Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
ugyanolyan vinyó mint nekem is
a gép azért áll le mert a vinyó 4-8másodperceként kicsapja a fejet a tányér fölül meg még közbe le is állítja a motort és mikor újra töltenél valamit idő mire felpörög meg újra visszapakolhatja a fejet. néha ez 3másodpercbe is telik ami nem túl jószerintem neked is majd be kell jelentened és remélhetőleg szervizben kicserélik egy újabb szériás vinyóra ami már mentes ettől a hülyeségtől
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
nekem is leáll a motor nagyon hamar és elég ha pl e-mail-t írok és pár másodpercenként mindig megáll a gép teljesen amíg újra fel nem pörög a motor...
én nem fogom annyiban hagyni szerintem pár hét múlva újra visszaküldöm a szervizbe és elmagyarázom nekik hogy simán állás közben jön elő a hiba, ha folyamatosan tesztelik és használva van a vinyó nem fog kattogni meg leállni...
én is ha csak tudok nyomatok uTorrent-et egész nap mert ott mindig van írási olvasási művelet és addig nem jelentkezik a hiba de örökké nem csinálhatom azt sem.mint ahogy másoknál is nem igazán normális az hogy folyton kell valamit járatni a vinyón hogy ne álljon meg a rendszer pár másodpercre...
itt a fasza gyors laptopom és ha olyan HD filmet nézek amiből csak pár másodpercenként kell olvasni a vinyóról akkor van hogy az egész film akadva megy végig mert pont akkor áll le a vinyó mikor újra olvasnia kellene és addig megtorpan a film
szóval szerintem valahogy faszán meg kell fogalmazni hogy mi a hiba oka hogy bent a szervizben is meglássák végre...
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
poczabence
tag
A szervizes kolléga mailban azt írta, hogy cserélik... Azért durva lenne szerintem, ha nem cserélnék, mert folyamatosan nő a bad sectorok száma és a végén majd nem lesz használható sector a vinyón. Hétfőn, majd felhívom a szerviz számát is, majd ők megmondják a tutit...
-
->Raizen<-
veterán
Tévedsz én nyertem a turbózással átlag 10 fps-t játékokban. Amiket kikapcsoltam szolgáltatásokat azokra eddig se volt szükségem és ezután sem lesz. Bonyolult megtalálni? A gyors keresőbe beírod és már is ott vagy. Pocza: Nekem az előző laptop hdd-ben 6 bad sector volt aztán nem sokkal később 7 lett ezt elmondtam hogy szaporodnak szó nélkül cserélték a szervízben.
-
->Raizen<-
veterán
Ha elolvastad volna a cikket amit linkeltem nem csak szolgáltatás letiltásról szól a dolog.
Egyéb segédprogramokat is használni kell és ezek együttes behatásával gyorsul a gép reakció ideje. Fényképezőt illetve nyomtatót én nem használok szóval nekem nem probléma ha ezen szolgáltatások közül letiltok valamit. De ne erőltessük szerintem különben sem neked linkeltem a rendszer optimalizációt ha nem tetszik nem kellett volna elolvasni sem sem pedig megpróbálni lehúzni a módszert hogy nem ér el vele az ember semmit. Ja és mindent vissza lehet állítani visszakapcsolni különben is játékra való ez az optimalizálás.[ Szerkesztve ]
-
balpeter04
tag
-
joker1220
őstag
Köszönöm a választ
Az említett modellt én is nézegettem, csak az a gond hogy cirka 80ezerrel drágább
Dupla annyi memória, erősebb proci, dupla annyi vga memóriaPersze mondhatnám azt is hogy jó akkor nem veszem meg ezt, inkább gyűjtök még,
és megveszem az i7 es-t, viszont addigra már kijön az új generáció, még erősebb
konfigok, még drágábban, ennek sosincs végeNekem bőven elég ez a konfig, majdnem az asztali gépemmel vetekszik ( adatlapomon rajta van ) némi apróságtól eltekintve Amire használni akarom arra pedig tökéletesen megfelel az itt leírtak alapján
r3dsnake: Nálam még semennyi mert még nem vettem meg a gépet, de amint megvan, írok majd eredményeket.
Nem okoskodni akartam de szerintem a win7 élmény indexe teljesen értelmetlen,
ugyanis semmire nem lehet következtetni belőle, sőt még összevetni sem lehet3Dmark Vantage; Performance preset - alatt
elért eredményekből már annál inkább lehetVagy ajánlhatom még a PC Mark legújabb verzióját, az inkább a mindennapi használat tesztelésére helyezi a hangsúlyt, nem főleg a grafikára.
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
joker1220
őstag
Ez ugyanaz az i5 ös gép amit írtam csak van hozzá win7
Én az i7 es re gondolok ami 234 brutto az acer.shop ban.
mfaka:
Azért olcsóbb a második linken, mert;
Méret: 4 GB
Frekvencia: DDR3 1066 MHz
Merevlemez
Méret: 500 GB
Tipus: HDDRáadásul kb 1000 ft al olcsóbb mint az acer shop ban.
Amit én néztem, az linux os, 750gb os vinyóval és 4gb DDR3 1333Mhz s rammal
[ Szerkesztve ]
-
-
StickNick
csendes tag
Újra telepítettem a windowst notin, de még mindig eléggé melegszik. Ha teljesen alapjáraton van, akkor tényleg lemegy a hőmérséklet 50 fok körülire, de amint elindítom pl. a firefoxot, akkor már rögtön felmegy 55-60ra mindkét mag és a processzor terhelés 10-15%-os lesz, az erőforrás figyelőn meg a 0. CPU görbéje 90-100%-os lesz egyből. A többi görbe viszont teljesen normális.
A feladatkezelőben hiába kerestem, nem találtam semmit, ami ezenkívül terhelné a processzort. -
StickNick
csendes tag
#21318-es hozzászólásban van AIDA-s hőmérséklet is.
Így még engem se borzaszt el ennyire,hogy "csak" 60 fok körüli, de ha elindítok egy komolyabb alkalmazást (pl. játék), akkor már 90 körüli a hőmérséklet pár percen belül. Nem igazán akarom megsütni a vadiúj laptopom. Egyébként a vadiúj játékok teljesen játszható sebességgel mennek, csak nem merem több órán keresztül használni őket.
Nem tudom, hogy ez olyan hiba e, amit a valamilyen gyári hibás hardverek okoznak,vagy ez teljesen "normális" ennél a szériánál. Elvileg garanciálisan visszaküldhetném, de nem akarok feleslegesen fizetni, ha kiderül, hogy nincs semmit baja. -
ktommy91
addikt
Tudom nagyon jól hogy meg kell nézni amit megveszel. A " " pedig neked szólt. Am hülyeség amit ajánlottál mert az 1 év garancia a gond ezzel a géppel és nem az hogy van-e windows. Az MSDNAA-nak meg már 2 hónapja annyi, szóval már nem jogtiszta a windows-od.
Nincs kerítés.
-
Peeetee
csendes tag
Nem, nem feltétlenül ezt akarom megvenni, sőt eleinte abszolút nem akartam Acer-t. De találtam ezt a gépet és úgy gondoltam megéri. 200000- ért nem találtam jobb paraméterekkel laptopot (i5-2410m, 8gb, 540m 2gb...). Mint írtam korábban, 3D-s tervező programot is használok és otthon összekötném a 22"- os monitorral, ezért is gondoltam, h jó lehet az a 2 giga. (amúgy nem értek ehhez, de megoldható lenne??? bírná a gép??? )De ha azt mondjátok, hogy rossz vétel én hiszek nektek, csak tényleg azért kérdezem ezt mert nekem jó vételnek tűnik.
-
joker1220
őstag
Bocsánat még nem ébredtem fel!
Közben rájöttem hogy 5750 a széria és ezen belül van sok modell,
ahogy az 5755 is széria és azon belül is van sok modell, de annál
már tudtommal mindegyikbe van usb3Na ezt jóólmegaszondtam
Nekem egyenlőre rendbe van az 5750 hűtése, hűtőpaddal kiegészítve
átlag 70 fok körül mozog játék alatt, egy film meg nem hinném
hogy ennél jobban kihajtanáXDEzek szerint akkor az 5755 ben még valamit variálhattak hogy
az ennyivel jobban melegszik.Akkor belenyúltam a jobbik fajtába elsőre
-
giraffe78
csendes tag
Helló,
Critical bejegyzésként beazonosítottam a szabálytalan lekapcsolásokat, de előtte nincs olyan hiba, ami minden esetben előfordulna. Viszont elég sok hibát tartalmaz az eseménylog.
Olvastam olyat, hogy a 8000-es gpu szérihibás, ami okozhat fekete képernyőt, de gondolom ez állandó feketeség lenne, nem pedig ilyen eseti.
Köszi,
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Gyors Lenovo Thinkpad T460s 14" Full HD üzleti laptop i5-6300U ,8GB DDR4,256GB SSD,Win10, DUPLA aksi
- HP Pavilion 14-DV0025NH 303A3EA Pink laptop (14" FHD/Core i5/8GB/512 GB SSD/Win11)
- Szinte új ASUS TUF F15 /15,6" 144Hz/i5-12500H/512GB SSD/8GB DDR4/RTX 3050/Garanciás 2027.10.24-ig
- Dell Inspiron 15 3541 (AMD A4-6210-8GB-320GB) újszerű állapot, megbízható működés, a kijelző foltos!
- Equipment Igor koffer - Laptoptáska Eladó. (Aluminium vázas - Ha biztonságba szeretnéd a munkagéped)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest