- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
<<Ice>>
tag
Videókártyát rendeltem tőlük, weboldal szerint készleten. Persze nem volt készleten, de erről nem tájékoztattak, két hét után jöttem rá, hogy csak egy e-mail címük él a többire hiába írok, illetve hiába hívom őket, főleg a főoldalon lévő mobilszám, nagy kérdőjel minek van odaírva...???
Na mindegy, szóval, hetente írtam egyet végül, és egy un. "Kiss Virág" válaszolt, hogy a jövő héten kapják, ez ment 3 hétig, aztán lemondtam, ekkor már egy hónapja vártam rá. Tudom bányászok, elvittek mindent, de akkor ne ígérjék, mert keresek máshol... Végül 30.-án lemondtam, rögzítették is, meg hogy 14 nap áll rendelkezésükre a pénzt visszautalni, de ezt természetesen nem kívánják megvárni...blablabla, nem bizony, már 17.-e van lejárt a jogszabályban előírt 14 nap, pénz sehol. Holnap megfenyegetem őket, meg felhívom ügyvédet, mi a teendő. (céges vásárlás lett volna)
Ezeken túllépve, amazon.de-ről HÁROM nap alatt megjött az áhított videokari.
Nekem is van webshopom, és az ilyenek miatt állnak néha mi hozzánk is bizalmatlanul az ügyfelek, elcseszik a piacot, pedig szerintem, mi ennél fényévekkel lelkiismeretesebben intézzük az ügyeket! -
inf3rno
nagyúr
-
inf3rno
nagyúr
Rendelnék 110k körüli értékben alkatrészt. Sajnos sok lehetőségem nincs, a cucc nagyja mindenhol van, kivéve ez az alaplap: [link] A két cseh cég kilőve, a bluechip-et mennyire tudjátok ajánlani gari szempontból? Esetleg lehet kapni máshol is ezt a lapot (magánszemélyként), amiről nem tudnék?
-
inf3rno
nagyúr
A kander.hu és az alza.hu cseh cégek, nincs garantálva náluk semmi. A kandertől már rendeltem CPU pasztát, az rendben megjött és olcsóbb volt a szállítás, mint itthonról, de garanciális dolgokat nem rendelnék tőlük. [link]
Magyar cégek közül az ipon-nal voltak hasonló élményeim, mint amit fentebb írnak a kanderről. Eleve hibás terméket hoztak ki, és ránézésre nem is tűnt újnak, inkább újracsomagoltnak. Miután jeleztem szinte azonnal, nem voltak hajlandóak cserélni, hanem gariztatták volna. Kevesen tudják, de jogunk van azonnali cserére, ha a termék 3 napon belül hibásodik meg. (BH2008.257 A vásárlástól számított 3 munkanapon belül érvényesített csereigény esetén a forgalmazó nem vizsgálhatja a tartós fogyasztási cikk meghibásodásának eredetét.) Ment egy hónapig a huza-vona az ügyfélszolgálattal az ő lekezelő stílusukban. Közben írtam a fogyasztóvédelemnek, akik széttárták a karjukat, végül felhívtam őket, és az ő tanácsukra elálltam a vásárlástól. Az 1 hónapos pénz visszafizetési határidőt is túlléptél, a végén csak fizetési felszólításra utalták vissza a monitor árát, mínusz az oda-vissza szállítás díját.
Nem tudom pontosan mi van emögött a stratégia mögött, de sok másik cégnél is látom, hogy ránézésre használt tele ujjlenyomatos újracsomagolt hibás terméket szállítanak ki, aztán utána gariztatni akarják, miután jelzi a vásárló, hogy hibás. Ennek mi értelme van így? Lehet, hogy a raktárosok nyúlják le így az új gépeket és kicserélik a használtra, vagy mi emögött a logika? Engem már tényleg érdekel. Mindenesetre ezeknél a cégeknél nem ajánlom a vásárlást, én inkább veszek egy kicsit drágábban, de az korrekt magyar cégnek menjen.
-
törölt tag
Igen, a szállítói készlet az azt jelenti, hogy nincs nekik, de a beszállítójuk révén elvileg be tudják szerezni. Van, hogy sikerül nekik, meg van, hogy nem. Ezt sajnos több cég is alkalmazza, csak máshol nem "szállítói készlet"-nek hívják, hanem "rendelhető", "külső raktáron", stb.
-
válasz
<<Ice>> #2067 üzenetére
Részletezhetnéd, meg majd leírhatnád a folytatást! Rendelnék tőlük éppen valamit, de a netes vélemények nem valami jók úgy általában.
Én meg azt tudom mondani, hogy ami eMAG-nál szállítói készletről elérhető, az legtöbbször valójában nincs nekik. Beteheted a kosaradba, megrendelheted, várakozhatsz, de aztán kapsz egy szép levelet arról, hogy rendelésedet készlethiány miatt törölni fogják. Jól néz ki az olcsó ár az olcsobbat.hu / argep.hu / arukereso.hu oldalokon, de ez kizárólag reklám, marketing! Sosem kapod meg annyiért, javasolnak egy alteratív megoldást, ami +15-20%-os árat is jelent egyben. Köszi, de nem!
-
sapphie
csendes tag
Konzolok Szervíze sajnos nem megbízható! Rendeltem tőlük monitort 36,5e huf értékben erre ma rámírnak, hogy 47e!!! Komolyabb cég belátná a hibáját és kiszállítaná a megrendelt áron!
-
RexpecT
addikt
válasz
Gaaabeeesz #2064 üzenetére
Lassúak, igérgetnek mindent, de végül én megkaptam a terméket, amit előre utaltam. Mondjuk többször megfenyegettem őket, hogy a békéltető testülethez fordulok.
Előre nem utalnék nekik, és csak akkor rendelnék terméket utánvétellel is, ha mindegy hogy 3-4 hét múlva kapod meg.
-
<<Ice>>
tag
Nem ajánlom az Xplaza-t senkinek sem!!! Egy inkorrekt banda. A tájékoztatás nem az erősségük. Egy hónapot vesztegettem rájuk.
Most még várhatom a visszautalást, ez is egy jó kalandnak ígérkezik, az eddig olvasottakból. -
prazsi
csendes tag
válasz
Pistike985 #1797 üzenetére
Hali
Nekem is van velük egy ügyem? XPLAZA.HU
Még pedig az hogy rendeltem egy laptopot amit előre el is utaltam és meg is jött rendesen.
Viszont a céges könyvelő szintén elutalta véletlenül.
Észre is vettük, de csak fél évvel később.
Azóta megy a levelezés, ujabb fél éve, és egy bizonyos Kis Virág már többször megígérte hogy vissza utalják a pénzt, de ez csak nem történik meg.Most akarok ügyvédhez és rendőrséghez fordulni én is.
-
motocoder
aktív tag
válasz
Sztoppolino #2057 üzenetére
A hardwerker alias bestmark.hu igazi kamu webshop!
Nem szabad innen rendelni! -
Gaaabeeesz
senior tag
Sziasztok.
Xplaza.hu -ról van valakinek friss tapasztalata?
Láttam, hogy regebben nem volt igazan ajanlott, most mi a helyzet vele?
Koszi -
vacs
veterán
válasz
oliver7777 #2053 üzenetére
Az XLO hamis sjcam cuccokat árul, ne vegyél ott semmit!
-
boogie84
veterán
válasz
Neked kell felküldened, vissza pedig ők fogják.
Én pl bt headsetet fogok felküldeni (nem hozzájuk) jövő héten, sajna ez benne van. Erről nem bolt tehet.
-
Dodika
újonc
Sziasztok Partnerogsmtől vásárolt már valaki?? Megbízható bolt?
-
TIT
veterán
válasz
Nekem egyáltalán nem válaszoltak.
Biztos nem fizetik ki,nem szokták sehol. -
Sztoppolino
újonc
Heló!
A Hardverkertől rendeltem egy billentyűzetet, aminek az egyik gombja be van ragadva. Már a kibontása után ilyen volt, szóval küldtem nekik e-mailt, (legalább 4x alkalommal), különböző szervizes címekre is. Nem jött válasz. Most felhívtam az egyik szervizes emberkét, elmondtam neki a problémámat. Ő kapásból rávágta, hogy ő most olvassa először az üzenetet. Naja... Na de: lényeg, hogy egész korrekten, tisztán megmondta nekem a dolgot, hogy küldjem be az üzletbe, ott majd megnézik, és ha gázos, akkor cserélik, vagy javítják. Kedves
A gond csak annyi, hogy nem tudjuk közvetlenül bevinni, mert netről rendeltük, közelében sem vagyunk a boltnak. Akkor postázni kell.
A kérdésem az, hogy a cég kifizeti a postaköltséget, vagy nekem kell állni az oda/vissza út költségét is? Nyilván nekik kéne, mert mégis ők adtak rossz cuccot, így lenne korrekt.
De sajnos ma már semmi sem korrekt...
-
törölt tag
Gamertech... Honlapjukon egy szofter használtan/újonnan ugyanannyiba került(itt gyanús volt a dolog..). Telefonon, postázás előtt a kollégájuk nem említette,hogy a bontatlan, új játék helyett használtat!!! küld. Kioktató e-mailben leírták, hogy a használttal még spóroltam is. Elállásról tájékoztatva lettek, mégis több, mint 20 napja nem fizették vissza a vételárat. Csomag máj. 24 én vissza lett küldve.... Ha nem intézkednek, akkor még fel is lesznek jelentve megtévesztés miatt.
".... az eladó pedig köteles haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül napon belül a fogyasztó által kifizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket (tehát pl.: a szállítási, csomagolási díjat is) visszatéríteni....."
-
oliver7777
tag
xlo.hu üzletről van info? SJCAM-ok kifejezetten, már-már gyanúsan olcsók.
-
gulac12
tag
A gold-media.hu oldalról van valami infó? Azért írom ebbe a topikba, mert június 1-jén rendeltem innen és az automatikus visszaigazoló emailen kívül (rendelés függőben) semmi nem történt az ügyben azóta. Írtam már kétszer plusz emailt, hogy mi a rendelésem státusza, válasz nem érkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Stellar Blade
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest