Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz public73 #22447 üzenetére
Elnézést csak kicsit feldúlt voltam.
Van egy laptopom amibe alapból egy 500as vinyót szerelnek mivel ezt és a memóriát garancia elvesztése nélkül cserélheted én tettem bele egy SSD-t. És így is vitték ki a szervizbe.
Ma jött egy email hogy 7000ft a szállítási költség engem terhel és ha elfogadom kicserélik a merevlemezt a gyári 500asra ami még 22500ft.ez áfával 35000ft.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot és elmondtam hogy szándékosan küldtem ezzel a merevlemezzel mivel a gyári 500as HDD-n adataim vannak amiket nem tudtam lementeni és mivel nem garantálják az adatok biztonságát így nem azzal küldtem. És nem is szeretném hogy kicseréljék.
Ekkor mondta az ügyfélszolgálatos hogy akkor az alaplapcserét elvégzik és a HDD-hoz nem nyúlnak csak írjam le az email-ben kapott email-ra. Megírtam az emailt magyarul és el is küldtem.
A kérdés az volt hogy akkor 100% hogy nem nekem kell majd állítani a szállítás költségeit ha semmi egyéb plusz nem kérek a garanciális cserén kivül.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Vicces képek
- Diablo IV
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Formula-1
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Equipment Igor koffer - Laptoptáska Eladó. (Aluminium vázas - Ha biztonságba szeretnéd a munkagéped)
- Asus Vivobook Pro N752VX Eladó!
- Lenovo Thinkpad P16 Gen 2 13850HX, 16" QHD+ 165Hz, RTX 2000 Ada 8GB, 64GB, 1TB
- Asus Zenbook 14X Oled
- Eladó GARANCIÁLIS MSI GF63 gamer laptop! - RTX 4050, i5-12450h, 16gb ram! - 240.000
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest