Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nagyfonok

csendes tag

válasz tildy #351 üzenetére

Csajoknál van egy olyan kritikus időszak/életkor, ami totál felelőtlenség lenne a vállalati döntéshozók részéről nem figyelembe venni, pláne egy kisebb cég esetében, ahol minden feladat egy kézben koncentrálódik.

Amúgy van néhány olyan terület, ahol a nők statisztikai értelemben lényegesen jobbak (itt is vannak persze durva kivételek):((... pl ahol folyamatosan korrekt teljesítményt kell nyújtani (és meg kell csinálni mindent, még az unalmas, monoton melókat is). Egy nő sokkal ritkábban fogja túlvállalni magát (megmondja előre, hogy ez sok neki), ennek pont az ellentéte a klasszikus faszi programozó genotípusa, aki ezerfelé dolgozik, mindent bevállal, aztán ha túl sok minden összejön bevérzett szemekkel próbál valamit gányolni. Az utóbbi fél évben külsős rendszerfelügyelettel próbálkoztam + kiadtunk programozási melókat is ugyanennek a gyereknek. A dolog most a Fővárosi Bíróságon van, mert a huszadik határidőre sem tudta befejezni a munkákat és ha rajtam múlik a csávó szépen csődbe megy a hülye Kft-jével együtt.

Szóval visszasírom a korábbi női rendszergazdámat.:O

Ha valaki tud ilyet szerezni nekem, még áll a 100 rugós jutalom. Inkább nektek fizetek mint az átverős/lehúzós fejvadász cégeknek.

Új hozzászólás Aktív témák