Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
A softair.hu-t olvasgatom jó egy órája, és ez nagyon tetszik. Eddig azon gondolkoztam hogy paintballozok, de ez sokkal jobb. Csak az a baj hogy sztem ehez még nőnöm kéne, és lét gyűjteni, mert 40E forintal a zsebemben ha jól látom vehetek egy alap pisztolyt és kifújt, ezen kivül még csak 15 vagyok, és rohadtul lefoglal a suli meg a torna, és sokminden más. Azon kivül meg a fegyverekhez se értek olyan szinten hogy ha akció közben vacakol, szétszedem és helyben megcsinálom, csak kezelni tudom...de azt azért megkérdezném, hogy egy teljes felszerelés kb mennyiért jönne ki? értem ez alatt: egyenruha, maszk, nagyfegyver, pisztoly, sisak, szemüveg, keztyü, és még a többi amiről nem tudok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest