- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
Zsiráfnyál
üzenetére
A középső érdekes volt, de főleg a hibás (és nem kicsit demagóg) logikája miatt az elején. Mert mindennek, amit elmondott a hiteltelen videókról, annak kb. az ellentéte is igaz.
1, Aki fizet a székért, pláne ennyit, az gyakran kötődik hozzá és a döntéséhez, így elfogult, míg aki ingyen kapja simán lehet kritikus, főleg, ha ez a munkája.
2, Sokan csak azért hihetetlen kritikusak bármivel a neten, mert az menőség és edgy
3, Nyafogást mindig könnyebben fogalmaznak meg az emberek, mint dicséretet, ráadásul akkor ritkábban támadják be őket, hogy selloutok (mondjuk azért mesélhetnék)Ami engem illet, a húdemagas minőséggel én sem találkoztam. Ennyi pénzért jobbat vártam, és lehet, hogy csak azért, mert idehaza ez nagyon sok pénz, de szerintem ez még nyugaton is elég szép összeg ahhoz, hogy nagyobb precizitást várhasson érte az ember. Másrészt nagyon kényelmes egyelőre (a fej/nyakpárna mondjuk lehetne kicsit laposabb nekem), és a derekam is rendben van, mióta ezt használom, szóval ilyen szempontból minden pénzt megér – ha nem esik szét, főleg a műbőr része.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Sorozatok
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazfit GTR Mini okos óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs