Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1567) Atomgeszi


Atomgeszi
veterán

Sajnos nekem is be kell ide posztolnom. ITnonstop webáruház.
Teljesen jó áraik vannak, csak épp nem a gyorsaságról és a vevőközpontúságról híresek.
Egyedüli jó pont, hogy visszahívtak fél órán belül miután nem vették fel a telefont(de bár csak ne tették volna), mikor először kerestem őket.
Az igazi dátum az most mindegy. Szóval a lényeg: csütörtökön telefonon beszéltem velük, hogy rendelnék egy vásznat tőlük. Mondták semmi probléma, 2 munkanap alatt bejön nagykerből és szépen kiszállítják nekem MAX szerdára.
Na most szerdán már vártam az e-amilt, semmi nem jött. Közben emailre csesznek válaszolni. Telefonon hívtam őket. Mondom szerdára ígérték, mi lesz? Azt mondja, hát még nem adták fel, mondom és miért nem? Szerdára lett ígérve, azt mondja, nyugodjak meg, legkésőbb pénteken feladják. Mondom ez nagyszerű(szombaton munkanap, még ki is hozták volna), ehelyett pénteken felhívnak fél délben, hogy most volt ott a futár és nem viszi el, mert túl hosszú.
Mondom ez rohadt jó, de Én már mindent előre kifizettem, és ígéreteket is kaptam. A válasz: Ők nem tudnak mit tenni, nem állnak mással szerződésben. Mondom nekik, a Royal Sprint kiviszi akár a repteret is jópénzért, küldjék azzal. Mondják, hogy ők nem állnak velük szerződésben. Mondom, mint jó webshop, és mivel nem az Én hibámból nem történik meg a kiszállítás, akkor lehetnének szívesen és benyelni a futárköltséget és állják ők. Ők nem, ők visszautalják a pénzt.
Na most mivel már eléggé fenn volt a gyomrom, hogy pénteken délben hívnak, hogy nincs meg a futár, ezért mondtam nekik, hogy jó, ha ennyire nem hajlandóak, akkor majd Én állom a futárköltséget. És mivel már fizettem 990Ft-ot szállításra, ezért majd azt visszautalják és és helyben kifizetem a futárt.

Szépen hétfőn meg is kaptam az emailt, kedden hív is a futár, hogy itt van(persze Én nem voltam otthon azon a héten, direkt leszerveztem egy héttel előbbre, mert akkor otthon voltam egész nap). Oké, elküldtem máshova. Átvették.
Hív megint egy futár, a sprinter, hogy csomagot hoz a nonstoptól. Na mondom mivan, valami ajándékot küldenek? Erre kiderült, hogy amit rendeltem mellé kábeleket, azt elküdlték még pluszba a sprinterrel 990ftért, holott direkt kértem, hogy egyben küldjék az egész cakpakkot. Ja és a futárnak nem kellett fizetni. Na akkor is megörültem,hogy mondom mégis csak bevállalták a költséget?
Erre ma este hív a futár, hogy probléma adódott, mert félreértés történt, és mégis csak kell fizetni.
Persze, ha a webshop lenne mínuszban nem fizettem volna ki így utólag, de mivel nem a futár tehet róla ezért neki kifizettem.
Szóval aki pénzt és időt akar megspórolni, az messze kerülje el őket... Nekem plusz egy hetem és 5 ezer forintomba került az ő szerencsétlenségük.

Még egy mínusz pont az ATX computernek, mivel ő náluk is terveztem megrendelni, fel is hívtam, mondta küldik is. Nézem a weboldalon GLS a futár. Felhívtam őket, hogy a gls kiviszi-e? Mondja, hogy jah nem bocsánat, az nem viszi ki, meg se rendeljem. Nagyszerű mondom akkor minek van a webshopba a termék, ha nem kiszállítható. A telefont ők még csak fel sem vették, kérésre és többszöri keresésre sem reagáltak.
Azért megkapták a 2014-es év webshop díját. Nem értem, hogy mire is? A vevők félretájékoztatására(ugyanis telefonba mondta, nyugodtan rendeljem meg), vagy, hogy csesznek a telefont felvenni? :))
2014-ben ez nem elfogadott!!! Érdekes szlovákiából rendeltem szerdán, csütörtökön odaadták a futárnak, pénteken délbe átvettem.
A magyarországiak meg nincsenek tisztában a saját szerződött partnerük képességeivel?
Mert szerintem nem az Én hibám, hogy nem viszi ki a futáruk. Akkor minek hitegettek? A minimum az lett volna,hogy sűrű elnézések közepette ők állják a többletfutár díjat!

Szóval nagyot csalódtam!!! :W

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.