- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz
fronxie #36751 üzenetére
Ezzel én is várnék picit, az írja ‘Part 2’ DLC Teased, vagyis én úgy értelmezem, hogy ez is olyan, mint a Star wars, hogy 6-7 óra játék után egyszer csak egy cliffhangerrel véget ér, és majd jövőre folytatják.
Amúgy itt van róla teszt, azzal kezdi hogy 3-4 óra végigjátszani..A Battle sister viszont egész jó, ha az ember megbarátkozik vele. A karakterek rondasága szerintem betudható annak, hogy így egyszerre egész hordák tudnak jönni, és hát ezt áldozták be az optimalizáció során.
Mostanában az asszony bitorolja a nagygépet, én meg tudok a hálóban irtani.
Jó ez a Quest. Karácsonyra megnégyszereződik az unszolásomra Questet kérő/kapó ismerősök száma. Végre lehet haverokkal csapatni az Onwardot
-
Raymond
titán
válasz
fronxie #36488 üzenetére
Megvan mar nagyon regen, szerintem jo, csak att kell allitani a kezelest mert a default non-standard (pl. a joy csavarasavan van roll es dontesevel pedig yaw, nem forditva ahogy lennie kene). Nem hosszu, de azt a 3.75-ot megeri szerintem foleg hogy van nativ Quest verzio is.
-
kazmerr
aktív tag
válasz
fronxie #36442 üzenetére
Nah jó, aki minőségi arcpárnát szeretne az csapja fel a vrcover oldalát és iratkozzon fel az értesítő emailre, mert valószínűleg a 2. hullám is el fog nagyon gyorsan fogyni:
https://eu.vrcover.com/products/facial-interface-foam-replacement-basic-set-for-oculus%E2%84%A2-quest-2 -
Raymond
titán
válasz
fronxie #36461 üzenetére
Ez nem az Extreme Couponing hogy $1500+ erteku cuccot veszel 10c-ert mert "I've stacked them coupons!!!"
-
a2d2
addikt
válasz
fronxie #36457 üzenetére
Áhh, ott tényleg van ilyen, csak ott meg ezt a duopackot nem látom. Beszarás
Na, beírtam a keresőbe hogy acron, így feljött a duo pack is, de a vásárlásnál ezt írja:
This code cannot be applied to your orderNem írták meddig jó? Mert hátha beesik Climb 2 addig.
@Raymond: igen, valószínűleg inkább ez lesz.
Aki esetleg tervezi megvenni Walking Dead-et natívan Questre itt a jó alkalom kipróbálni hogy megy-e neki a kód
-
a2d2
addikt
válasz
fronxie #36452 üzenetére
Ja, ez eléggé globálisnak tűnik. De lehet hogy fiókhoz is van kötve?
Akkor ezt most hivatalosan ki is próbálhatjuk?
Mert ha menne a duó packra akkor azt azért behúznám mindenképp.
A suli nálunk elesett, bezárt teljesen két napra, felsősöknek már csak digitális oktatás lesz, alsósok mehetnének, de mivel lányom hazahozta covidot az egész család itthon van karanténban. Szóval ez a mókusos sztory jó lenne most. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
fronxie #36446 üzenetére
Megvárom az első értékeléseket aztán meglátom, mert más érdemlegesre én se látom beruházni, a legtöbbjét minimum 25%-kal olcsóbban megkapom steamen, amit meg nem az kuponkóddal is drága számomra. A kuponkódot át tudom másnak adni btw ha mégse használnám el?
Egyébként ez valami quest 2 sajátosság, hogy nincsenek akciók vagy nem mutat akciókat? vagy csak pakkok vannak kedvezményben? EGYSZERŰEN NEM HISZEM EL, hogy nincs sehol egy gomb, hogy KEDVEZMÉNYEK. Ennyi.
Ingyenes cuccokat is megnézném és arra sincs gomb. Egy HÁNYADÉK a shopjuk. -
kiskuplung
őstag
válasz
fronxie #36354 üzenetére
Ezt a Cookoutot nem ismerem, de a VR Diner Duo szerintem vicces, párban lehet játszani, egyik ember VR-ban, a másik meg monitoron.
-
kiskuplung
őstag
válasz
fronxie #36336 üzenetére
Nem is kérdés, ha még nincs meg : Rooooobooooo recaaaall
Persze ha a 3. másodpercben nem forr fel a véred ettől, akkor ne
-
-
kazmerr
aktív tag
válasz
fronxie #35986 üzenetére
Köszi az infót!
Nem a fekvő használat miatt zavar, hanem ha beleülsz egy kényelmes fotelbe vagy kanapéba megnézni egy filmet és hátradőlnél, akkor pont ott fog felfeküdniMég nem kezdtem vele semmit... a hajlítgatást néztem, van is hozzá hőlégfúvóm, de szerintem nem az lesz a végső megoldás, mert ahonnan indulna a hajlítás íve, már az is kicsit távolabb van.
-
izomman1
senior tag
válasz
fronxie #35864 üzenetére
Egyre biztosabb vagyok, hogy marad az 5k plus .. videóba az olvasó táblát leellenőriztem 175 % os szupersamplinggel amivel játszom a játékokat.. Konstatáltam élesebb a képem utolsó két sorban is jobban látom a Pimax en , mint a Q2 vel de még a G2 képe se nagyon jobb néztem előző vidiket.. Hülyeség volt berendelni , de ha már jön lecsekkolom aztán megy tovább valakinek biztos örülni fog valaki Karácsonyra.. Ha akutális és döntöttem megy véglegesen írhat rám egy üzenetet piaci áron megkaphatja... Nem véletlen, hogy a Pimax 5k plus még mindig 800 euro és csak a headset.. A kínaiak tisztába vannak a képességével mit tud az eszköz attól, hogy a mainstain media nem sztárolja őket őket ez nem érdekli veri az egész bagázst ...Lehet, hogy a színek élénkebbek lesznek , de ezek után már az se izgat.. ha a magasabb hz , FOV figyelembe veszem és a jobb követést ..
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
fronxie #35547 üzenetére
Mi az, hogy erősítsd meg hogy van link kábeled? Csak vissza kell válaszolni, hogy "Igen, van link kábelem" vagy még arról is szériaszámot kérnek?
Egyébként mi van akkor, ha valakinek már megvan az Asgard's Wrath? Nekem pont megvan, de azért legalább valami kupon kódot vagy ilyesmit elfogadnék...
-
kiskuplung
őstag
válasz
fronxie #35620 üzenetére
Jaaj, ne sértődj meg
Gyulának tök felesleges beírni bármit is, róla már lemondtunk.
Persze, ha megjön a cucc, akkor írd meg, hogy milyen, mert az tényleg érdekes, de gondolj bele, ha nem csak Te hanem mindenki kirakná ide hogy mikor mit rendel. Semmilyen információtartalommal nem rendelkezik, és még segítséget se kérsz vele, a "csapatot" se építi, szóval szerintem tök felesleges.
-
kiskuplung
őstag
válasz
fronxie #35612 üzenetére
Dolgok, amik miatt nem írunk posztot:
- hogy rendeljek valamit
- megrendeltem valamit
- megjött valami
- vissza akarok küldeni valamitÉn úgy hallottam, a Pokolban külön bugyor van a screenshotokkal alátámasztott :
- rendelést
- érkező csomagot
- megérkezett csomagot
posztolóknak. -
Williamgrant
nagyúr
válasz
fronxie #35604 üzenetére
Nem is próbáltam kikapcsolni semmit, egyelőre csak élvezem hogy szabadabb a zene választás. Imádom hogy pl lassabb dinamikájú számok is vannak defaultban is, sokkal kellemesebb mint a megállás nélküli tüc-tüc gyúró elektronikus.
Nagy kár hogy nincs Quest apk változata, szerintem nagyon népszerű lenne ha portolnák. -
-
-
kiskuplung
őstag
válasz
fronxie #35418 üzenetére
Én ha refundot kértem, akkor mindig az volt, hogy inkább a Steam walletbe kértem, az mindig gyorsabb (kb másnapra vissza is töltik), és előbb-utóbb úgyis elköltöm.
Mi a bajod amúgy a Pistol Whippel? Így érzésre a 2. legnépszerűbb játék így az ismerősök közt, akiknek eddig demozgattam (a Beat saber után, mert ugye az az Év VR játéka 2017 óta
)
-
barcalaci84
őstag
válasz
fronxie #35285 üzenetére
Az alzan a az a prémiumcord amiből 3 m-es van, az usb2 - es (high speed)
Nekem volt itthon hosszabbító és én a 2m-es L alakú usb c usb a - t vettem...
Ez superspeed 5gbit /sec
Oculus softwarben 2,4 gbit/sec et mutat, agogy a hivatalos oculus link kábel is kb ennyit mutat kB elvileg -
-
twi452
senior tag
válasz
fronxie #35251 üzenetére
A FitXr (ex BoxVr) elég jól le tud fárasztani főleg ha van benned versenyszellem.
Ebben már van multiplayer és rendesen számolja/illetve mutatja, minden egyes ütés erősségét. Szorzót csak akkor számol ha egy bizonyos erősség felett ütöd a célpontokat szóval ha kell a magas pontszám akkor nem lehet lazsálni 😅
Full power-en ilyenkor egy negyed órás program is lihegős rendesen nemhogy a hosszabbak 😅
Került bele update-el táncolós gyakorlat is ott követni kell a mutatott gyakorlatokat..én maradok a boxnál 😂 -
Jinxb1rd
addikt
válasz
fronxie #35257 üzenetére
Én is ezért vettem meg végül a Questet most. 10.000 Ft egy hónapra a kondibérlet. Tippre három hónapig nem lesz nyitva semmi (de lehet több), az helyből 30.000 Ft minusz lenne, ha 3 hónap után ennyiért adom el a quest 2-őt használtan, ugyanott vagyok. Mik az alternatívák?
- Veszel edzőgépet otthonra, pl evezőpadot? 30-40-50%-ot fogsz bukni rajta ha el akarod adni, foglalja a helyet, egy normális gép annyiba vagy többe kerül, mint egy quest 2.
- Elmész futni. Nagyon hideg az idő már hozzá, sokszor nem lesz kedved hozzá. Nekem a combszalagom 6-7 futás begyullad és fél évig még a busz után is fájdalmas lesz.
- Otthon edzel valami saját súlyos testmozgással, gumipántokkal. Rohadt unalmas, nem fogod csinálni.
Így lett Quest 2, amivel még mást is csinálhatsz legalább, játszhatsz
Rift S-re csak azért nem ruházok be újra, mert drágább és nagyon kiszámíthatatlan most a használt verziójának az ára, nem is fogja már a Facebook se árulni/támogatni, ami szintén csavarhat rajta egyet... nem akarok megint bukni rajta.
-
kiskuplung
őstag
válasz
fronxie #35251 üzenetére
Ittt van egy lista, egész jó.
Szerintem akkor jársz a legjobban, ha kombinálod a különböző játékokat, és akkor nem unsz bele
Én ezekkel szoktam játszani, mindegyik más élmény.
- Beat saber
- Box VR
- Pistol whip
- és az igazi kedvenc : Until you fallÉs megvan a Thrill of the fight! is, de abba kb 20 percet tettem (2x10-et, egész pontosan), mert abba szó szerint bele lehet pusztulni. Ahhoz sajnos lekvár vagyok-
@Jinxb1rd : nekem is ingyen van meg, nem tudom, hogy adnék-e érte valaha is pénzt
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
fronxie #35251 üzenetére
Izzadás ellen vettem egy fejpántot. túl vastag volt, ezért az egyik oldalán felvágtam ollóval körbe. Csőszerkezetű volt, ennek eredményeképpen 2x nagyobb lett a felülete és kényelmesebb a viselete. Előbb utóbb hozzászoksz és annyira nem is izzadsz bele. Nekem sose párásodott. Edzés után annyi, hogy szerintem érdemes a készülék belsejében a lencsék mellett lecsapódott vízpárát felitatni valamivel, majd hagyni az egészet megszáradni (1 óra kb). Plusz szivacsot vagy ilyesmit nem használtam.
Legelső rift S-emnél nagyon szépen leszálkásodtam tőle, de mondjuk 2 órákat is nyomtam kétnaponta. Dance Collider jobban megmozgat, de Beat Saber is jó, ha több mozgást viszel bele. Ugye lehet úgy hogya testeddel nem mozogsz semmit, csak a csuklóidat mozgatod de az semmire nem jó. Ezt én papás mozgásnak hívom, egy csomóan így játszanak.
Behajlítod kicsit a lábad és elhajolsz a szélső kockák felé, lendületet viszel az ütésekbe, akkor nagyon jól át tud mozgatni viszont. Képzeld azt mintha ninja módban harcolnál feszített testmozgással nagyokat suhintva és a kardod belső élével akarsz szeletelni.Synth raider is jó lehet, combra meg Pistol whisps kikapcsolt célzás segítéssel (akkor több golyó elől kell kihajolnod).
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
fronxie #35244 üzenetére
Én csalódtam benne. Látványilag nem rossz, de a nulla fizika teljesen szétcseszi. Lényegében egyfolytában csapkodsz a levegőben ész nélkül mert nem érzel semmit a harcból, a kard átmegy az ellenfelen... egy kcisit is foglalkoztak volna ezzel valamilyen szinten ellettem volna vele.
Más:
Nem akar valaki valami frissített guideot, leírást csinálni a quest 2-höz? Rengeteget beszéltek róla, de egy újonnan érkező ember ebből semmit nem tud összerakni magának, hogy hogyan kezdjen neki, hogyan tudja optimalizálni kábelen illetve routeren keresztül a játékélményt. Ha valaki érezne rá késztetést... -
Raymond
titán
válasz
fronxie #35161 üzenetére
Szerintem ezt ugy vedd hogy akarsz egy Star Wars elmenyt. Nagyon jatekot ne varj tole. Ez egy ilyen Disneyland vagy loaction VR szeru (pl. The Void) experience csak otthonra. Ugyanugy mint a Vader Immortal "jatekok". Az arazasa is ugyanaz, itt is van kb. 3 ora story jatek es az ara is ugyanaz mint a 3 Vader jateknak amikben osszesen ebbyi story jatekido van. Nekem mondjuk jobban tetszett volna ha csinalnak PC verziot is szebb grafikaval mint ahogy a Vader-nel van, de sajnos nem csinaltak.
-
Raymond
titán
válasz
fronxie #34749 üzenetére
Ez nekem ugy nez ki mint ez itt [link] amit azert hamarabb megkapsz csak par EUR-t ra kell fizetned. Ebbol a Quest Kit-bol van egyebkent [link] ami nekem van meg az elso Quest-hez, szerintem jo. Tehat akkor lehet $7 plus szallitas es majd valamikor megerkezik, lehet 16EUR is december masodik feleben megerkezik vagy lehet 19EUR is a hetvegere megerkezik.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
fronxie #34475 üzenetére
Pingben, letöltési maxokban semmi változás.
Talán 1-2 ping a különbség.
Viszont talán azt vettem észre, hogy instant annyival tölt, amennyit a sávszél enged, nem pedig az a tipikus gyorsulásos letöltés van. Videók gyorsabban betöltenek, talán a PS Store is stabilabban működik ahogy érzékeltem. Hogy játék közben érződik-e az előnye, azt nem tudom.
Ilyeneket vettem, prémium kínait -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
fronxie #34533 üzenetére
Szerintem ezt szándékosan csinálták fehérre... Minden szir-szar meg fog látszódni rajta. Persze lehet tisztítani a pántot, de elszineződhet úgy, hogy nem tudod szépen megtakarítani és sokkal jobban látszanak a használat jelei fehér színen. Nem baj, majd jön a Quest 3, csak azért is megveszik majd, mert az szebb.
-
-
kazmerr
aktív tag
válasz
fronxie #34386 üzenetére
Nem jó ötlet. Wifi 6-al nem fog menni. Sőt...
283Mbps-t tud. Windows limitáció. Jelenleg.Valakinek 1909-es win10-el működött. A mostani verzióban sajnos limitált a hotspot sávszélessége. De sajnos ez csak az egyik gond a másik, hogy az accesspoint driver oldali paraméterezhetősége sajnos szinte 0. Emiatt pl. nem lehet sávszélességet állítani, és ha a windows nem látja a 40/80/160Mhz-es sávszélességet akkor nem lehet erőltetni mint jónéhány esetben. Ezen felűl az automata üzemmódnak nem tudjuk hogy van-e bármilyen felső korláta(a legjobb esetben nincs, de még az is lehet hogy valam régi dolog miatt van. Nem ez lenne az első).
-
a2d2
addikt
válasz
fronxie #34380 üzenetére
Ezt is nézd meg mindenképp, régen még beleírtam az összes ALVR how-to leírásba de már el is feledkeztem róla, ha auto-n áll akkor állítsd át:
Ennek hiánya pl nagyon csúnya dolgokat tudott művelni ALVR-ben. És csak néha-néha jött elő. Összefüggésben van a gyenge kábelminőséggel is (ha úgy érzi akkor néha-néha lekorlátozza a sebességet).A kábelcsere nem árt, mert nekem a fenti beállítással is szarakodott a másolás pl a NAS-ra. Volt hogy jó volt a sebesség, másnap meg csak 10 megával tudtam csak rá másolni. Amióta lecseréltem CAT6-ra fixen megy az is.
-
Htjet
tag
válasz
fronxie #34367 üzenetére
Nem tudom, hogy nálad mi lehet a gond. Most direkt mértem egyet a rerepeater nélkül is csak a 2méteres kábellel [link] és úgyis megvolt az 1,8Gbps. Megis lepődtem, mert régebben csak a rerepeater-el volt hajlandó erre. Gigabyte b450 aorus pro lapom van és Quest1. Régebben még próbának javasolták itt a pcie usb 3.0 kártyát, valami ilyesmit [link] . Bár nem tudom, hogy megéri. ennyi befektetést. Bár, ha nem megy akkor 14 napon belül ezt is gond nélkül vissza lehet küldeni. Bár nálad tényleg egyszerűbb lenne a VirtualDesktop.
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
fronxie #34378 üzenetére
A kábel csere nem árthat, hátha hulladék a patched, vagy valami szerelt házi. De elvileg nem kéne nagyobb sebességet produkálnia a cat 6-nak. Főleg hogy ugye a szabvány a max link hosszra van megadva, ilyen rövid kábelen simán mennie kell ennél sokkal nagyobb sebességnek is, akkor is ha csak cat 5e.
Érdemes lenne a router szoftverében szétnézni, nem maradt e véletlen bekapcsolva qos vagy tűzfal, stb. A hátlapi sebesség maximálisan a legbutább sw működés alatt jön ki. Még a DHCP és log stb is kilőhető. -
-
murphy84
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest