- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
SZia!
Bár nem típusazonos , de azért elmondom.
2001-es s60 T5-öt vettem pár éve. Nagy szerelem volt, át se nézettem. 398+ ezer volt benne. 3 év alatt elköltöttem rá több mint 2 millió forintot. mindenből minőségi alkatrész ment bele, hozzáértő szervízben. Úgy voltam vele olyan ez mint a szép nő aki még főzni is tud. futúmű, önindító, minden is cserélve lett. AZ utolsó szervízkor első-hátsó tárcsák, betétek, és fűtőradiátor is csere. 3 ezer km múlva hengerfejes lett.
Na ezt már nem csináltattam meg. Kicsit bánom, mert igen jó volt ez a nő az ágyban, jól is főzött, de állandóan hisztizett és a hiszti sokba került.
Utána vettem egy V50 et D3, (2010)két éve van meg, azt hiszem abba 30 ezer került. Az első két izzót kellett benne cserélni és egy lengőkart. Nemrégen egy s80 D5 (2014) 140 ezerrel.Júliustól 20 ezret tettem bele, olajcserén kívül még nem kért semmit. Mindkét autó rendesen karbantartott volt és ma is az. Át lettek tüzetesen nézve vásárlás előtt. AZ utolsó mondat a lényeg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest