Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Igen, és erre a használati utasítás is kitér, olyan, mint a csavart labda.

Nem huzadolnak, mert gyenge a fegyver ahhoz, hogy a golyóba marjon, illetve ha mégsem mar bele, akkor a golyó mellett kiszökik az őt hajtó levegő. Ezért vannak ''precíziós csövek'' is tuningként feltűntetve.
Célbalőni egyértelműen a springes puska a legjobb, mert minden egyes felhúzással ugyanazzaokkal a feltételekkel lövi ki a golyót, míg egy változó töltöttségi állapotú akkumulátorral, vagy ''gázpalackkal'' működtetett AEG, vagy gázos puska már mindig ugyanolyan erővel löki ki a BB-t, ezért nem lesz pontatlan.
AEG-et NEM SZABAD venni a 10.000Ft-os árkategóriában, sem pedig alatta! Nálunk volt, aki elkövette ezt a hibát, 3-4 hónap alatt ledarálta a villanymotor a fogaskerekeket, eltört a ház, letört az előágy, stb. Én most vettem magamnak egy M16-ost, lett bele hop-up szerelve és 20 méterről kólásüvegre lehet vele lőni és találni szélcsenden. Egy kínai AEG-gel nem biztos, hogy egyáltalán az almafa tetejéig el bírsz lőni, ez van. A múltkori kunmadarasi játékon az fps-minimumot egy kínai AEG tartotta 100 fps-sel. Az én M16-om 250fps-sel szerepelt. Ja, az ár majdnem ugyanannyi!
Mindenkinek lelke rajta, hogy mire veri el a zsebpénzét, de én valahogy nem akarok bosszankodni.
A súlyáról meg annyit: haverom vett egy Tokyo Marui Mp5-öt, és leleményesen a súlyát két darab 10 centis ólomdarabbal oldotta meg, hogy az igazihoz igazítsa és elérte a valódi fegyver töltött súlyát. Ja, hogy ez mennyibe került neki? 300Ft... Számoljon mindenki. Persze van feelingje a 3000$-os nagypapának is, vegye az, akinek van rá pénze és imádkozzon, hogy az ereje miatt engedjék játszani, mert szintén Kunmadarason volt olyan is, akinek a fegyóját nem engedték a pályára a mérés után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- VLC Media Player
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenkinek lelke rajta, hogy mire veri el a zsebpénzét, de én valahogy nem akarok bosszankodni.