- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sharpapa #976 üzenetére
Egy kezdőnek bármiféle optikai irányzék felesleges. Szerintem.
Mindazonáltal ilyen távcsövet (3-9×40mm, szálkeresztmegvilágításos, stb Tasco márkájú) a szegedi Cserepes soron csak azért nem vettem 5k-ért, mert nem volt mire rátennem. (Igaz, rögzítőgyűrűt nem adtak hozzá, de azt külön is lehet kapni.)
Olvasgass utánna, mi a KÜLÖNBSÉG a red-dot és a céltávcső között. Ez még attól nem red-dot, hogy pirosan meg van benne világítva a szálkereszt még nem red-dot. A red-dot lényege éppen az, hogy két szemmel használható, ezért maximum 1,5× torzítású, de inkább torzításmentes, ha keresztül nézel rajta fél szemmel, az agyad még össze bírja rakni a képét a másik szemeddel látottakkal, ez az igazi előnye a red-dotnak a távcsővel szemben, hátránya, hogy a látótávolságot nem növeli. AS-fegyóra én inkább red-dotot tennék, mint távcsövet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest