- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Nos ma első airsoft meccsemmen túl vagyok és marha jól éreztem magam. Igaz csak egy kis tanyán 5-en lövöldöztünk egymásra, de nagyon jó volt.
Ahogy a nagy könyvben meg vagyon irva, kölcsön fegyóval, kipróbáljam bejön-e a móka egyáltalán, szumma szumm fegyvervásárlásra szánom magam. Elnézést majd a sok kérdésért, igyekszem minden infót elvolasni és nem menni senki idegeire.
A héten már elég sok fegyvert nézegettem olvasgattam fórumokat, de még mindig nem szántam rá magam, hogy használtan vagy újonnan vegyek fegyvert.Egy M4-et szeretnék venni, és ami nagyon fontos van egy ilyen fétisem, lehet nem csak nekem, de mindenképp hangtimptóval szeretnék játszani, imádom a fegyvereken, lehet hülyeség meg fölösleges de kell!
Amiken gondolkoztam újonnan:
[link] Itt van egy kis félelmem hogy a supressoral együtt batárhosszú lesz a cső.
[link]
[link] Ebből van F-es végű is, nem tudom mi a különbség.Használtam pedig ilyeneket találtam.
[link] Itt az ár már elég borsos nekem
[link]
[link]
De annyi van, hogy össze se tudom számolni. Sokan árulnak komplett felszerelést. (hogy virus helyzet miatt szaporodtak-e meg az eladások...lehet)Márkákat illetően azt tudom hogy Cyma ilyen alsóközép ketgória, vannak jó cuccaik. 500 széeriát kerülni kell.
G&G-ról általánoságban jókat olvastam.
Specna Armsról nem sok mindent találtam még.Előre is köszönöm a segtséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06-ig Garanciális
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy a nagy könyvben meg vagyon irva, kölcsön fegyóval, kipróbáljam bejön-e a móka egyáltalán, szumma szumm fegyvervásárlásra szánom magam. Elnézést majd a sok kérdésért, igyekszem minden infót elvolasni és nem menni senki idegeire.