- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geradossz
aktív tag
Sziasztok. A q2 lencséjénél a baloldalinál a bal alsó sarokba kb 8 óránál, a jobb alsó sarokba kb 4 óránál van egy ilyen kis téglalap alakú luk. Na ott szerintetek alá tud menni porszem/kosz a lencse alá? A bal oldali lencsémen kb 7 óránál van valami közvetlen a legszélén de az olyan mintha a lencse alatt lenne. Játékközben nem látom, nem zavaró, de kurvára idegesít a tudat hogy ott van. Ki lehet azt valahogy szedni illetve ott bemehetett valami egyáltalán?
-
Geradossz
aktív tag
Hogy a zsákomba kell normálisan felszerelni a bobo vr headstrapet? Meddig kell a questen rátolni??? Mindneki mondja hogy fel lehet hajtani a headsetet, nekem nem jön mert beleakad a faceid-ba.... Sőt kb nem is hajlik, csak a questnek a füle na meg am se nagyon tud hajolni mert ott a tépőzár is... Nekem kicsit csalódás az alap pánt sokkal jobb szerintem, egyedül az aksik miatt jó.
-
Geradossz
aktív tag
A superhotból, most csak azt az egy öngyilkosos fejlövéses jelenetet vették ki, vagy mást is?
-
Geradossz
aktív tag
hali, hogy tudom felrakni az uj updatet? kb 1 hónapja volt bekapcsolva a quest2 fent van a v28 irja hogy lehetne frissíteni de rámegyek leokézom hogy install majd szürke downloading és nem történik semmi. Köszi előre is.
-
Geradossz
aktív tag
Climb2-őt próbálta valaki?: Nektek is olyan, hogy a képernyő alsó részébe mintha lenne egy láthatatlan vonal, ami alatt rosszabb a grafika? Ha felfele és lefele mozgatom a fejem marha zacvaró. Gondolom így spórolnak a hardverrel. Ez csak nálam ilyen, vagy mindenhol?
-
Geradossz
aktív tag
De igazából nekem az oculus homeban a fa is vibrál, amit fuj a szél kint az ablaknál jobb oldalt.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
barcalaci84 #37039 üzenetére
Én panaszkodtam hogy a távoli dolgok vibrálnak. Mintha nem lenne élsimítás. Ugyan így vibrál pl az asgard csak az mindenhol ha az élsimítást leveszem mediumra hoghon fasza mindenhol. Ezt a pixel per displayt mar probaltam magamtol is allitani de mindig visszadobja nullara hoaba irom át. Ötlet?
-
Geradossz
aktív tag
A G2-ben kevesebb a godray mint a q2-ben?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
barcalaci84 #36653 üzenetére
Igazábol olyan mintha nem lenne élsimítás, a falon lévő képnek a széle is az oculus szobaban vibral. Ezért vibrál a fa is mert mozog és a levelek szélei vibrálnak. Akkor nincs ötlet?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
barcalaci84 #36651 üzenetére
de azt mondják, hogy szebb a climb gépen
nem is értem. Most kicsit megnyugodtam. Egyébként nekem oculus homban is ott az ablakon kivüli fa igy vibrál, illetve ha ráviszem a dashboardon a menüben a kontrollert valamire és irja ki kis fehér körbe, hogy settings, vagy notifications, vagy akármi, azaz a menü nevét annak a széle is nagyon vibrál. Ez normális? Sima quest menüben nincsenek ilyenek.
-
Geradossz
aktív tag
Hali!
Ötlet hogy mitől vibrál a a quest2 képe ha rákötöm a gépre? Ilyen délibábos jellegű. Gondoltam kipróbálom a climbet gépen hát csúnyább mint magán quest 2-őn. felvettem mindent highra. oculus softverben 1,3 a render resolution és az első pályán is ha nézek a kis szigetekre ilyen délibábosnak tűnik az egész. Mitől van ez ötlet? gtx1080 i7 6700k 32gb ram. eredeti link kábel. most a teszt 2.0 gbps-t ír de korábban ha jól rémlik több volt.
Vagy a távoli dolgok linknél mindig így vibrálnak és ilyen recések? -
Geradossz
aktív tag
Ha a link kábelt bedugom az original quest2 töltőfejbe, akkor játék közbe tudom vele tölteni a questet? Lesz valami baja?
-
Geradossz
aktív tag
Kipróbáltam ezt a climbet a questen számomra kicsit csalódás, csúnyácska. Sokkal jobb gépre kötve?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
izomman1 #36197 üzenetére
Szerintem nem rossz, 4k film nagyon fasza. 3d film egyértelműen jobb. Én gépről nézem skyboxal a sorozatokat/filmeket. Rámásolni egyelőre nem mertem és még kicsit így is parázok, nehogy bann legyen a vége vagy nem tudom, mert nem feltétlen legális ez. Nagyon szívesen előfizetnék én valahova, de amit nézek sorozatot az sehol nincs.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
kiskuplung #36190 üzenetére
Azt értem, de pont azt mondom h nem értem miről beszéltek, mert én úgy használom és nem látom.
-
Geradossz
aktív tag
Nem tudom milyen fekete csikrol bwszeltek, de en nem latok ilyet 3-as ipd allitasnal.
-
Geradossz
aktív tag
Ez ám a sebesség 22:06-kor írtam nekik az Asgardal kapcs, 22:10 kor mar rajta volt az accon xd
-
Geradossz
aktív tag
A superhot mennyire rövid? megéri megvenni?
-
Geradossz
aktív tag
A walking dead onslaught le van árazva ocu storba, érdemes ott megvenni, vagy inkább steamen?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
kiskuplung #35806 üzenetére
És akkor ez crossbuy ugye?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
kiskuplung #35801 üzenetére
Ez az unplugged miben különbözik? Annyi hogy a questen így hívják pc-n meg nem?
-
Geradossz
aktív tag
A stormland tényleg ennyire szar? Milyen játék az egyáltalán, ilyen történetorientált?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
barcalaci84 #35728 üzenetére
Szétvertem multkor valamelyik este de nem akart működni.
-
Geradossz
aktív tag
Srácok szerintetek melyik a legjobb vr dioptriás lencsés cég? ki melyiket preferálja. én a Widmotól rendeltem de kéne még egy, és lehet akkor azt máshonnan rendelném amelyiket itt többen preferálják.
-
Geradossz
aktív tag
Hali. Az eredeti quest2 arcpárnát hogy érdemes tisztítani? Beáztatom csapba szappanos vízbe vagy mi a tuti praktika?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
barcalaci84 #34975 üzenetére
Engem bedob abba a szobába ahol a sok csillag van és írja hogy következő (ott az aktuális játékot) de sose történik semmi. Vagy meg kéne nyomni valamit?
-
Geradossz
aktív tag
Azt hogy lehet megoldani, hogy ha steamvr játékkal játszok és leveszem a fejemről a headsetet ne dobjon ki a játék? (quest2)
-
Geradossz
aktív tag
válasz
barcalaci84 #34944 üzenetére
És ha nincs bekapcsolva, úgy tudja tölteni?
-
Geradossz
aktív tag
Üdv!
Két kérdésem lenne.
1. Ki milyen routert ajánl a quest2-höz?
2- Ki milyen külső aksit? Van olyan ami játék közben tölti is?
Köszi előre is. -
Geradossz
aktív tag
válasz
Williamgrant #34892 üzenetére
Angolul tudok:p de mit jelent vr esetén?
-
Geradossz
aktív tag
Mi az a sweet spot?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
barcalaci84 #34699 üzenetére
Igen ezt tudom, csak arra lettem volna kíváncsi hogy grafikában van e különbség az oculusos illetve a steames verzió közt vagy valami extrában ad e többet bármelyik.
-
Geradossz
aktív tag
Van bármi különbség az Oculus Storos és a Steames Walking Dead SS közt grafikában vagy valamiben?
-
Geradossz
aktív tag
Két kérdésem lenne!,
1. Steam vr-ban a menüben van olyan hogy képi beállítások ez 100%-on van. Érdemes ott állítgatni mi történik ha feljebb veszem? Budget Cutsban próbáltam semmit nem tapasztaltam.
2. Az normális, hogyha mondjuk középen van egy felirat és picit lentebb hajtom a fejem, de a szememmel ugyanúgy a feliratra nézek akkor homályosodik? (kicsit hülyén fogalmaztam, de remélem értitek) -
Geradossz
aktív tag
Az icipici hajszálvékony karcokat mennyire lehet észrevenni egyébként ha rajtunk van a szemüveg? Tényleg nagyon vigyázni kell a lencsére? Ha esetleg összekarcolódik lehet cserélni quest2 esetén? Illetve mi értelme annak hogy telefonhoz kell párosítani, mit tudok vele kezdeni telefonon?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Williamgrant #34364 üzenetére
Hát de pont ezt mondom, hogy fel szemből veszed, tényleg nem értem mire gondolsz.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Williamgrant #34362 üzenetére
De oldal irányból hogy okoznál? Szemből veszed fel a szemüveget nem oldalról csúszik oda a szemüveg, vagy mire gondolsz?
-
Geradossz
aktív tag
Ilyen lencsevédő cucc nincs a Quest2-höz? Úgy értem hogyha nem használom ráhúzni valamit a lencsére, hogy ne porosodjon stb. Illetve ez lehet hülye kérdés, de ilyen üvegfólia jellegű cucc nincs ami védi a karcolásoktól? Szemüveggel használom és azért féltem.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
kiskuplung #34346 üzenetére
Nemtudom, customon volt de valamiert nem engedte. Fps-t hogyan tudok nézni?
-
Geradossz
aktív tag
Igen végülis jobb ha valamin támasztod a kezed.
lenne pár kérdésem a Squadronsal kapcsolatban. Origines verzió van meg. Ha VR-ban játszom akkor a rendes beállításokat is maxra kell venni minimumra? A másik hogy hogy lehet tuningolni h szebb legyen? Minden maxon van, de a VR beállítások csak Highon, de nem engedi változtatni.
Köszi előre is. -
Geradossz
aktív tag
Egy érdekes kerdes fogalmazódott meg bennem. Miért nem csinálnak olyan vr autoversenyzős játékot vagy repcsiset, ahol nem kormanyal iranyitasz hanem a controllerel es megfogod ugyanúgy mint egy fegyvert, úgy valtasz h megfogod a valtot stb stb. Szerintem kivitelezhető lenne, miért nincs ilyen es miért ragaszkodnak a fizikális kormányhoz?
-
Geradossz
aktív tag
Már újraraktam a szoftvert is, így sem jó. feketeség majd visszajön a quest menü.
-
Geradossz
aktív tag
Skacok ötlet? Délután full jól működött a link, most bekapcsoltam a gépet és a questet és enable után visszajön a quest 2 menüje... Már ujraindítottam mindent kétszer, ki be húztam stb, mit csináljak? ha meg nem jön vissza full feketeség a guardiant látom ha odamegyek
-
Geradossz
aktív tag
Még egy gyors kérdés, aztán nem spamelem a csoportot:D Mennyire kell vigyázni a napfényre. Ha a szobába besüt pont a nap az ablakon/függönyön keresztül és belemegy a lencsébe akkor is baj lesz, vagy ha csak a szabadban közvetlen? Illetve ha egy pillanatra a napfénybe fordítom, tehát nem tartom ott percekig attól is baja lesz? Ha egyébként baja lenne, hogy lehet megcsinálni, lehet valahogy vagy kuka az egész headset?
-
Geradossz
aktív tag
Köszi, sikerült feltenni az oculus linkes appot. A kérdésem az lenne, hogy az normális, hogy ott nem olyan éles a kép? Ha simán megy a quest 2 sokkal élesebb.
-
Geradossz
aktív tag
Kellene egy kis segítség. Telepíteném a link szoftvert quest2 höz. A telepítés végénél irja hogy restartoljam a gépet mert nem sikerul és próbáljam újra. Ötlet? Masodjara is ugyanaz volt.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
kiskuplung #34224 üzenetére
Már megvan, Bogo volt az.
-
Geradossz
aktív tag
melyik az a játék amiben ilyen kis szörnyecskét lehet simogatni meg dobálni neki valamit?
-
Geradossz
aktív tag
Milyen ingyenes cuccok vannak amiket mindenképp érdemes kipróbálni első alkalommal quest2-őn?
-
Geradossz
aktív tag
Na megjött nekem is a Quest, este majd tesztelem.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
fronxie #34056 üzenetére
Én innen rendeltem, nekem eddig korrektnek tűnnek, az Amazon egy kalap... nem tudom a többiek kit pippantottak le, de hogy én sehogy nem tudtam megrendelni mert instant bann jött, majd a hitelesíést se fogadták el kicsit nonszensz. De több embernek is ugyanezt csinálták egyébként. Elvileg holnap jön meg az enyém. Annyi hogy ne paypal fizetést válassz, vagy előbb töltsd fel mert marha rosszul váltotta a paypal az eurót.
-
Geradossz
aktív tag
A link kábel tölti is a quest 2-őt? Milyen külső powerbankot ajánlotok hozzá? Az alap gyári elite fejpántos megéri? Az mennyi ideig birja?
-
Geradossz
aktív tag
A sidequesten lévő játékokat mennyire lehet komolyan venni, van ott valami amit érdemes kipróbálni?
-
Geradossz
aktív tag
Na az Alternate.at-ről se sikerült a rendelésem, nem szeretnek ezek engem, úgyhogy kimegyek a bécsi média marktba.... Egyébként nem támogatott ország ugye magyarország és ha jól tudom fb belépés kell. Ebből nem lehetnek gondok a későbbiekben?
-
Geradossz
aktív tag
Egyébként nem kényelmetlen a Quest2 ahogy látom sokaknak a fülén van a pánt? Az elite strap miért jobb hozzá?
-
Geradossz
aktív tag
Sima net, még olyan körültekintő voltam, hogy apámnak mobilnetről regeltem nem is a wifiről
Elküldöm nekik amit kérnek megerősítéshez, majd jön a levél h megnézték és nem tudják feloldani... mert nem elegendő... Barátnőmnek úgy próbáltam h mobilszámmal regel, úgy sem volt jó. Valamelyik accuntba nem is enged ujra feltölteni, hanem jön az üzi h küldtek emailt kövesem az utasításokat ami abból áll, hogy lépjek be az oldalra és kövessem ott az utasításokat, de ott meg már semmi nincs, csak h nézzem az emailt
Valamelyikbe meg újra fel lehet tölteni már volt ahol 3 féle képen 3 féle dolgot töltöttem. Szerintem am nincs nekik raktáron már erre gondolok és egyszerűbb kilökni a külföldieket vagy nem tudom.
Más oldal nincs ahol esetleg be lehet szerezni? -
Geradossz
aktív tag
Valaki tudna segíeni ebbe az amazonos rendelésbe? Tegnap irtam h megvettem de egy percre rá jött az email h gyanús tevékenység miatt blokkolták a számlám és törölték a rendelőst. Próbálom megerősíteni ha jól értem bankárytámat kéne feltölteni utolsó 4 számjeggyel. Ezt meg is tettem, de ugyanugy irja h nem tudtak azonosítani és ugyanaz jön be. Hogy tudom megrendelni ezt a .... mert már idegbajt kapok ezektől.
-
Geradossz
aktív tag
Marha jó ez a francia fos... Megrendelem jön a levél h elfogadta majd jön a levél h törölték és zárolták a fiókom gyanús tevékenység miatt. Amúgy meg szégyen h nincs angol nyelvre pénzük minden oldalukon...
-
Geradossz
aktív tag
Köszi a válaszokat, még egy kérdés skacok. Megéri a 256 gigás vagy felesleges?
-
Geradossz
aktív tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem veszek egy Quest kettőt, de még van egy kis hezitálás ezért lenne pár kérdésem.
1. Várhatóan kb mikor érkezik meg amazonról rendelve? Ott 13.-ai dátum szerepel, de azt kétlem.
2. Mi kell ahhoz, hogy kábelmentesen tudjak steam vrozni? Milyen eszköz kell hozzá hogy a legstabilabb legyen? Ár nem számít, de azért ár/érték arányban legyen jó.
3. VR Covert vagy foamot hol érdemes hozzá venni, illetve mikortól lehet? Melyik a jobb a textil vagy a plastic?
4. Megéri a link kábel? Főleg gépen használnám. Ár itt sem számít, csak jobb e mint mondjuk egy tákolt/utángyártott kábel?
Köszi előre is! -
Geradossz
aktív tag
quest 2 képe mennyivel lesz rosszabb kábelen, mint a reverb g2 képe? A quest mellé tenném le a voksom egyelőre mert hamarabb itt lenne, de nem tudom legyek e inkább türelmes.
-
Geradossz
aktív tag
Hali!
Tükör mennyire zavarja a VR headsetet? Illetve ablak, vitrines szekrény? -
Geradossz
aktív tag
Milyen probléma van az oculussal német amazon terén? Tegnap írta valaki. Merjek rendelni, mostanában tervezem?
Új hozzászólás Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Egyedi ékszerdobozka