Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
válasz twollah #4035 üzenetére
Néha az ember egyszerűen csak azért sír, mert nem tudja eldönteni, hogy sírjon-e vagy nevessen..
Ezen a fórumon feltűnt, hogy mindenki előszeretettel köt bele a másikba olyan dolgok miatt, amik miatt semmi értelme.. már rég megválaszolták a kérdésemet (ami egyébként egyáltalán nem volt ostoba kérdés, bár az valóban nem jutott eszembe, hogy az Electro World oldalán megnézzem, ugyanis azon még életemben nem találtam meg semmit, ha kerestem, az akciókból is csak pár db. szokott fent lenni). Szóval a kérdés nem volt ostoba tekintettel arra, hogy több különböző konfigurációval is árulják azt a notebook-ot. És igenis rosszul érint, ha ilyet írnak nekem, hogy google a jóbarátom, mert - már bocs - ez szimplán bunkóság.hanee
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest