God of War Sorozat
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Amazon Fire HD 10 tablet
- Bemutató Crypto böngészők bemutatója
- Tudástár Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- Bemutató Furcsa órák támadása :D
- Vélemény The Lord of the Rings: Rise to War kezdőknek
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Kalandor:] Ez most bíróság és újságcikk, anno egy átlag nap volt az iskolában
- [Re:] [MasterDeeJay:] AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- [Re:] [The DJ:] Tolvajkergetők
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Ed3r_X_:] Archivált hirdetés vs. törölt hirdetés
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
olbaidhun
őstag
Playstation 2 - 2005 - God of War
Megjelent minden idők egyik legjobb konzol játéka, filmszerű és brutális, Kratos hadakozását bemutató kaland.
Elsősorban a történet és a játékmenet az, ami miatt feledhetetlen számomra az első és második (2007) God of War, de a kaland - akció - logika harmónia is tökéletesre sikerült. Az ógörög világ a kreativ helyszínekkel és a döbbenetesen fantasy vizualitással kiteljesedik.
Playstation 3 - 2010 - God of War III
Sokak között én is emiatt szereztem be az első PS3 gépemet. Röviden tökéletesre csiszolta az "action-adventure hack and slash" kategóriát ez a remekmű, mai szemmel is tökéletes és teljes játékélményt nyújt.
A Santa Monica Studio és legújabb God of War (2018) számára készítek egy átfogó(bb) topikot. Ha építő irányba tart a fórum, idővel profin egybe gyúrom az információ morzsákat. Téma összefoglalóban megtalálhatjátok a teljes gow leírást! #1 hsz lesz a tartalomjegyzék.
2hsz
történet - mythológia
örökség - gyűjtemények és újrakiadások
korábbi részekről
3hsz
technológia
ost
fejlesztőkről
Kérés - kérdés esetén emailben értek el leghamarabb:
olbaidhun [kukac] gmail [pont] com
[ Szerkesztve ]
7o/638-9O93 ⭐ Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

olbaidhun
őstag
2hsz
történet - mythológia
örökség - gyűjtemények és újrakiadások
korábbi részekről

olbaidhun
őstag
3hsz
technológia
ost
fejlesztőkről

oriic
HÁZIGAZDA
Megkérek mindenkit, hogy a játékkal kapcsolatos spoileres témákat, kérdéseket, információkat, történeti elemeket mind mind tegye spoiler alá, ezzel nem rontjuk el mások felfedezési örömét.
Live-Die-Respawn

batai15
félisten
Uppolom srácok! Élő rendelve, alig várom.
"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
Na megérkeztem én is. És most itt topogunk péntekig. Tisztelet a kivételnek aki inkább maradjon csendben.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"

Adam_Shepard
addikt
Hat sziasztok.
Remélem dúl a hype minden idetévedőnél!
[ Szerkesztve ]
Bearer... Seek.. Seek..Lest..

oriic
HÁZIGAZDA
Spoilerezzek?
Live-Die-Respawn

Gery9112
őstag
Csak az utolsó 3 percét mondd el a játéknak mást ne.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

oriic
HÁZIGAZDA
5 perces a credits list.
Live-Die-Respawn

Xaels
félisten
Ti egyébként a dinamikus témát és a képregényt is eléritek?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

erahurka
nagyúr
Igaz, hogy a végén visszatér Zeusz?
Küldj el a francba nyugodtan, úgyis én leszek kitiltva ha esetleg vissza merek szólni.

Adam_Shepard
addikt
Meg: BOY
[ Szerkesztve ]

oriic
HÁZIGAZDA
God of War’s Bestiary: The Troll | Countdown to Launch
Live-Die-Respawn

oriic
HÁZIGAZDA
Spojleeeeer!

oriic
HÁZIGAZDA
Indeed.
Live-Die-Respawn

Gery9112
őstag
Megnyugtató, hogy grandiózus lesz a soundtrack. Soha nem hívtam még vissza boltot az előrendelés miatt, ha első nekifutásra nem értek el de az Uncharted 4-nél és most kivételt tettem.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

oriic
HÁZIGAZDA
Nekem most ez a kedvencem. Annyira epic.
Live-Die-Respawn
Nemtom hogy miez. Valszeg zene de azis szpojlör.

dinostaRR
tag
konzolokszervizetől rendelt valaki? az előrendeleses emailen túl mar kapott valaki mast?
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - PSVR - PSVita - Huawei Mate 10 Pro - Nintendo Switch V1]

Adam_Shepard
addikt
BOY!

Xaels
félisten
Elindult a Pre-load. Jaj de hosszú két nap lesz.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Adam_Shepard
addikt
Ez mennyire libabőr már!
Spoiler: (főleg hozzád intézem)
- közben látom, hogy nem intézem, mert nincsen spoiler gomb...

oriic
HÁZIGAZDA
Kérek spoiler gombot, de megjelenésig szerintem ne spoilerezzünk a topikba. Dobd át PM-ben vagy a többi csatornán.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn

batai15
félisten
Aki elő rendelt a storeon, az mikor tud játszani vele?
"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******

Adam_Shepard
addikt
00:00:01 már. Most letölti és akkor csak unlockolja a licenset.
Ott az egy óra ami száol vissza ha megveszed.
Én aznap még dolgozom de este az alvást skippelem.

Qru
MODERÁTOR
Mostantól aktív a spoiler gomb, amennyiben szükséges használjátok.

oriic
HÁZIGAZDA
Koszonjuk.
Live-Die-Respawn

erahurka
nagyúr
Akkor mostantól minden hsz-t spoilerbe, nehogy itt is megsértődjön valaki egy olyan infó miatt hogy Kratos a főszereplő
Küldj el a francba nyugodtan, úgyis én leszek kitiltva ha esetleg vissza merek szólni.

Gery9112
őstag
Szerintem ezen lépj túl.
És innentől lehet minden hsz-t skippelni.
De akkor azt már spoilerbe hogy az a kratos a fiú vagy a szakállas.

Zsinder
aktív tag
Szerencsére ma telefonáltak a boltból, pénteken munka után rongyolok is be érte... még jó, hogy szombaton is melózni kell

Gery9112
őstag
Troll után egy másik ellenfél, a Revenant bemutatója

erahurka
nagyúr
Revenant? Egy benga medve aki folyton elkapja előtted DiCapriót?

Gery9112
őstag
DiCaprio a visszatérő nem? Mindegy, meg fog halni, bármi is legyen az. Amúgy ilyenkor sajnálom a grafikusokat, akik ki tudja hány nap/hét/hónap munkáját ölik bele egy-egy ellenfél kidolgozásába azért, hogy te 10 másodperc alatt sushit csinálj belőle.
[ Szerkesztve ]
Látod ilyenek a souls játékok. Annyit halsz és látod az ellenfeleket hogy jobban megjegyzed hogy néznek ki, mint azt akarnád.

Simba86
senior tag
Szerintem a tény, hogy minden játékban a "Kratos" nevet használom, szerintem elég nyilvánvalóvá teszi, hogy fanja vagyok a sorozatnak
Megvettem tavaly a PS3-at, megvettem minden részt, ami megjelent a 3-ra (remastered...), most meg képes voltam eladni mindent, hogy ezt az új részt végignyomhassam
Ha a régiekkel akarok játszani, ott a PS Now, leteszteltem, tökéletes
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

batai15
félisten
Ne is mond. Holnap délelőtt tudok játszani vele, utána meg majd csak hétfőn.
[ Szerkesztve ]

Adam_Shepard
addikt
Jött egy medium méretű patch a játékhoz. Az előző az 1,03-mas volt ez már az 1,10-es! Kb. 600 MB. Jobban nerfeltek egy pár dolgot, monanám azt, hogy finomhangolták. A trofik továbbra sem szinkronizálódnak.

erahurka
nagyúr
Van valahol changelog?

Adam_Shepard
addikt

Gery9112
őstag
Én ezt találtam erről. Elvileg, akik 20-án kapják meg azoknak a Day 1 patch lesz lesz az 1.10 és kb. 7.4 gb.
- Showing speaker names in front of subtitles for additional context
- General economy balance and tuning
- Enemy difficulty tuning
- Various other bug fixes and improvements
Forrás

erahurka
nagyúr
"Enemy difficulty tuning"
Tehát még nehezebb lesz? Vagy a tuning nem csak növelést jelent?

Adam_Shepard
addikt
Hát legyen is, mert

Jacktor
tag
Én onnan rendeltem tegnap. A chat-en kokettáltam előtte az üzlettel, hogy lesz-e készlet és péntekre ideér-e és miután megígérték, még a rendelést is továbblökték nekem (hogy ez pontosan mit jelentett nem tudom).
www.wotinfo.hu

oriic
HÁZIGAZDA

Adam_Shepard
addikt
külön cukorfalatok, hogy az ezer killes trofit felnyomták 2000-re.

Adam_Shepard
addikt
Most néztem rá és lehet szinkronizálni a trofikat is mostmár!
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Szuper áron eladó 2in1 érintőkijelzős Lenovo yoga c740/i7/10.Gen/16Gb/1Tb Ssd/Fhd/Ips/
- KERESEK régi retro ISA hangkarit Gravis Roland TurtleB MediaV Adlib stb hibásan teszteletlenül is!
- KERESEK 3Dfx Voodoo videokártyákat, teszteletlenül, hibásan is
- Thrustmaster T300 RS GT Edition kormány - szinte ÚJ! PC-hez, PS-hez, akár XBOX-hoz
- Bomba áron gyartói garanciás 10. Generációs Lenovo Ideapad 5 i7 8Gb 512Ssd Intel Iris Plus graphics