Új hozzászólás Aktív témák

• FeRRaR1

őstag

válasz LuckyL #3804 üzenetére

Nekem a megane csinált olyat, hogy megálltam Pécsett egy komolyabb domboldalban, majd nem indult az 1.9 dci, mondom mi a ....., átnéz, hibakeresés, önindító teker, minden okésnak tűnik, hibát sem ír, egy rossz nyekkenése nem volt addig, szerelőm sem tudta, úgy hogy felhívtam egy renault szerelőt, ő mondta, hogy van egy pumpa a motortérben, és meg kell pumpálni (WTF?!), miután meredek helyen parkolsz, egyébként nem indul el :DDD Mondom ilyen nincs a világon, pedig parkoltam már ott rengetegszer, ilyet még más nem produkált. Nagyon horror autóik vannak, egyiken ülést próbáltam állítani, én hülye menet közben, és a háttámla csutkára hátravágódott mikor a Német pályán haladtam (laguna) szerencsére nemsokára volt egy pihenő, de könyörgöm, szét kellett szednem az ülést, vissza ekecskedni a szétugrott dolgokat, utána jó lett, de ez tavaly volt és egy 2006-os törés mentes autóról beszélünk...

Mindegy, ne offoljunk többet, nem lenne elég ez a topik, ha végig akarnánk sorolni a rönyők dolgait... ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés