- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kiskornel #13435 üzenetére
Egyébként is naturalista, vagy inkább purista vagyok. Lehetőség szerint kerülök minden kihagyható filterezést. És most egy grafittal rajzol portrét kéne megörökíteni, tehát végképp nem akarom "újrarajzolni" a sok szűréssel a ceruzavonásokat és összemosni a papír textúrájával.
Igen, én is így gondolkodnék, hogy HDR-ben érdemes csinálni mindent (a lehető legtöbb információt megőrizve a köztes lépcsők végén) és csak a legvégén ditherelni 8 bitre.
Nézegettem még kicsit az eltérő sorrendben feldolgozott képeket, illetve a közepes expozíciót külön is konvertáltam, hogy azzal is összevessem és arra jutottam hogy tényleg jobb HDR-ben átméretezni a képet, a diterelés utáni átméretezés csak hamis élesítést okoz (távolabb esik az eredetitől).
Egyébként ez lenne a kép, de muszáj lesz kibontani a keretből, mert sehogy sem tudtam kivédeni a tükröződést. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office