Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI/ACEMCP
tag
No azért ez nem így van. Ha végignézed a támogatott formátumokat akkor láthatod, hogy nem csak 5 formátum támogatása megoldott. S az hogy duplikálódások is vannak annak köszönhető, hogy valakinek inkább ez valakinek inkább az felel meg. Ő beállíthatja mit akar. A törekvésem az, hogy az alap az hibátlan legyen... Ehhez pedig nem az az út, hogy csak azt mondod, ne használj Kodek csomagot, hanem az, hogy itt vagy ott ilyen vagy olyan hibát találtam, egy ilyen gépen. Én például nem tudtam produkálni a Dashboard hibát egyik környezetemben elérhető gépen sem, míg a szomszéd srác felhozta a gépét, hogy javítsam meg neki. Próbaképpen telepítettem a ACEMCP-t, s csodák csodája ott nem ment. Lekövettem, hogy mi a baj, s most már aqzt is tudjuk.. Csak a legjobb megoldás várat még magára, az átmeneti meg már benne van a 6.03-ba. A Gépigényről annyit, hogy ha valakinek van kedve, készíthet alacsonyabb minőségi beállításokkal bíró profilt (főleg a regisztrációs bejegyzések módosígtásával) - visszaküldve az is felkerülhet, így gyengébb gépen is jól mehet a cucc, a telepítőből állítgatva,s nem utólag egyesével beállítva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Amazfit Cheetah okos óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest