Új hozzászólás Aktív témák

• toM517

aktív tag

Na megvettem en is eletem elso notijat, mit mondjak, nem csalodtam eddig, nagyon popec a masina, de a BT csak kamu benne, mivel szinte az osszes Aspire-hoz ezt a dobozt hasznaljak, ezert van ott a gomb, a WIFI sem Intel Pro mittomen, de eppen megteszi, tamogatja a 'g' szabvanyt is, 54Mbps.
    Felraktam ra a Vistat, total jol fut meg az 1GB rammal is, gondolkodom megvegyem-e egyaltalan azt a nagyon eltervezezett +1GB-ot.

Elsore eleg szarul nezett ki a kepe, de feltettem a driveret, amit a Vista ajanlott fel, gondok voltak, bluescreen, de Intel oldalarol lehuztam a megfelelot, es most kiraly.

Azt mondjatok meg meg nekem, hogy honnan tudom leszedni a tobbi drivert? pl neztem gepeket, amikre elore telepitett Vista van az empowering gomb megnyomasara eljon az a kis ize :) - ami mutat sokmindent, na ez feltetlenul kell. Meg a tobbi aprosag is.
    Szal linkeljetek be pls.

@hanee: de akkor a 3ora20perc az ugy ertendo, hogy keszenleti allapot? Semmit sem csinalsz ezalatt?

Ez nem egeszen laptop tema, de nekem a laptopommal van kapcsolatban. Ha sima router-re kotok ra egy WIFI routert azon keresztul lehetseges, hogy nincsen netem? Mert a gep latja, be tudok lepni konfigba, de irjs is, hogy nincsen net. Na ez jo. Mas meg, hogyan tudom levedeni a netemet jelszoval? - progi kell vagy benne van a konfigba, csak nem talaltam meg?

Ja, aki nem tudna az Acer 5720Z-rol van szo. 130k @ Electro World. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés