- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem egyszer térdeltek le úgy, hogy a hosztingnál gigabites portot fizettem, amit teljesen elszaturáltak, aztán a szolgáltató küldött egy emailt, hogy akkor most egy ideig nullrouteolják az összes forgalmat, ami a szerverem felé irányul, mert nem tudnak ennyi adattal mit kezdeni. Akkor volt az, hogy kerestem alternatívát. Hamar rájöttem, hogy nem vagyok szolgáltató ahhoz, hogy anycast címeim legyenek, nem akarok /24-et venni minimum, hogy egyáltalán legyen, DNS szervert sem akarok üzemeltetni, a BGP-hez se értek (és egyedül nem is biztos, hogy kéne erőltetni), szóval marad az, hogy keserűen ugyan, de bekötöttem CF mögé mindent. Azóta nem igazán kapok semmi támadást. A JS challenget élből tiltom, csak kínára szoktam rakni. Szomorú, de ez van. És sokan vannak hasonlóan, mint én. One man projekt, ami nem feltétlen termel hatalmas hasznot, aztán marad az, hogy az ember vagy megtanul mindent és mélyen a zsebébe nyúl, vagy megy egy AWS-hez, ahol megoldják neki talán olcsóbban a skálázást, vagy megy Cloudflarehez, ami meg megoldja ki tudja miért cserébe...
Ha egyébként tud bárki jobb alternatívát, ami kifizethető kisebb projekteknek is, szívesen veszem a javaslatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged