Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
hawk3ye
csendes tag
Estét!
Az itt olvasottakból, meg linkekből infót merítve hamar rájöttem, hogy ez lesz az én sportom...
Egyébként is military mániás vagyok. Paintball-t már próbáltam, vásárolható paintball fegyverek után kutatva leltem rá az airsoft-ra... Hát, a paintball-nak ''lőttek'' nálam. 
Az airsoftról még csak annyi infóm van amennyit itt olvastam a topikban(megjegyzem nagyon jól és szépen le van írva jónéhány dolog, köszönet érte!), és bátorkodnék jönni pár kérdéssel:
1. Írtátok, hogy a műanyag gázos fegyverek előnye a full fémekével szemben, hogy mikor expandál a gáz, akkor nem fagy be. Ezen az egy dolgon kívül van még más hátránya a fém fegyvernek a műanyaggal szemben?
2. Ezekhez a fegyverekhez kell-e valami engedély, jogosítvány, vásárlásukhoz valami jegyzőkönyv a gyártótól/kereskedőtől, otthoni tartásukra vonatkozik-e olyan szabály, hogy lelakatolt dobozkában kell tárolni? A képeket elnézve nem láttam rajtuk a ''MÁSOLAT'' vagy egyéb feliratot. Ez nem ütközik valami törvénybe?
3. Úgy látom, hogy a TM gyártányú puskákat favorozáljátok(jól látom?). Ezen az oldalon: [link] a ''WE Hi Capa 5.1 Dragon Type B- Silver (Full Metal)'' nevezetű pisztoly WE gyártmányú lehet? Mi az a WE? Jó a WE?
Kinézetre nagyon tetszik ez a kis drága. Bár nem tervezem, hogy mostanában elugranék valahova pufogtatni komolyabban, de azért nem is hagynám porosodni a vitrinben. Van valakinek valami infója erről a fegyverről?
4. Erről a lapról lehet még rendelni? [link] Ha jól emlékszem Kefehu-hoz kötődik az oldal, de már régen szólt hozzá a topikhoz.
Bocs, ha hülyeséget kérdeztem, és már valahol ott csücsülnek a válaszok párszáz hsz.-el előrébb.
(végigolvastam a topikot, és közben lett volna vagy ezer kérdésem, de a fele már nem aktuális, a másik felét meg elfelejtettem.
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként is military mániás vagyok. Paintball-t már próbáltam, vásárolható paintball fegyverek után kutatva leltem rá az airsoft-ra... Hát, a paintball-nak ''lőttek'' nálam.