- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nutszeru
csendes tag
válasz
KAMI/ACEMCP #1 üzenetére
Gratula! Most látom a softmedián már túl van az 1.100.000 letöltésen! Csak így tovább!
Bővebben: link -
pedrohsi
tag
válasz
KAMI/ACEMCP #54 üzenetére
SP2-es WinXP, 9-es WMP. A korábbi ace (köztük a 6-os Prof) nem csinálta ezt, csak a legújabb 6.03.
Ráadásul ugyanazokat a kodekeket rakom fel mindig (ac3, divx, xvid, microsoft, ligos, mp2, mp3). -
stanci
aktív tag
válasz
KAMI/ACEMCP #47 üzenetére
#44-re nincs valami tipped?
-
rocker_puli
csendes tag
válasz
KAMI/ACEMCP #43 üzenetére
Miután felpakoltam a pack-ot azután a tunerkártya ideig-óráig ad rendes képet, de egy idő után ha bekapcsolnám a hozzákapott PVR alkalmazást akkor már nincs kép. Valami VMR9-et kell bekapcsolni hozzá, de ha bekapcsolom akkor hibaüzenetet ír ki a PVR és nem engedi bekapcsolni a VMR9-et. Ez elég nagy gond. Korábbi pack-verziókkal nem csinálta ezt.
A PVR-rel nézem a TV-t, ha esetleg nem tudod.
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP #35 üzenetére
Szivesen segítek, de a programozáshoz kevés vagyok...
-
Loha
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP #1 üzenetére
Én most tettem fel a 6.03-asat és eddig minden tökéletes, csak így tovább!
-
válasz
KAMI/ACEMCP #1 üzenetére
Grat hozzá! Már egy ideje csak ezt használok. Persze csak a legszükségesebbeket küldöm fel.
Mivel írod a progit? -
bbchris
senior tag
válasz
KAMI/ACEMCP #1 üzenetére
Egy fő kérdésem lenne : Megoldottad-e a Miro PcTv pro karival a problémát ? Mert egy pár emberkének van tunerkártyája és egy ilyen dolog miatt buktam el egyszer és csak az 5.95-össel működik a tuner idáig . Ezzel az újabbal működik ?
-
Loha
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP #1 üzenetére
Király a codecpackod, már töltöm is le, és nehogy lelombozzanak azok akiknek nem tetszik!
-
DrWatt
csendes tag
válasz
KAMI/ACEMCP #1 üzenetére
Hi!
Bocsesz, de szerintem te vagy a legilletékesebb a témában. Olyan avi joiner-t nem ismersz amiben command line szinten lehet parancsokat osztogatni és még gyors is?
Köszinger
Watt -
szeku
tag
válasz
KAMI/ACEMCP #22 üzenetére
5,90, 5,93 es 6,0*
Pinnacle - 700 MB. Szvsz igen, le, de az csunya dolog. En digikartyahoz kaptam... -
vtechun
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP #19 üzenetére
csak nem te csinálod ezeket a kodekpack-eket? senkinek sem javaslok egy kodekpack-ket sem....
-
LordX
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP #7 üzenetére
Bocsi, nem akartalak minden fronton letámadni
Csak teljesen értelmetlennek látom egy formátumhoz sok kódeket felrakni. Minek? Az nem baj, ha felkínálod a választási lehetőséget, csak a kódekpakkokat azoknak a lúzereknek szánják (gondolom), akik abszolút nem értenek hozzá, és a ''tegyünk fel mindent azt jó lesz'' módon gondolkodnak.
Nem tudom melyik csomag működik úgy, hogy rádiógombal választ DivX XviD és ffdshow között, mellé felteszi az AC3Filtert, egy valami OGG demultiplexert, meg egy MPEG2 dekódert. Ezzel a filmek 99,99%-át le lehet játszani. Jó, tegyél még hozzá egy DV kódeket, meg mondjuk Matroska demultiplexert.
Aki tömöríteni akar, az már ért hozzá annyira, hogy feltegye ami neki kell, így szerintem dekóder-only szűrőket kéne csak beletenni. -
vjannus2
aktív tag
válasz
KAMI/ACEMCP #1 üzenetére
A tv tuner problémát megoldotad, mert ha nem akkor nem merem felrakni se
-
L3zl13
nagyúr
válasz
KAMI/ACEMCP #7 üzenetére
KAMI, nem vagyok kodekpakk párti, de ha 1 dolgot megoldasz nekem benne tökéletesen, akkor ezen túl egy szavam sem lesz ellene.
A telepítő figyelje, hogy mi van már fent a gépen alapból. Azt ne rakja fel újra, ne írja felül mással, és uninstallkor ne szedje le! (Legalábbis ne kérdés nélkül. Figyelmeztessen egyenként, vagy legyen általános opció, hogy felülírja-e a fent lévő változatokat.)
Nem szeretem, hogy valami össszegabalyodik egy gépen a kodekpakkban, és utánna kodekpakkal nem megy semmi, ha meg leszedem, a windows még a PCM WAV-ot sem ismeri fel többet.
Bár attól félek rajtam ez se segít, mert a lámerek lazán rányomnak az ok-re hogy felülírhatja a fent lévő verziót... -
LordX
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP #1 üzenetére
Tudod mind, hogy mire való? Összesen támogat a csomag vagy 5 formátumot, mindegyik formátumhoz ha lehet, minnél több kódeket.. Pl. csak az MPEG4 ASP-hez van 5 kódek, amik közül egyetlen egy is elég. (DivX / XviD / MPEGable / ffdshow / QT / RM).
Ez a csomag úgy keletkezhetett, hogy a szerző találta egy kódeket, és beletette, anélkül, hogy tudná mire való..
Erősen ellenjavallom. -
Szőrös
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP #3 üzenetére
Nem csak szerinte hanem sokak szerint is. nekem is csak az van fent amit kukac írt és minden müxik arról nem is beszélve, hogy packok galibát is tudnak okozni /jópár totyik született már emiatt/. no offense !
-
Viktor77
titán
válasz
KAMI/ACEMCP #3 üzenetére
Szerintem is, és még a a fórumon sok-sok ember szerint.
Megy már a codecpackoddal a Colin 4?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robot fűnyírók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest