Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24702 üzenetére
A 10 k elég rendesen limitálja a lehetőségeidet, magyarországi, új, számlás forrásból szerintem felejtős.
Szerintem a legalapvetőbb védőfelszerelésről se feledkezz meg, ami a megfelelő védőszemüveget takarja. 1-2k/db áron lehet már kapni, de mindenkire kell, aki ott van.
Ha 10k-t szánsz erre, akkor ez nem a te szórakozásod lesz.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24704 üzenetére
Én is szemüveges vagyok és meg lehet oldani. Igaz, az már nem 1-2k, hanem inkább 3-4k.
Munkavédelmi szemüvegek ezek, F kategóriásat keress. Ne aggódj, vannak kétkezi szemüveges emberek, akiknek a munkájuk ellátásához kell a védőszemüveg. Van olyan, ami napi 8-10 óra használatra is megfelel.
Szép dolog, hogy szemüveges vagy, de szerinted mit bír a szemüveged? Mi van, ha a visszaverődő lövedék a szemüveg mellett talál utat magának a szemedhez? És mi van, ha felfogja a lövedéket, de szilánkosra törik? De gondolom, a szemüveges mivoltod ugyanúgy meggátol a 3D-s mozifilmek megtekintésében is...Úgy érzem, kicsit el vagy tévedve. Az airsoft játék - ez igaz - , amit lőfegyverekkel játszunk - ez pedig tény. Szerintem boltból a leggagyibb rugós pisztolyt sem kapod meg 10k-ért. Amit pedig megkapsz, azt búcsúban fogod megtalálni, de inkább egyél egy jó kenyérlángost, meg igyál egy jó forralt bort az árából...
Használtan már lesz olyan, ami ér 10k-t és van is használati értéke. A legnagyobb airsoft portálon csak ezt találtam. Ahogy ebből kiolvasom, facebook-on erősebb jelenlétet mutatnak a debreceni airsoftosok. Ott is érdemes kérdezni.
Én a helyedben ilyesmit vennék: NBB pisztoly, esetleg válltámaszos shoti.
Minél kevesebb hibalehetőség, mert nem értesz hozzá és várhatóan nem is fogsz hozzáértők társaságában mozogni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24706 üzenetére
Az oldal megbízható.
Megnyugtatlak, a 2-3k-s fegyverből kilőtt lövedéknek sem örülsz, ha a szemedbe megy.
18 éves kortól szabadon vásárolható, birtokolható, magánterületen a tulajdonos hozzájárulásával használható. Bevizsgálni a magánimportból származó fegyvert nem kell, csak a Magyarországon forgalomba hozottakat.
Ha bárki megkérdezni, mi az, azt mond, hogy "7,5 Joule-t nem meghaladó csőtorkolati energiával rendelkező légfegyver".Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
VW
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #24826 üzenetére
Nem nagyon részletezi az eladó a márkáját,de ha ez egy FÉM Boyi akkor jó ár érte. A 0.28 műanyag testű,de lehet pontosabban lő. Kinek mire van szüksége.
20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
Lacuss20
senior tag
válasz IMIIKE1998 #24826 üzenetére
028-at kapsz 23-4 ért is újonnan
http://www.taiwangun.com/en/electric-air-soft-guns/cm-520-cm?from=listing&campaign-id=19
Rokonomtól került kezdő barátomhoz 6 éve stabilan 395fps 50-60m simán elputtyog eg ygumi cserével meg pontosabb és picit messzibb lő táv lesz
Ne vegyél M est Pláne ne ismeretlent... gb-repedés akármi lehet. Csak újat vagy újszerűt. Illetve csak "ismert" eladótól érdemes.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz IMIIKE1998 #24829 üzenetére
Most jött egy szuperjó Shoti, semmim nem tört még össze sose UPS hozza kicsit lassu mert cseh illetve osztrákon keresztül jön. 4-5 Nap alatt azért itt van most free shipp ha veszel mellé BB-t I. osztályú vételed van!
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
gradient99
tag
válasz IMIIKE1998 #24829 üzenetére
Üdv! 3x rendeltem már onnan, mindhárom alkalommal egyben volt a csomag. Korrektek, bár kicsit lassúak mert először Bécsbe mennek, utána onnan Vecsésre, aztán onnan hozzák ki délután felé. Legalább is esetemben így volt mindig. Ja és UPS, nem USP, az más
-
gradient99
tag
válasz IMIIKE1998 #24833 üzenetére
A megadott címedre, szóval feltételezem hogy lakásba.
-
Lacuss20
senior tag
válasz IMIIKE1998 #24836 üzenetére
Elmondod hol vagy és segítünk környéken csapatot találni, de egyszerűbb, ha FB-n beírod keresőbe városod településed, vagy közeli nagyvárosok nevét + airsoft és akkor elvileg dobni fogja a csapatokat!
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz IMIIKE1998 #24838 üzenetére
Vannak van bent a városban valahol egy pálya is, ha jól tudom. Jártak el kunmadarasra debrecenből páran.
De alapvetően érdemes egy egyszerű olcsó, de nagyszerű CM028 puskával kezdeni. Kiváló kezdő-alap. Könnyű nem rippropp törős műanyag. Köünnyen szervizelhető, ami pár évig simán kimerül egy hopupgumi cserében meg lenyomóéban. Amit egy youtube-videó alapján az is megcsinál aki sose látott előtte as puskát. Később pedig lehet a belét cserélni, ha baja lenne. De a rugóvezetőn kívül meg O gyűrűs nózi 1-2 apróságot nem sok minden van.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz IMIIKE1998 #24841 üzenetére
Van mivel a cm0.28-ban már a GB ház fém nem műanyag minőségibb erősebb belső van benne. azta 6 ezer felárat megéri!
A CM028 az airsoft alapja, de egy kezdő sokáig tud rá számítani és tudja építgetni is mivel teljesen kompatibilis minden egyéb V3-al. 60m alap lő távval jön ki simán ami még tolható feljebb egy jó gumival és H lenyomóval. Pontos erős gyors jó strapabíró.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
macilaci78
nagyúr
-
Lacuss20
senior tag
válasz IMIIKE1998 #24861 üzenetére
Nem vagyok debreceni csak egyetemre jártam oda . Jász Nagykun megyébe, illetve országosan is el el járogatunk, ha van egy tele autónyi ember aki menni akar messzebbre Anno kunmadarasra lejártunk. Sőt szerveztünk ott játékot. Mostanság saját pályánkon Csemőn, de kis helyi pályákon is játszunk.
Jászberény, Martfű, felszoktunk menni Pestszentimre stb.
Közeljövőbeli pályánk remélhetőleg Szolnok-Szajol kb 40 fő kapacitású javarészt CQB pálya.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24900 üzenetére
Ökölszabály, a játékszervező a góré. Ha ő megnyugtató válaszokat tud adni, az már fél siker. Ha vitás helyzetekben tudja érvényesíteni a korábban vázolt szándékait, akkor aranyat ér.
Az fps önmagában nem sokat mond, a hőskorban alap MARUI Mp5 300-320 fps-ével sikerült fogat kilőni bő 20 méterről. Persze kellenek az ésszerű határok, de ugyanakkor a játékosok egyéni védelme is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Thome
veterán
válasz IMIIKE1998 #24905 üzenetére
AK-k általában jól bírják.
Nekem anno egy bődületes eséskor a JG AK-ß kirepült a kezemből aszfalton, tár meg abból és semminek semmi baja nem volt a karcokat leszámítva. (Mondjuk a tár(ak) is acélköpenyes 150bb-s voltak, mert össze voltak szigszalagozva fejjel lefele egymásra.)Nyilván mivel kis tömzsi fegyver, ezért élhette túl, egy hosszabb nem tuti hogy ezt megússza ennyivel.
Olcsó M4-esek a műanyag tokozással nyeklenek.
(Ez a cyma amit veszek, azt sem tudom milyen, annyira random vásárlás de gondolom ennyiért csak ABS van, remélem a ris azért valamennyire fémből vagy spiáterből van azért.)(#24904) gradient99: Pénteken megjön, hétvégén szét is belezem, megnézem miből van a cserebogár.
[ Szerkesztve ]
-
gradient99
tag
Egyszer véletlen leejtettem egy JG műanyagtestes MP5öt, a tusfenék, és az akku katapultált, de egyben maradt, csak a tus egyik oldalán lett egy egy centis vastagabb karcolás.
-
macilaci78
nagyúr
CM 0.28, örök darab. A műanyag testestől sem kell félni.
Ahogy írták, ez is AK-széria, teli tusos az akku a tusban.A 30k határ még mondjuk egy Galaxy Mp5 K/PDW-t esetleg megenged. Legrövidebb Mp5, nemigen van, ami letörhetne róla. Esetleg az irányzék. Hagyományos Ver3 GB, és rúdakku, mint az AK-k nagy részében, pontosan állítható csúszkás hop-up. Kis méretével épületharcra tökéletes, illetve később oldalfegyvernek egy nagyobb AEG mellé.
-
Thome
veterán
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24929 üzenetére
Ak Beta: szokásos AK megbízhatóság, rövid, és tusos, így hátrébb van a súlypontja, könnyebben fogsz vele mozogni épületben is, de kültéren is megállja a helyét.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz IMIIKE1998 #24944 üzenetére
~200 fps
-
IMIIKE1998
őstag
válasz IMIIKE1998 #24944 üzenetére
Akkor inkább egy AGM shotgun, az ~300 FPS-t is tud.
-
Ace owner
addikt
válasz IMIIKE1998 #24950 üzenetére
Ugyanilyenem van nekem is. Ezzel kezdődött az érdeklődésem.
Galaxy Fold 4
-
szabog4
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #24950 üzenetére
Isteni pisztoly! Cyma p618! Az egyetlen normális bucsus pisztoly. A dugattyú beakasztója szokott eltörni meg néha a szán! 600-ftért nagyon jó ár! Kb. 1 évet bírnak.
Beszereznék belőle 1-2 poénból airsoft játékra, de már nem kapható sehol...a majálisok is megszűnőben vannak. (Kaposváron már nincs is)
[ Szerkesztve ]
HUN_Thorpedo
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24956 üzenetére
Igen, a check out-nál már nekem is feltűnt...
-
drzozo
senior tag
válasz IMIIKE1998 #24956 üzenetére
Erősen gondolkozom azon a BAR 10-en, elég jó árban van.
-
VW
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #24959 üzenetére
Dísznek vagy céltáblára lövöldözni (védőszemüveggel) biztos jó. Sok vesztenivalód nincsen ,legfeljebb az a párezer forint.
20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
VW
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #24961 üzenetére
Ha játékra is kivinnéd,akkor Marui megéri a plussz költséget, 33€ körül jó ár érte.
[ Szerkesztve ]
-
DNReNTi
őstag
válasz IMIIKE1998 #24976 üzenetére
Tippem szerint itt a kalapács erejére céloz, bár kicsit akkor is értelmetlen.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24976 üzenetére
A hammer itt a kakast jelenti, ami hátra rúg, a závár pedig vissza csúszik. Teljes méretű tár és méretpontos szereléksín lehetővé teszi, hogy az igazi Mk 23-hoz gyártott kiegészítőket használd. A menetes csővégre Mk 23 hangtompítót is tehetsz. A závárzattal biztonságosan működik.
A lényeg, hogy non blow back-es, vagyis a szán nem mozog, de a kakas igen. Revolverező funkció van benne.
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24978 üzenetére
Mit értesz ASG alatt? Én Action Sports Game webáruházat.
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24981 üzenetére
És maroklőfegyvert szeretnél, vagy valami nagyobbat?
Itt van pár shoti, ami belefér az árba. Rugós működésű.
Hasonló árban lehet kapni jó minőségű rugós pisztolyt is, pl a fentebb említett MK 23 Socom megfelelő verzióját. Kicsit olvass vissza, volt róla szó nemrég.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24983 üzenetére
Nekem nem áll kézre ez a hagyományos puskatus, az M14 is kényelmetlen, VSR-10, M24 is. A pisztolymarkolatos puskák kényelmesebbek nekem, shotiból is inkább az M56 széria.
Én inkább a pisztolyt választanám, ha már single shot fegyó. Shotiból olyan verziót, ami 3 BB-t lő ki egyszerre.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DNReNTi
őstag
válasz IMIIKE1998 #24985 üzenetére
Ha a bank váltja a pénzt, az nem biztos hogy a legkedvezőbb lesz számodra.
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24985 üzenetére
Amelyik tetszik. (A CZ75 és az M8000 Beretta típust nem venném, kicsi a fogás a szánon.)
A bank váltja a pénzt, de nem biztos, hogy azzal jársz a legjobban, ha direkt Forint-Korona konverziót kérsz. Kérd a számlát €-ban, hátha úgy kedvezőbb.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz IMIIKE1998 #24988 üzenetére
Hopsz. Most néztem. Ha fél kiló alatt van, akkor kb 2k a szállítás. Viszont ha 2.5 kg, 4-5 k.
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24988 üzenetére
Azt elírták. Főleg, mert a Marui nem gyárt full fém fegyvereket. Majdnem minden típusához más gyártóktól vannak kittek, de a Marui nem árulja készre szerelve.
De a CZ75-öt továbbra sem javaslom rugós verzióban. A szán, amit hátra kell húznod, hogy felhúzd a rugót, fele olyan magas, mint a többi típuson. Nagyon könnyen tudsz ráfogni úgy, hogy a fixen álló tokkal fogod össze és szar felhúzni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Thome
veterán
válasz IMIIKE1998 #24991 üzenetére
Vedd meg ezt, nem lesz vele bajod, nem fog eltörni, max ha földhöz vágod: Marui 92f
+ Attól hogy műanyag, ne aggódj, nem bucsuspisztoly műanyag, hanem ABS, teljesen más az anyaga, érzésre is.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz IMIIKE1998 #24993 üzenetére
Hobbilövöldére az is alkalmas. De ha minőségit akarsz amit tényleg csak dobozból kiszedsz és használsz, az a marui. FPS szám hobbilövöldénél nem számít, 280fps vagy 320, édes mindegy.
-
.45
csendes tag
válasz IMIIKE1998 #24993 üzenetére
van ilyen sotim,a célnak megfelel/ha meghalna az elsodleges fegyver/. De a helyedben maradnék a pisztolynál, a kis méret sokat számít. Ha meg esetleg komolyan gondolod a sportot, van máris egy másodfegyvered
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24991 üzenetére
A Marui rugós pisztolyoknál a műanyag csak egy dizájn, egy borítás. A teherviselő alkatrészek fémek, tehát a szánban és a tokban is fém a fémen csúszik, ahogy felhúzod.
Nekem hasonló rendszerű shotim volt, a tus tövénél lehet a tust lecsavarozni a fegyverről, leggyakoribb hiba, hogy ott tört el. Igaz, mi komolyan játszottunk vele és a játék hevében rendesen gyilkoltuk ezeket. A piaci 2-3 játékot bírt, egy ilyen fél évet, egy Marui shoti pedig éveket. Külön előny, hogy a Marui fegyverekhez van alkatrész.
A muszáj birtokolnom listán ezek állnak: Marui Benelli M3 Super, Marui Glock 26 Adcanced, TM G17, Classic Army SLR 105 A1, Classic Army AUG A1, Classic Army G36E M4 tárfészekkel és távcsöves hordfogantyúval, Systema PTW M4, CA SR25.
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24999 üzenetére
A tár mitől lenne fém? Az egy rugós fegyverben semmi olyannal nem találkozik, ami indokolná.
Egy pisztolynál alapvetően kétféle tár van: teljes méretű, vagy úgynevezett ropi tár. Az előbbit rendesen marokra lehet fogni, a másik egy vékony kis semmiség, ami a szükséges minimális kiterjedéssel rendelkezik a BB-k tárolására. Előbbiben elfér egy tölthető gáztartály, vagy cserélhető CO-patron is, ha gázos fegyverről beszélünk. Gázos tárak rendszerint fémek. A műanyag tárat elvileg szét lehet tenni, horgászólmot tudsz bele tenni, akkor könnyebben kiszalad a fegyverből, de amíg csak egy tárad van, felesleges ez is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #25003 üzenetére
Lehet plusz tárat kapni, valahol...
Én sem rendeltem onnan, de már korábban is ajánlották.
Legolcsóbbat válaszd és paypal-lal fizess, a paypal buyer's protection megvéd.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #25006 üzenetére
Nekem teljesen mindegy, mire és hogyan költöd a pénzed.
-
DNReNTi
őstag
válasz IMIIKE1998 #25006 üzenetére
A bankod valszeg drágábban váltja a valutát mint a PP, ráadásul ahogy macilaci78 írta, nincs "buyer protection". Mivel kis összegről van szó a valutaváltási bukta, elenyésző lesz, de a biztonság miatt én inkább a PP-t javasolnám, ráadásul manapság bármikor jól jöhet. Én eddig kb 150 alkalommal fizettem (többnyire külföldre) PayPallal, minden gond nélkül. Jó az ha van.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz IMIIKE1998 #25010 üzenetére
Ja, csak Lengyelország területén ingyenes. Így már felejtős, mert az 3k a szállítás. :/
Nem értem, miért ennyire drága. Ebayről legalább ingyen van. -
IMIIKE1998
őstag
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #25014 üzenetére
Érvényben az van, amelyiket ismeret, elismered és magadra nézve érvényesnek tekinted.
Sajnos az airsoft nem egy jól szabályozott tömegsport, mint mondjuk a foci.
-
DNReNTi
őstag
válasz IMIIKE1998 #25027 üzenetére
Enyém - igaz AEP, nem rugós - de szintén 190-200 FPS, és 20-25 méterre mellalakot meglő. Én többet nem várok el egy pisztolytól, és ezen a távon a egy kis szél sem befolyásoló.
-
macilaci78
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #25031 üzenetére
Majd ha nem mobilon leszek, megnezem jobban a kepet.
Amugy a tuzvaltokar alatti kopas arulkodo lehet. De a magneses teszt a legtutibb.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
gradient99
tag
válasz IMIIKE1998 #25031 üzenetére
Üdv! Tudtommal az RK-01nek vörösebb a fája, tudom, volt nekem is. Ennek a fa része viszont inkább a Cyma sötétebb színére hajaz. Cymaból van spiáter testű(035), és acél testű verzió(045). Dboys(Boyi) fém AK csak acél testű van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest