Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NovaBlue
aktív tag
Halihó!
Láttam sok embernek van vagyis egynek biztosan van olyan notija minnt amilyen nekem lesz mégpedig.:ACER TM5520G-6A1G08.
Az lenne a kérdésem h ebben ugye 2 magos az az AMD proci ( TK55 )?
Mik a tapasztalatok?Driver stb...
Linux alatt ha van valakinek ilyen notin müködik-e minden és hogy felismer-e automatikusan mindennt legfőképp a VGA-t?
Milyen a grafikus teljesitménye játékok terén?( Nrm kríszisz meg pro sztrit hanem ) 1-2 éves gamok COD UO COD 2 NFS:MW meg hasonló kaliberü gamok?
Elég az az 1 giga ram?( ugye egy modul nem 2*512 )? Hány MHz-en mennek?Ha válaszolnál(tok) a kérdéseimre hálás lennék mer térdekelnének!!!!
Előre is köcce

Ha meglesz irok róla egy szép kerek irástr blogon mert én kerestem és ilyen kaliberü notiról egy árva teszt sincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest