Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz hanee #4451 üzenetére

"Egy notebookból ugyanaz a proci eleve gyengébb, mint egy asztali gépből."

Ezt nem értem. Miért lenne gyengébb? :F

Személy szerint utoljára 1,6-os, Dothan alapú Celeron M-et teszteltem, de már az is hozta a 3GHz-es asztali P4 teljesítményét. Most kisgépben Celeron D420-am van, ami szintén Conroe L magos proci, gyakorlatilag ugyanaz, mint az 520-as Celeron M, (csak 1,6GHz, és csak 512kB cache, nem 1MB, mint a Celeron M esetében), és állok elébe egy általad megnevezett processzorteljesítmény-tesztnek. Bár van itthoni 2,66-os Northwood és 3GHz-es Prescott P4 is, tehát egyedül is le tudnám tesztelni, de így talán hatásosabb. :D

Szerk: Ja, majd' elfelejtettem, elég hosszú ideig használtam asztali gépben 2GHz-es Dothan magos Pentium M procit is, akkoriban egy 2,8GHz-es P4-et cseréltem le rá.

Egyébként biztosan találnánk itt is jelentkezőt, aki az inkriminált Acer notebookban is elvgzi a tesztet.

Mindemellett nem hiszem, hogy az érintett játék hasítani fog a gépén, valószínűleg le kell vennie a felbontást, és ki kell kapcsolnia egy csomó látványjavító feature-t, de a kérdés nem ez volt, hanem hogy egyáltalán miért nem indul el. Egyébként én sem játékra használom a notebookot, de néha, amikor csak az van kéznél, akkor szoktam rajta játszani, és hidd el: sok játék esetében minimum grafikán is lehet élvezni a játékélményt. :)

p

Új hozzászólás Aktív témák