- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI/ACEMCP
tag
válasz
Flashback #33 üzenetére
A telepítő hosszú történet
0.00 - 4.31
Ez volt az első verzió. Tulajdonképpen egy INF hack volt. Amely hosszú hónapok alatt fejlődött egy komplett csomaggá.
5.00 - 5.45
Install Shield Developer. MSI alapú cucc. nekem nagyon nem jött be, mert negyon nehéz volt MSI alapon egy ilyen csom,agot megcsinálni...
5.50-5.95
Install Shield Professional. Az IS saját cucca, szerintem jobb mint az MSI alapú technológia. Rengeteg mindennel kiegésztettem, hogy jó telepítője legyen...
5.99
Ez egy sohasem kiadott változat, amely NSIS telepítője volt. Azért váltottam mert az FREE én meg szeretem a free hatékony dolgokat ezért is váltottam erről gyorsan... a
6.00-6.xx
Innosetup. Szerintema valaha látott egyik legjobb telepítő készítő. Ráadásul Free/ letölthető forrással. Nagyon szeretem, már elég sok telepítőt készítettem vele. Negyon felxibilis és az ISTool segítségével igen jól kezelehtő... Az a cél hogy ezt a verziót fejlesszem tovább. A 6.03-ban már látható egy csomó fejlesztés, amelyet tisztán script (Object Pascal jellegű) nyelven írtam hozzá.
A Dashboardot egy lelkes rajongó készítette, Delphi nyelven. Én annyira (még) nem értem ez a nyelvet, de szeretném. Aki tud esetleg beszállhatna a fejlesztésbe...
Addig is várok minden segítséget/ötletet a fejlesztéshez, tesztelőket, vagy bárkit aki úgy érzi tud segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Prohardver app (nem hivatalos)
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- NBA és kosárlabda topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch
- Milyen egeret válasszak?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest