Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
Nekem évtizedek óta lóg ez-az a neten. De a legdurvább támadás, amit folyamatosan 4 éve kapok 24/7, az az ftp szerverem ellen irányul, ami eleve nem is hostol semmit, hanem azon keresztül szoktak nekem ügyfelek anyagokat feltölteni, ezért van mindig online, és konkrétan üres. Ez tehát nem ddos támadás, hanem egy szótáras jelszótörés, 2 próbálkozás egy ip címről (2 másodperc alatt), aztán ip cím csere egy látszólag teljesen random ip címre. Főleg kínai és amerikai ip címekről. De ez nem célzott támadás, hiszen nincs semmi, amit ezzel elérhetnének. De már négy éve megy, és na az iptables ez ellen tényleg nem jó.
Ha ddos kölyköt haragítasz magadra, az általában favágó egyszerűségű támadásokkal tolja, valami vérpistike szintű szkripttel, amin nem módosít semmit, pl megpróbálja a tcp protokollt támadni valamivel (iptables rate limit megoldja), esetleg valami faék egyszerűségű szkript betölt egy-egy generált oldalt, hogy elzabálja a cpudat és ramodat (iptables rate limit ezt is megoldja).
Az ICMP-t már régóta tiltom minden eszközömben, hogy legalább azon keresztül ne tudjanak semmit megtámadni.
De lehet, hogy csak én vagyok szerencsés, hogy botnet kaliberű szereplő még sose támadott meg, de ha esetleg megtámadna, akkor se hiszem, hogy a cloudflarehez futnék könnyes szemmel, hanem inkább valami nálam okosabb emberrel konzultálnék, akivel át tudom szakmailag akkurátus módon beszélni a támadás formátumát a megfelelő védekező stratégia kialakítása érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Banggood
- Formula-1
- Gurulunk, WAZE?!
- Philips LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest