Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelneren
csendes tag
Sziasztok!
A kreatív nyelvtanulást bárhol elvégezheted, mert egy neten rendelhető két mappa terjedelmű oktatócsomag. Nagy előnye, hogy van hozzá 2 cd hanganyag és annyi gyakorlófeladat, hogy ha mindet jól megcsinálod a végén szinte gondolkozni sem kell a nyelvtanon. Mindazonáltal nem csodatanulási módszer, mert a szavakat, kifejezéseket be kell seggelni rendesen! Figyelni kell a feladatoknál, mert egy-két hiba van benne, de kiszúrható. Szerintem az a szó- és kifejezésmennyiség egy jó alapot biztosít egy norvégiai kezdéshez vagy nyelvvizsgához, de szavakat más forrásból még kell hozzá tanulni! A nyelvtan szerintem kerek. Ár kb: 22000 forint. Ennyiért ennyit egy tanárnál sem tanulhatsz, nembeszélve arról, hogy a család többi tagja is tud belőle tanulni. www.kreativnyelv.hu oldalon tudod megrendelni. Pá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- OTP Bank topic
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest