Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Na srácok, bekonfigoltam az Acer Aspire 5315-ös lapit, arról írok éppen. Vistát már rátoltam, mert az a Linux amit adnak...szóval le kell gyalulni
Újraindulás egyszer előjött a vásárlás napján, utána rátoltam a legfrisebb biost (asszem 1.31), és azóta nem volt gond. Remélem így is marad...
Tetszik az egész cuccos, 100k-t nekem simán megért. Repül bele holnap még memória. gondolkodom a 2 giga betolásán... nem tudom érdemes-e, de ilyem memó árak mellett nem hagynám ki. Lehet egyszer majd jól jön
Feltettem az Acer Enet nevű progiját, okos kis jószág: ha szabad wireless netet talál a közelben, egyből rámegy, keresnem sem kell. Ha pedig ledobna az adott net (itt a melóhelyen a közeli étterem netjét használom, ami elég gyengén jön
), akkor fél másodperc múlva újra feldob rá. Szóval szerintem hasznos dolog, és megfelelően működik.Egyelőre ajánlani tudom annak, aki ilyen lapi vételén gondolkozik. Szép is, jó is, játszani nem lehet rajta, de arra otthon van a box360 meg a normális asztali gépezet

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux haladóknak
- BMW topik
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570 / i5-6300u
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 Ryzen 7 17,3 144Hz frissen szervizelt
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), akkor fél másodperc múlva újra feldob rá. Szóval szerintem hasznos dolog, és megfelelően működik.