- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
RayBanRB3025
újonc
Üdv mindenkinek!
Érdemes vigyázni bojjo85 kollégával, mert egy szavahihetetlen, hiteltelen ember! Rendelt tőlem egy terméket utánvéttel, áradozott nekem, hogy ilyen meg olyan sürgős, amilyen gyorsan csak tudom, adjam postára! Ez még aznap megtörtént, majd vártam... Vártam a pénzemre, ami általában 1, másfél hét meg is szokott érkezni, de ennek már két hete semmi híre sem volt! Utána jártam a postán, hogy mégis mi a fene állhat a háttérben. Mint kiderült, már több, mint egy hete az ő postáján csücsül a csomag, és senki sem hajlandó átvenni. Erre írtam neki, figyelmeztettem, hogy jó lenne, ha cselekedne, ha már annyira sürgős volt a dolog! Természetesen semmi válasz, reakció, majd a küldemény 10 munkanapot követően visszajött. Szóval csak óvatosan vele, mert egy TELJES MÉRTÉKBEN HITELTELEN TAG!!!
Aktív témák
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- The First Berserker: Khazan
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest