Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nagyon idegesítő problémám van, ez az "Out of memory" jelenség, sok oldalon sokmindent lehet olvasni róla, de igazi megoldást nem találtam. Hosszabb szövegek tördelése közben jelentkezik, pedig semmi oka rá, képek nincsenek a dokumentumokban – persze, ha lennének, akkor sem kellene ilyen hibát produkálnia – és miután leokéztam, ki kell kapcsolni a programot. Több helyen olvastam, hogy a Live Preflight funkciót ki kell kapcsolni, mert rosszul használja a memóriát, de ez nem lehet ok, mert az irodai (amúgy gyengébb) gépeken be van kapcsolva és ott nincs ilyen probléma. Letöltöttem az Adobe oldaláról azt a frissítést, ami elvileg (a közlemény szerint) megoldja a problémát, de nem oldotta meg. Egy teljes rendszer újratelepítés után kezdődött a probléma, nem új Win7 lett felrakva, csak ugyanaz lett újra telepítve, tehát a szoftveres környezet nem változott.
Egyszerűen ötletem sincs, hogy hogy oldjam meg... ja és a gond jelentkezése óta egyszer már újraraktam az egész Adobe csomagot, de az sem segített.
Segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- sziku69: Szólánc.
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OLED TV topic
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Revolut
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest