- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI/ACEMCP
tag
válasz
Flashback #33 üzenetére
A telepítő hosszú történet
0.00 - 4.31
Ez volt az első verzió. Tulajdonképpen egy INF hack volt. Amely hosszú hónapok alatt fejlődött egy komplett csomaggá.
5.00 - 5.45
Install Shield Developer. MSI alapú cucc. nekem nagyon nem jött be, mert negyon nehéz volt MSI alapon egy ilyen csom,agot megcsinálni...
5.50-5.95
Install Shield Professional. Az IS saját cucca, szerintem jobb mint az MSI alapú technológia. Rengeteg mindennel kiegésztettem, hogy jó telepítője legyen...
5.99
Ez egy sohasem kiadott változat, amely NSIS telepítője volt. Azért váltottam mert az FREE én meg szeretem a free hatékony dolgokat ezért is váltottam erről gyorsan... a
6.00-6.xx
Innosetup. Szerintema valaha látott egyik legjobb telepítő készítő. Ráadásul Free/ letölthető forrással. Nagyon szeretem, már elég sok telepítőt készítettem vele. Negyon felxibilis és az ISTool segítségével igen jól kezelehtő... Az a cél hogy ezt a verziót fejlesszem tovább. A 6.03-ban már látható egy csomó fejlesztés, amelyet tisztán script (Object Pascal jellegű) nyelven írtam hozzá.
A Dashboardot egy lelkes rajongó készítette, Delphi nyelven. Én annyira (még) nem értem ez a nyelvet, de szeretném. Aki tud esetleg beszállhatna a fejlesztésbe...
Addig is várok minden segítséget/ötletet a fejlesztéshez, tesztelőket, vagy bárkit aki úgy érzi tud segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest