Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skynet258

veterán

Na srácok, bekonfigoltam az Acer Aspire 5315-ös lapit, arról írok éppen. Vistát már rátoltam, mert az a Linux amit adnak...szóval le kell gyalulni ;)
    Újraindulás egyszer előjött a vásárlás napján, utána rátoltam a legfrisebb biost (asszem 1.31), és azóta nem volt gond. Remélem így is marad... :U
    Tetszik az egész cuccos, 100k-t nekem simán megért. Repül bele holnap még memória. gondolkodom a 2 giga betolásán... nem tudom érdemes-e, de ilyem memó árak mellett nem hagynám ki. Lehet egyszer majd jól jön :D
    Feltettem az Acer Enet nevű progiját, okos kis jószág: ha szabad wireless netet talál a közelben, egyből rámegy, keresnem sem kell. Ha pedig ledobna az adott net (itt a melóhelyen a közeli étterem netjét használom, ami elég gyengén jön :B ), akkor fél másodperc múlva újra feldob rá. Szóval szerintem hasznos dolog, és megfelelően működik.

Egyelőre ajánlani tudom annak, aki ilyen lapi vételén gondolkozik. Szép is, jó is, játszani nem lehet rajta, de arra otthon van a box360 meg a normális asztali gépezet :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés