- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz
public73 #22447 üzenetére
Elnézést csak kicsit feldúlt voltam.
Van egy laptopom amibe alapból egy 500as vinyót szerelnek mivel ezt és a memóriát garancia elvesztése nélkül cserélheted én tettem bele egy SSD-t. És így is vitték ki a szervizbe.
Ma jött egy email hogy 7000ft a szállítási költség engem terhel és ha elfogadom kicserélik a merevlemezt a gyári 500asra ami még 22500ft.ez áfával 35000ft.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot és elmondtam hogy szándékosan küldtem ezzel a merevlemezzel mivel a gyári 500as HDD-n adataim vannak amiket nem tudtam lementeni és mivel nem garantálják az adatok biztonságát így nem azzal küldtem. És nem is szeretném hogy kicseréljék.
Ekkor mondta az ügyfélszolgálatos hogy akkor az alaplapcserét elvégzik és a HDD-hoz nem nyúlnak csak írjam le az email-ben kapott email-ra. Megírtam az emailt magyarul és el is küldtem.
A kérdés az volt hogy akkor 100% hogy nem nekem kell majd állítani a szállítás költségeit ha semmi egyéb plusz nem kérek a garanciális cserén kivül.?
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel