Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
YouCanCANON
üzenetére
nézd, az hogy hivatkozol szabályokra meg etikára meg minden másra, ez csak arról szól, hogy a felelősséget másra lehessen terhelni, ha véletlenül valami etikai, vagy egyéb gond lenne a dologból és mindenki menteni akarja a bőrét.
szerintem az az orvos lenne a legkevésbé a hibás aki az abortuszt a nőn elvégzi.
kifejezetten utálom, mikor absz kívülálló emberek nekiállnak erről okoskodni, mások életéről konkrétan ebben a kérdésben okoskodni, ahelyett, hogy azt mondanák, hogy igen, valóban rohadtul kényes kérdés, de végső soron, a nő saját maga dönt a saját életéről, ő tudja milyen szituációban van, minden eset egyedi és úgy kell kezelni és az orvos pedig maga dönti el hogy függően attól, hogy mennyire ismeri a beteget, a helyzetet, azonosul e vele vagy sem, elvállalja e a kezelést vagy sem.
és ezt a mai világban én (naiv gondolat) de elvárnám mindenkitől a másikkal szemben.
nekem nincsen jogom elítélni mást azért mert abortusza volt, hát mi a fene közöm van hozzá? semmi. ahogy azoknak aki ilyen törvényeket, jogszabályokat hoznak, azoknak sem.
aztán ott makog az összes a kamera előtt ha valamit mondani kéne ez ügybe és igyekszik semlegesnek mutatni magát mert fél a következményektől.
mondom, te neked ugyanúgy jogod van egy ilyen felkérést visszautasítani, majd elmennek más orvoshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest