Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz YouCanCANON #606 üzenetére

nézd, az hogy hivatkozol szabályokra meg etikára meg minden másra, ez csak arról szól, hogy a felelősséget másra lehessen terhelni, ha véletlenül valami etikai, vagy egyéb gond lenne a dologból és mindenki menteni akarja a bőrét.
    szerintem az az orvos lenne a legkevésbé a hibás aki az abortuszt a nőn elvégzi.
    kifejezetten utálom, mikor absz kívülálló emberek nekiállnak erről okoskodni, mások életéről konkrétan ebben a kérdésben okoskodni, ahelyett, hogy azt mondanák, hogy igen, valóban rohadtul kényes kérdés, de végső soron, a nő saját maga dönt a saját életéről, ő tudja milyen szituációban van, minden eset egyedi és úgy kell kezelni és az orvos pedig maga dönti el hogy függően attól, hogy mennyire ismeri a beteget, a helyzetet, azonosul e vele vagy sem, elvállalja e a kezelést vagy sem.
    és ezt a mai világban én (naiv gondolat) de elvárnám mindenkitől a másikkal szemben.
    nekem nincsen jogom elítélni mást azért mert abortusza volt, hát mi a fene közöm van hozzá? semmi. ahogy azoknak aki ilyen törvényeket, jogszabályokat hoznak, azoknak sem.
    aztán ott makog az összes a kamera előtt ha valamit mondani kéne ez ügybe és igyekszik semlegesnek mutatni magát mert fél a következményektől.
    mondom, te neked ugyanúgy jogod van egy ilyen felkérést visszautasítani, majd elmennek más orvoshoz.

Új hozzászólás Aktív témák