- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Macka
veterán
Mindegy. Ne firtassuk tovább. Jött ma egy másik elsőbbségim is, azt tegnap adta fel Tody 56... Megjött az a lényeg, ha kell majd még ragacs, majd kereslek legközelebb is.
Amúgy nagyobb csomagoknál meg szigorúan GLS, olcsóbb is, mint a posta, és garantáltam másnap, egyben megkapom.Úgysem tudom ma összerakni, mert munkahelyemről is haza kellett jönnöm, mert fosok-hányok.
-
Macka
veterán
Hali!
Érdekes, hogy Nálad hibás lett a kép, mert elküldtem a saját mail-címemre is, ott viszont hibátlanul látszott minden. Ha gondolod, nagyon szívesen elküldöm Neked még egyszer! Nem hiszem, hogy "lehúzás" a hirdetésed, nem mondtam, csak az bánt, hogy időre kellett volna, hiszen, írtam is, hogy nem lesz mostanában rendesen szabadidőm gépet szerelni. És mivel vízzel hűtök, egy szerelés nem 5 perc. Inkább 5 óra. -
cowboy_bebop
őstag
S mióta adsz 20 centit? A hirdetésben mindenhol 5x10 centi van (igaz, a végén be van szúrva h. kettőt adsz ezért az árért); de mindenképpen praktikusabb lenne, ha azt írnád 5x10x2 centi a ragacs, sokan (pl. én is) félreérthetik a hirdetésed.
Viszont ah. látom nem a mostani az első problémás eseted.Más: ah. olvastam egy kicsit feljebb, a vevő felajánlotta h. előre átutalja a pénzt, de Te kérted h. inkább postán küldje, ergo nem lehet neki felróni ha még nem kaptad meg a pénzed. Ha pedig rossz volt a kép, biztos szívesen küld másikat. Nem lecseszni akarlak, de ha még küldött pluszban 200 forintot, nem jött volna ki belőle egy 190 forintos ajánlott levél? Akkor bizonyítani tudnád h. időben feladtad a cuccot.
-
Macka
veterán
Ácsi!
Én azzal kezdtem, hogy utalok neked előre számlaszámra. Te azt mondtad, hogy Neked nincs, vagy csak munkahelyi, meg drága, stb... Fizessem be rózsaszín csekken. Én megtettem, és utána azon nyomban küldtem az adatlapodon lévő e-mailcímre egy fényképet a rózsaszín csekk igazoló részéről, és irtam PH!-n, hogy nézd meg...
Te igazoltad a feladást. Nem. Ha annyi üzleted volt, akkor tudhatnád, hogy ajánlva add fel,mert a szám alapján megmondják hol van. Direkt az elsőbbségi miatt adtam +100Ft-t, ne Te álld azt.
3.Múlt pénteken mondta postás ismerősöm, hogy figyelnek az elsőbbségi küldemények határidejére.Valóban tulreagáltam a dolgot, de volt egy szabad hétvégém, és be szerettem volna fejezni a gépet. Sürgős lett volna. Mondtam is. Ha ngyen és bérmentve küldesz másikat, akkor sem leszek időben előrébb, vagy???
-
juliabrilke
veterán
Igazából nagyon nem szólhatok bele, mert a te üzleted és az esetleges hiányt a saját zsebedből pótlod.
De szeritem a kisebb értékkel rendelkező dolgokra is ki kell találni valami megoldást, hogy mindenki elégedett legyen. (mert ügye neked a $ a lényeg, a vevőnek meg a cucc.)
Szerintem a vevő nem akarta "felfújni" nagyon, csak biztosan gyorsan kellett neki (gondolom az els. feladás miatt) és mivel nem kapta meg, ezért csúszik még a tervével legalább egy hetet.
Mondjuk az korrekt volt, hogy küldesz neki még 1 adagot vagy visszaadod a pénzt.
Azt azért nehezen tudnám elképzelni, hogy valaki 1200Ft-ért átveri a másikat.
-
juliabrilke
veterán
Egyébként mind a ~300 embernek simán vetted fel vagy ezt csak a kisebb értékkel rendelkező küldeményeknél szoktad így csinálni?
Tudod, hogy milyen a Magyar Posta...
Szerintem oldjátok meg rendesen, normális hangnemben és akkor nincs harag köztetetek. Legalább te is tanultál valamit az esetből.
-
6 év alatt megtanulhattad volna hogy ajánlottan kell feladni minden lomot, az elsőbbségi nem sok semmit ér
. így van bizonyíték a kezedben, az ajánlott szelvény, elsőbbséggel meg egy nagy semmi, hasonlóképp jártam anno én is az elsőbbségi baromsággal, másfél hét után kaptam meg pedig nekem is sürgős lett volna
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitedesk 800 G5 és G6 mini PC i5 9500 v. i5 10500// 16GB Ram // 256GB NVMe számla + gari több db
- Dell Precision 3440 és 3450 Core i7 10700 vagy 11700 // 32GB Ram // 512GB NVMe számla + gari több db
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest