Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Üdv, ma belépek én is a klubba, ma jött meg életem első vr headsete egy Oculus Quest 2 egyenesen angliából
Lesz majd kérdésem sok, még nagyon nem tudom mi merre hány méter
-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok próbálom rádugni a gépre a headsetet, (Quest 2) van az alaplapomon usb-c port, van ugye az alap usb-c kábel meg van nekem egy hoszabb a macbook usb-c kábele és bármelyikkel is dugom rá arra panaszkodik, hogy a kapcsolat csak usb2-es
ez normális?
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz barcalaci84 #35265 üzenetére
elvileg az usb-c port a lapon 3.1 Gen1 (msi mortar B350) rá is van írva a dobozra, hogy VR kompatibilis
eddig azt hittem minden usb-c kábel minimum usb3.0-ás de rá kellett jönnöm, hogy nem a gyári töltőkábelre és a macbook kábelére is a teszt 338mbps-t ír, szóval ez lehet a gond
Na most inkább megpróbálom a wifis leírásod, mert minimum 5m-es kábelt kéne vennem azt meg most hirtelen nem is találtam
Márton: linket tudnál dobni ahhoz a kábelhez, ha megkérlek ?
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Na hát sikerült, nálam only wifin nem az igazi, sajna ez a telekomos router nem egy komoly darab.
most megyek és veszek egy utp kábelt hogy a gép meg a router között legalább kábeles legyen az összeköttetés, úgyis ezt írta a virtual desktop is
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
valami nem kerek most ezzel a virtual desktop-al nálam mióta összekötöttem kábellel a gépet meg a routert. Ilyen egypercenként beakadnak a játékok streamelés közben leesik az fps majd megjavul, utána megint csinálja.
érdekes, hogy amíg only wifi volt (tehat a gep is wifin csatlakozott a routerhez) ilyen nem volt. Pont amiatt raktam be kábelt, hogy javuljon a helyzet (cat6)mi lehet a probléma?
-
GeneraL_XTX
veterán
de most kipróbáltam wifin ugyanúgy nem jó volt valami update a szemuvegen belüli virtual desktop appra, igazából mintha azóta nem lenne jó
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz barcalaci84 #35393 üzenetére
sajna nem segített ez sem :/
-
GeneraL_XTX
veterán
Na nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki sikerült megoldanom a droppolást VD alatt.
a megoldás az volt (csak nem igazán értem, hogy miért) hogy az 5ghz-es wifit 40hz-es sávszélre kellett fixálnom ami ugye fele akorra sávszélt jelent, de így műkodik.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz kiskuplung #35448 üzenetére
hát nem tudom, az a fura eddig működött 80hz-en most meg nem fene se érti ezt
-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok akciós a superhotVR, de látom nem crossbuy a dolog rift és quest között. Ha steamen veszem meg vajon menni fog quest2-őn? vagy az a tuti ha a quest 2-es store ból veszem meg?
Ugyanez a kérdésem a Moss-ról is
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz barcalaci84 #38678 üzenetére
ezt a viveport infinity-t megmnéztem, de nem nagyon értem hogy mi ez és hogy működik quest2-őn
olyan ehz mint pc-n az ms gamepass?
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
frissítettem a quest2-őt gondoltam én is kipróbálnám ezt az airlinket de frissítés után még mindig v27-et ír
és azt írja ez a legfrissebb. mit csináltam rosszul?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz kiskuplung #39789 üzenetére
thx
persze, menni fog, ez lókuki
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz kiskuplung #39789 üzenetére
na sikerült is, a 120hz-et látom is a menüben viszont az airlink az istennek nem akar pedig az oculus app-ban pc-n bekapcsoltam, de a quest 2-őn nincs, már újra is indítottam párszor de semmi
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz kiskuplung #39801 üzenetére
azt reseteltem vagy 800x de ezt írtam is de úgy se működött.
Raymond: olyanjaim nekem nem voltak
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz barcalaci84 #54152 üzenetére
Van valami érdemi különbség amúgy, hogy melyik amazonról rendeled? Én az olasz meg a német között vacilálok, olaszból olyan 20 euróval olcsóbb expressz szállítással, de valahogy a német szimptaikusabb
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Tyrone89 #54182 üzenetére
Ez is csak egy vélemény, nem kell kézpénznek venni. A pancake lencse több más készülékben már bizonyított, nem hinném, hogy a Q3-nál más lenne a helyzet. Lehet az Oled miatt sírni, én most adtam el a PSVR2-őt mert hiába szép a fekete, ha tiszta homály minden...rendkíül kicsi a sweet spot, amit ha nagy nehezen megtalálsz úgy meg kell húzni a fejeden hogy ne másszon el, hogy nem jut vér az agyadba
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Dyingsoul #54189 üzenetére
Ennél talán jobb megoldás, ha van revolutod, hogy ott átváltod a kellő mennyiségű eurót középárfolyamon, amennyibe a headset kerül még az ingyenes csomag váltáshatárába is belefér. Utána a revolut kártyát hozzáadod az amazon fiókodhoz és átállítod a pénznemet eur-ra
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz BusinessGuy #54633 üzenetére
Nekem még sajna nem
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Volt mostanában valaki akinek elindították a csomagját az olasz amazontól?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz BusinessGuy #54855 üzenetére
Ez jó De amúgy kajak Sztem a lidl-ben is egy fél órákat nézelődik mire eldönti hogy melyik 2,8-as tejet vegye meg, majd inkább hagyja a francba az egészet mert azt halotta a spárban olcsóbb
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Na csak nem bírtam magammal, megrendeltem inkább a német amazonról a cuccost, hiába kicsit drágább, de az olasz amazonnál már mindent csináltam, címet módosítottam, fizetési módot újra ellenőriztettem ezzel csak azt értem el, hogy kitolódott a szállítás okt. 16- okt.27-ig..... De előrelépés az istennek nem történt, a pénzt se voltak hajlandóak levonni.
Német amazonnál egyből le is vonta a pénzt, október 18-ra ígérik.... vicc, valami az olaszoknál nagyon csúnyán elcsúszott az előrendelésekkel kapcsolatban
-
GeneraL_XTX
veterán
Én jól benyaltam a német rendeléssel is, sehol semmi, naponta megy egy centit a orderből a dispatched felé a csík...... holott nekem már október 2 óta elő volt rendelve az olaszoknál....egy biztos soha többet semmit nem rendelek elő az amazonon az tuti.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Sirandrish #55028 üzenetére
Igen, ennyivel olcsóbb külföldről, hogy miért azt a fantáziádra bízom Amazonról a gari ugyan úgy működik mint máshol, jelented a hibát, visszaküldöd ők meg vagy javítják, vagy küldenek egy másikat. Amazon.co.uk-ről sztem ne erendelj, mert már nem EU-s ország, a többi amazonon meg jelenleg nem kapható már a 128-as se. Szemüvegesek is ugyanúgy tudják használni persze.
De nagyrészt beat saberre amúgy teljesen felesleges a váltás.
-
GeneraL_XTX
veterán
Ha már router a téma, esetleg valaki próbálta már a telekomos "gyári" optikai egységgel? (nevesítve Sagemcom fast 5670) azzal jól működik a quest 3 wifi pc gaming?
A specifikációk szerint jónak kéne lennie, ax-es wifi6-os router.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz barcalaci84 #55430 üzenetére
Én is beszéltem ma velük, amúgy az olasz amazonon bot a chat, németen viszont tuti nem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest