- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI/ACEMCP
tag
No azért ez nem így van. Ha végignézed a támogatott formátumokat akkor láthatod, hogy nem csak 5 formátum támogatása megoldott. S az hogy duplikálódások is vannak annak köszönhető, hogy valakinek inkább ez valakinek inkább az felel meg. Ő beállíthatja mit akar. A törekvésem az, hogy az alap az hibátlan legyen... Ehhez pedig nem az az út, hogy csak azt mondod, ne használj Kodek csomagot, hanem az, hogy itt vagy ott ilyen vagy olyan hibát találtam, egy ilyen gépen. Én például nem tudtam produkálni a Dashboard hibát egyik környezetemben elérhető gépen sem, míg a szomszéd srác felhozta a gépét, hogy javítsam meg neki. Próbaképpen telepítettem a ACEMCP-t, s csodák csodája ott nem ment. Lekövettem, hogy mi a baj, s most már aqzt is tudjuk.. Csak a legjobb megoldás várat még magára, az átmeneti meg már benne van a 6.03-ba. A Gépigényről annyit, hogy ha valakinek van kedve, készíthet alacsonyabb minőségi beállításokkal bíró profilt (főleg a regisztrációs bejegyzések módosígtásával) - visszaküldve az is felkerülhet, így gyengébb gépen is jól mehet a cucc, a telepítőből állítgatva,s nem utólag egyesével beállítva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ford topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Philips LCD és LED TV-k
- Dying Light
- Óra topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged