Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoSSanCS
aktív tag
-
BluEyes
őstag
válasz
andris21
üzenetére
Pár napja raktam xp-t egy 5310-re. Kis macera, de minden van hozzá.
Biosban ha ide módba rakod AHCI módról a hdd-t, akkor az xp települ. Ahci driver utólag felrakható, de nem szükséges, gyorsabb nem lesz a vinyó.
Az Acer-Europa honlapján a driverek zömében van XP könyvtár, azaz a driver vistára és xp-re egyaránt jó. Ez alól az audio és a wifi volt kivétel. Audio drivert a Realtek-től (hd audio), wifihez meg innen [link] töltöttem. UAA driver is kell majd a hanghoz, arra keress rá a neten, egy csomó helyen van, én a HP-tól töltöttem, kafa. Ennyi. -
mezis
félisten
válasz
andris21
üzenetére
Üdv.!
Én tegnap előtt vettem egy 5310-eset. Tegnap este már XP és is volt rajta, hála egy
magyar linknek, (amit most fejből nem tudok, de szükség esetén elő tudok vakarni). Egy másik link segítségével pedig már minden, a WLAN és a hang is működik. (Valamint nem hittem el, hogy a hozzá adott CD csak WinVis drivereket tartalmaz.)
[link]A SUSE Linux 10.3 trükkök nélkül, azonnali "drótos" interneteléréssel, frissítéssel, szinte magától kúszott fel.
Egyébként nagyon elégedett vagyok vele, árához képest szinte mindent tud.
Ritkán kavarodok erre a fórumra, esetleg keress privátban.
családnak 2.ik gépnek szeretnénk gépet venni! A gép célja elsősorban netezés, max filmnézés. Gondoltam ha manapság mindenki notebook-ot vesz mi miért ne?!
de ahogy elnézem ezek a "legolcsóbb" notebook-ok nem sok jóval kecsegtetnek. először egy fujistusiemenst néztem, de azt én nem szeretem
szóval most egy Acer aspire 5310-re terelődött a figyelem. [link]
olvastam a topicban hogy XP driverekkel gondok vannak(de az amcsi oldalon van fent egy rakat driver). egy kis szivás a telepitésnél nem riaszt el, de ha egyálalán nincs driver akkor inkább vesszük meg :S szóval a kérdés, hogy van-e valakinek pont ilyen és hogy müködike rajta az XP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

reggel kipróbáltam XDvel, és azt viszi!