Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xaxa

csendes tag

válasz ChrYsler #15193 üzenetére

na most meg a következő anomáliával állok szemben. felnyomtam ugye az alap 8530g-s ati készletet (8540g-hez ugye). gyakorlatilag használhatatlan, maga a chipset, meg az usb-hid miatt érdemes volt, de frissítettem sima radeon 4600 seriessel, úgy, hogy van ez a moddoló program, ami átalakítja a sima radeon drivert mobilityssé. ezzel azt tapasztaltam, hogy 3 játékból 2nél teljesen normálisan működik (fifa10, cs: source), viszont az nfs: shiftnél megint furcsán beleakadozik (nem is akad meg igazából, csak belassul egy pillanatra), mintha swappelne egyet, pedig a virtuális memória teljesen ki van lőve (4 giga mellé azt mondták fölös, csak lassítja a rendszert). a shiftes akadás mellett sajnos a videók is bele-bele akadoznak. namost, a windows update, akármit is telepítek rá, egyből ráküld egy 4650es ati frissítést, amivel teljesen az ellenkezőjére fordul a dolog. css, fifa10 szaggat, videók, shift, tökéletesen futnak :F . ha van vmi 5let, tapasztalat, és leírnátok, azt nagyon megköszönném!

Új hozzászólás Aktív témák