- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyfonok
csendes tag
Csajoknál van egy olyan kritikus időszak/életkor, ami totál felelőtlenség lenne a vállalati döntéshozók részéről nem figyelembe venni, pláne egy kisebb cég esetében, ahol minden feladat egy kézben koncentrálódik.
Amúgy van néhány olyan terület, ahol a nők statisztikai értelemben lényegesen jobbak (itt is vannak persze durva kivételek)... pl ahol folyamatosan korrekt teljesítményt kell nyújtani (és meg kell csinálni mindent, még az unalmas, monoton melókat is). Egy nő sokkal ritkábban fogja túlvállalni magát (megmondja előre, hogy ez sok neki), ennek pont az ellentéte a klasszikus faszi programozó genotípusa, aki ezerfelé dolgozik, mindent bevállal, aztán ha túl sok minden összejön bevérzett szemekkel próbál valamit gányolni. Az utóbbi fél évben külsős rendszerfelügyelettel próbálkoztam + kiadtunk programozási melókat is ugyanennek a gyereknek. A dolog most a Fővárosi Bíróságon van, mert a huszadik határidőre sem tudta befejezni a munkákat és ha rajtam múlik a csávó szépen csődbe megy a hülye Kft-jével együtt.
Szóval visszasírom a korábbi női rendszergazdámat.
Ha valaki tud ilyet szerezni nekem, még áll a 100 rugós jutalom. Inkább nektek fizetek mint az átverős/lehúzós fejvadász cégeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest