Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hawk3ye

csendes tag

Estét!

Az itt olvasottakból, meg linkekből infót merítve hamar rájöttem, hogy ez lesz az én sportom... :) Egyébként is military mániás vagyok. Paintball-t már próbáltam, vásárolható paintball fegyverek után kutatva leltem rá az airsoft-ra... Hát, a paintball-nak ''lőttek'' nálam. :DDD
    Az airsoftról még csak annyi infóm van amennyit itt olvastam a topikban(megjegyzem nagyon jól és szépen le van írva jónéhány dolog, köszönet érte!), és bátorkodnék jönni pár kérdéssel: :)
    1. Írtátok, hogy a műanyag gázos fegyverek előnye a full fémekével szemben, hogy mikor expandál a gáz, akkor nem fagy be. Ezen az egy dolgon kívül van még más hátránya a fém fegyvernek a műanyaggal szemben?
    2. Ezekhez a fegyverekhez kell-e valami engedély, jogosítvány, vásárlásukhoz valami jegyzőkönyv a gyártótól/kereskedőtől, otthoni tartásukra vonatkozik-e olyan szabály, hogy lelakatolt dobozkában kell tárolni? A képeket elnézve nem láttam rajtuk a ''MÁSOLAT'' vagy egyéb feliratot. Ez nem ütközik valami törvénybe?
    3. Úgy látom, hogy a TM gyártányú puskákat favorozáljátok(jól látom?). Ezen az oldalon: [link] a ''WE Hi Capa 5.1 Dragon Type B- Silver (Full Metal)'' nevezetű pisztoly WE gyártmányú lehet? Mi az a WE? Jó a WE? :) Kinézetre nagyon tetszik ez a kis drága. Bár nem tervezem, hogy mostanában elugranék valahova pufogtatni komolyabban, de azért nem is hagynám porosodni a vitrinben. Van valakinek valami infója erről a fegyverről?
    4. Erről a lapról lehet még rendelni? [link] Ha jól emlékszem Kefehu-hoz kötődik az oldal, de már régen szólt hozzá a topikhoz.

Bocs, ha hülyeséget kérdeztem, és már valahol ott csücsülnek a válaszok párszáz hsz.-el előrébb. :) (végigolvastam a topikot, és közben lett volna vagy ezer kérdésem, de a fele már nem aktuális, a másik felét meg elfelejtettem. :) )

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák