Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nemrég újra szemüveges lettem és az idegbaj kerülget, hogy nem bírom rendesen folt és csíkmentesen tisztítani a szemüvegemet.
amit az optikus adott folyadék szart se ér, mert szétfolyik a dobozából. a mikroszálas kendő meg kb. csak maszatol. mivel érdemes tisztítani a műanyag lencsés (fényresötétedős, antireflexes) szemüveget?
papírtörlő mennyire árthat (persze nem szárazon törlöm vele)? -
stranys
újonc
válasz
ferkoboy #1246 üzenetére
Hát igen az egyik orvos is megmondta nincs kétszemes együttlátás és bizonyította egy csellel tartott egy ceruzát és felülről lefele kellett megérintsem és mellényultam csak nála érdekes modon mindegyik prizmás lencsével furán láttam nem tudom azért e mert már este 6 órakor volt a vizsgálat majd egy optometristánál okés volt a dolog!
Az teljesen úgy van ahogy mondod mindig rosszabb a helyzet fáradtság esetén es egy szimpla megfázáskor is!
Priviben küldök képet hogy talán jobban lásd a helyzetet, amugy tényleg szép itt ha még jársz itt összefuthatunk'Üdvözlettel!
-
ferkoboy
senior tag
válasz
stranys #1245 üzenetére
Lehet alternáló a strabizmusod. Ez esetben egyik pillanatban a bal szemeddel "látsz", majd másik pillanatban a jobbal. De soha sem a kettővel egyszerre.
Az, hogy hogyan állnak látszólag a szemeid, az függhet a kipihentségedtől / fáradtásgodtól. Utóbbi esetben nagyobb lehet a látható különbség a két szemed nézővonala között (szét vagy össze, ez a strab. típusától függ [lehet magassági eltérés is]).Csíkszereda szép hely. Volt alkalmam már párszor ott eltölteni pár napot - pontosabban Szentegyházán.
Üdv: Ferkó
-
stranys
újonc
válasz
ferkoboy #1244 üzenetére
Igen azt tudom hogy a nystagmuson nem segít semmi ebben azt hiszem mindenki egyetért viszont azon morfondirozom hogy ha középen tartja a szemem akkor vajon esetleg gyorsul e a reakció egyes esetekben mert akkor már megérné a dolog. És kicsit elegem van abból is hogy közbe rámkérdeznek hogy most engem nézel e, a tavaly egy haver megkérdezte kapok e valami szociális segelyt a szemem miatt....azt hittem lehídalok...én magamról nem érzem de ugy vettem észre nem áll egyformán se a szemem közbe nekem ugy tünik teljesen középen van máskor meg nem...fura az egész!
Mivel ha jól olvastam a fórumból te is hordasz prizmát gondoltam biztos tudsz tippeket adni amugy tudom minden eset más!
Köszi mindent és bármit írhatsz ha valami véleményed van!
Üdv.
Csíkszeredából -
ferkoboy
senior tag
válasz
stranys #1243 üzenetére
Most az a baj, hogy személyesen nem láttalak, és így nehéz.
Másrészt ha nincs meg a binokuláris látás második foka ( a fúzió) akkor felesleges s lehet a Polatesztes vizsgálat.
A nystagmuson véleményem szerint nem fog javítani a prizma. (és más sem) A strabizmuson viszont javíthat.Üdv: Ferkó
-
stranys
újonc
Reméltem elmondod a véleményed a Ferkoboy de látom semmi....
-
greenity
senior tag
Sziasztok!
A lencséimen nincs antireflex réteg, ami lassan megszokható, mégis kicsit zavar. Van valami kegyszer, amivel lehet csökkenteni kicsit a csillogást?
-
stranys
újonc
válasz
ferkoboy #1238 üzenetére
Amugy nem polateszttel volt kimérve hanem a lencsék probalgatásával de nem is rejtett nálam a kancsalság hanem látható! Érdekes hogy az első dokinő úgy írta fel ránézésre nem is volt prizmás probalencséje aztán voltam egy dokinál ott egyik lencse se volt jó majd egy optometristánál jónak tünt immár kiprobálva is az első variáns!
-
stranys
újonc
hello Ferkoboy
A vélemenyed szeretném kérni prizmás szemüveg ügyben,, 2 éve gondolkodom és eddig több a rossz vélemény mint a jó, nálam strabizmus és nystagmus is van a látásom az viszont elég jó de közbe nagyon kell koncentráljak ami lassít sokszor pl olvasáskor is a sok sor egymás alatt összekeveredik ha gyorsan probálok olvasni vagy pl szupermarketben sokszor többet állok a polc előtt míg meglátaok valamit főleg ha sok minden van egymás mellett, érdekes hogy mikor először probálta az örvos a prizmás lencséket egyik se volt jo ez egy esti vizsgálat volt míg egy masik alkalommal ez délután volt láttam is és sétáltam is a rendelőben a prizmás lencsékkel : szf -0,5/-0,5 pr 2/3!
Szerinted segíthet nekem ez stabilizálhatná látásom?
Más is írhat ha van véleménye...
Köszi előre is -
-
ferkoboy
senior tag
válasz
#41635072 #1233 üzenetére
Ezek szerint újracsiszolták a lencsédet egy másik keretbe, és ezt követően is megvan ez a fajta hiba? (vastag majd vékony keretet említesz)
1. - Érdemes lenne visszamérni a régi és az új szemüveget is, hogy egyik-másik milyen pupillatávolságra van elkészítve.
2. Lehet érdemes lenne visszaküldetni a lencsét a gyártóhoz, hátha a lencsékben van valami hiba. (ami nem túl gyakori)
3. Az is lehet, hogy nem túl pontosan van becsiszolva, és a nagyobb lencse a relative kisebb keretben feszül. Ekkor ez a feszültség a lencsében okozhat torzításokat.
4. A lencse lehet nem megfelelő szöget zár be a te tekintési vonaladdal. - Mindehhez persze látnom kellene a szemüvegedet.Üdv: Ferkó
-
törölt tag
válasz
ferkoboy #1230 üzenetére
Kedves ferkoboy!
Nem tudod mitől lehet az, hogy x lencsével tökéletesen látok attól függetlenül, hogy a lencse mely részén nézek keresztül, míg y lencsével csak egy adott pontban (előre, egyenesen nézve) van éles látásom, de ha csak egy picit is oldalra pillantok, akkor már torzít?
Dioptria ugyan az, törésmutató Y lencsénél 1,67, X-nél 1,6 vagy 1,67. (?)Létezik, hogy egy lencsét nem "centrálnak", és teljes egészében éles látást biztosít?
A hordótorzításról nem is beszéve...
Az eladó szerint a vastag keret miatt léphet fel efféle torzítás, amit nehéz megszokni, csak az a bibi, hogy direkt ez miatt választottam vékony keretet, de a probléma ennél is fenáll.
-
Orlin
addikt
Holnap megyek az Optic World-be a szemüvegért.
Érdekes,ha nem írok rájuk mi a helyzet a szemüveggel akkor nem jeleztek volna...
Remélem minden rendben lesz
Szerintetek amúgy mekkora forgalma lehet egy ilyen üzletnek?Csak kérdem mert ameddig ott voltam nem nagyon tévedt be senki és erre volt közel 5 eladó -
ferkoboy
senior tag
-
törölt tag
válasz
ferkoboy #1225 üzenetére
Na akkor a mai fejlemények:
Én szerettem volna visszakapni a pénzem, erre nem voltak hajlandóak, persze ez nem az eladó hatásköre, ő készségesen állt a dolgokhoz.
Ellenben egy órát beszéltem a flegma üzletvezetővel, aki nevetgélt a telefonban és finoman személyeskedett.
Végén arra jutottunk, hogy választottam másik keretet, és expressz futárral megrendelték az új lencséket, át kellett fáradnom a mammutba, ugyanis ott a műhelyük.
Ez az egész kicsivel több, mint 5 órás huza-vona volt.
Elkészült a szemüveg, azonban továbbra se mvagyok elégedett, ugyanis kegyetlenül torzít.
Méghozzá elég erőteljes hordótorzítással bír.
A széleken nagymértékben torzít, míg középen előrébb hozza a tárgyakat és domborítja azok képét.
Az előző, olcsó VExp-es lencséimmel semmiféle ehhez hasonló hibajelenség nincs, oldalra kinézve is ugyanúgy élesen látok, és a tárgyak laposak, nem domborúak.
A lencse nem cylinderes, az előző is 1,67-es vékonyított volt.
Ezt már hiába vinném vissza, egyszerűen nem hajlandóak visszaadni a pénzt, így buktam 120.000Ft-ot.
Biztos problémás vevőnek tűnök, de én csak szeretnék normálisan látni, mint az eddigi 4db noname szemüvegemmel... -
Orlin
addikt
Szerdán pontosabban ünnep után.Mindig megkavar...
Olyan színű nem volt amilyent akartam így azt vidéki boltból hozattak fel.A szemvizsgálat fél óra volt és teljesen az elejétől kezdte nem pedig a mostani szemüvegemhez viszonyítva mivel mondtam nekem a mostani vhogy nem okéBemérte,utána kint az üzletrészben is mentem pár kört ,hogy milyen úgy kényelmes-e a szememnek...Úgy,hogy én legközelebb is oda megyek!
Ami talán negatívum,hogy a vizsgálat után csak a számlára van rá írva,hogy hányas a szemem.Ez jobb lenne igényesebben külön lapon vezetve szerintem...
Remélem jó állapotban kapom majd meg szerdán
-
ferkoboy
senior tag
válasz
Drótszamár #1222 üzenetére
Dioptriás napszemüveggel, optikai keretbe olcsóbban kijönnél - Hoya lencsével már kb. 7e ft/darabtól (lencse ára) kínálkozhat számodra megoldás.
Vagy pl. Transitions Xtractive (ami ugyan nem polarizált).Üdv: Ferkó
-
ferkoboy
senior tag
válasz
#41635072 #1223 üzenetére
Üdv!
Megértelek, sajnálatos a dolog ami veled történt.
A védelmükben (részben):
- minden bolt olyan, mint amivé az ott dolgozók teszik (tudok ellenpéldát OW kapcsán)
- szemvizsgálat: nem hiba a sötét vizsgáló önmagában, mert bizonyítva vagyon, hogy az alkalmazkodást (akkomodációt) tekintve jótékonyan hat (kevésbé tud a szemlencse alkalmazkodni sötétben)
[Pontos elhelyezését az vizsgálónak nem ismerhetem, így másban nem tudok véleményt mondani. Ellenben neked is igazad van, ugyanis normál fényviszonyok mellett szeretnél feltételezem élesen látni a szemüvegeddel. Ezt is jó megnézni mindenképp a vizsgálat során - ha már előtte sötét vizsgálót alkalmaznak.]
- szemüveglencse: nem nézted meg szemrevételezéssel? Vagy akkor ez nem tűnt fel?
Ha műanyag keretet választottál, akkor arra van tippem, hogy mi történhetett a lencsével. Mindenesetre ők (is) hibáztak, ha nem nézték meg elkészítés utolsó munkafázisában a szemüveget. De gyanúsabb nekem, hogy a keret beállításánál az eladó tevékenykedett, aki lehet lencsével együtt betette a keretet a hőlégfúvós keretmelegítőbe, ami következtében keletkezett a lencsén az általad leírt elváltozás - ami mellesleg nem karc lesz, hanem szerintem be van repedezve a réteg a lencsén.
Javaslatom: vissza kell vinni.- szemüvegkeret: nem normális, ha nem rendesen záródik a két szár. Ragaszkodj hozzá, hogy oldják meg ezt a problémát (is). Most, hogy akár a keret cseréjével, vagy a szár cseréjével, vagy máshogy, az szerintem már részletkérdés. (Ehhez látni kellene, hogy pontosan miről is van szó.)
- torzít a lencse? Lehet a repedezés miatt. Vagy cylinderen változtattak (pl. mértékén vagy tengelyállásán). Erre is látatlanban nem lehet (jó) választ szolgáltatni. Látni kellene hozzá téged is (vizsgálat).
Mindenesetre adódhat csupán megszokás hiányából is - persze több más oka is lehet.A külföldi vendéggel kapcsolatos tapasztalataidat nem kommentelem. Sajnálatosnak tartom. (De jó lenne ennek a megítélése miatt is ismerni a pontos előzményeket. Mindenesetre ellenszenvet kiváltó magatartás az eladók részéről.)
Konklúzió: vidd vissza. Javaslom a kulturált hangnemet indításnak.
Ha mégsem érnél célt, akkor szólj nekem. Közvetve lehet tudok nyomatékot adni a mondanivalódnak, hogy a problémád megoldódjon.Üdv: Ferkó
-
törölt tag
Na akkor leírom, hogy miért kerülje mindenki az OPTIC WORLD (WESTEND) üzletet!
Két hete voltam náluk szemvizsgálaton, majd több, mint százezer forintét rendeltem egy komplett szemüveget.
Kezdjük ott, hogy a szemvizsgálat semmit sem ér, egy kis sötét szobában nem lehet felmérni a látást, mindegyik előtét lencsével ugyan úgy lát az ember...
Persze mindezért 5000Ft-ot lehúznak az emberről.Ezek után azért megrendeltem a szemüveget, 4-5 napot átfutási időt ígértek.
A 6. munkanapon hívom őket, hogy mi a franc van, csak annyi választ kaptam hogy még nincs kész, de majd biztos meglesz. Nem is néztek utána..
Hetedik munkanapon hívom ismét őket, hogy mostmár szükségem lenen a szmüvegre, akkor nem találták a mukalapot, azt mondták majd visszahívnak. Vártam másfél órát, semmi. Felhívom őket, hogy mégis mi a helyzet, akkor gyorsan kitalálták, hogy a műhelyben összetörték az egyik lencsét, újra kellett rendelni.Jó, mára elkészült, elmentem érte. Kontaktlencsében mentem, így csukott szem mellett igazították a fejemre.
Gondoltam mi baj lehetne.Hazaérek kontaktlencse ki, szemüveg fel. Jobb szememmel semmit sem látok! Leveszem, féby felé fordítom, és mit látok? Csupa karc! Vagyis inkább maga a műanyag belső szerkezete töredezett, nem tudom, de valami nagyon elrontottak. Ha végighúzom az ujjaim rajta, csupa "hupli."
Hogy tudnak egy drága terméket így kiadni a kezeik közül? Rá sem néznek?Nemmellesleg a 42.000Ft-os Ray-Ban keretnek is szeintük olyannak kell lennie, hogy az egyik szára nem ugrik vissza a helyére kinyitás után.
Harmadrészt az egész lencse irtózatosan torzít, ha a padlóra nézek, rögtön elkap a hányinger, mintha a vidám parkban lennék. Nem is értem, hogy az olcsó visionexpresszes noname (ugyan úgy aszférikus) lencséim miért nem torzítanak...A mai nap sem hazudtolták meg magukat. Bejött egy külföldi vendék, hogy széttört (a csavarnál) az egy hete vásárolt állítólag garanciális szemüvegkerete. Erre az volt a reakció, hogy az eladók egymás között, a külföldi képe előtt magyarul beleröhögtek a pofájába és nyíltan kimondták hogy nem fogják megjavítani és leszarják.
Szóval ezek után érdemes elgondolkodnotok, mielőtt betértek OPTIC WORLD üzletébe!
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Innen rendelt valaki már?Eredeti szemüvegek lehetnek vajon?
Mert most nézetem Oakley-t boltban ami 20-al drágább mint a lent linkelt oldalon... -
greenity
senior tag
Sziasztok!
Létezik, hogy 12 év alatt elnőttem a cilindert?
12 évesen lett szemüvegem először -0.5 dioptriával és +0.5-ös cilinderrel mindkét szememen. Az elmúlt 12 évben először a bal szememről mászott le, a cilinder, aztán azt mondták nem is kell már szemüveg, aztán lett egy +0.5-s lencsém mindkét szememen, most az eredeti állapot állt vissza azzal a különbséggel, hogy a bal szememen nem volt cilinder a másikon meg +0.75. Tegnap azt mondták, hogy már a jobb szememhez sem kell... igaz felpakolgatták a cilindert és jobban láttam nélküle (a 9est 5 nek néztem vele, nélküle meg nem...) .
Ennek így van realitása? -
törölt tag
Egyébként a szemüveglencséket mivel érdemes tisztítani?
Vannak akik folyékony szappanra, mosogatószerre esküsznek, de ezek nem oldják le a lencsebevonatot?
Természetesen az új szemüvegemnél mindenképp kerülöm a zsebkeendőt, és csak mikroszálas kendőt fogok használni. -
törölt tag
Üdv
23.600Ft/db lencseáron szerintetek jó választás volt 1.67-es Zeiss monofikális, aszférikus lencse?
Vagy ennyi pénzért jobban jártam volna egy Essilor/esetleg Hoya lencsével?
-5.25 és -5.75 a dioptriaTöbbet nem tudok a lencsékről, gondolom a sima Lotutec AR bevonat van rajta.
Nagy választásom nem volt, mert azt mondták, hogy Hoya lencsék sokkal drágábbak,. az Essilor katalógust meg "nem találták" azaz nem akarták megtalálni.
Egyébként hihetetlen milyen keret árak vannak. Megetettek velem egy Ray-Ban sima műanyag keretet 42.000Ft-ért. Kevésbé ismert szemüvegmárkákat már megkapok 20E Ft környékén amibe beletartozik még két polarizált napszemüveg lencse is, illet gumírozott belső. Túl sokat kérnek a márkanév felszitázásáért...
-
ferkoboy
senior tag
válasz
Drótszamár #1213 üzenetére
Jó lencsék, beltérben van alapszinük. Polarizált szűrővel el vannak látva.
410nm-ig szűrik az UV sugárzást.
Vezetéshez, és kültérben egyaránt nagyon kellemes.
Ellenben: - nagyobb törésmutatóval nem rendelhető (nincs belőle "vékonyított").
- az ára nem a legbarátságosabbDarabja 44600 és 50400 Ft között van a HOYA-nál - rétegtől függően-.
-8,00 és +6,00 dioptria között rendelhetőek, akár 4 cyl-ig is legyártják ezeket a Drivewear lencséket.Üdv: Ferkó
-
Drótszamár
őstag
Udv.
Hoya Drivewear lencsevel van valakinek tapasztalata?
Vezeteshez, es szabadteri programokhoz jo lenne valami polarizalt lencse. Van ertelme ilyet venni? Vagy jobb egy sima polar napszemuveg, es kontaktlencse?
Most -1,5-es cilinderes (eros, de nem emlekszem pontosan mennyire), vekonyitott lencsem van.
E melle vennem.Mennyibe kerul egy ilyen lencse?
Nezelodtem a neten, de keves a felhasznaloi velemeny.
-
ferkoboy
senior tag
válasz
baluka26 #1211 üzenetére
Szerinted.
Mod. : az érvelés továbbra is hiányzik.
Én leírtam folyamatában, hogy mi-miért. Te ezt nem akarod megérteni. De hidd el, hogy más ezt képes megérteni, végiggondolni, adott esetben belátni. Nem kell senkit sem sajnálni -éppen ezért nincs szükség a dramatizálásra sem részedről. -
ferkoboy
senior tag
válasz
baluka26 #1209 üzenetére
Eltévedtél baluka!
[link]Ha elsiklottál volna e felett (is) : Abban egyet értek veled, hogy ne sokszoros haszonnal akarjon a kereskedő értékesíteni, és pár hónap/év alatt jól megszedni magát.
Érvelni és példát hozni úgy látom nem tudsz, csak vagdalózni.
Kíváncsi lettem volna, hogy miért is gondolkodhat így valaki, de látom beszélgetésünk teljesen felesleges, sehová sem vezet.A boltom köszöni szépen, jól van. Nem fogom miattad bezárni. Szerencsére nem tőled függök!
Remélem azért értesz is valamihez annyira, mint amekkora arcod van!
További szép napot!
Üdv: Ferkó
-
ferkoboy
senior tag
válasz
baluka26 #1207 üzenetére
"Nagyon sok kiállított darabot biztosítani szoktak a gyártók." - Tejből? Kenyérből? TV készülékből? Gyógyszerből? Tényleg érdekel, hogy miből!
Ugyanis optikai szaküzletben található termékeknél ezt meg kell cáfolnom!
Továbbra is tartom, hogy elég elszigetelt gondolkodásod van a világról. Ha jól sejtem, még az életben nem szerepelhettél a munkaerőpiac egyik oldalán sem.
-
baluka26
veterán
válasz
ferkoboy #1206 üzenetére
A főnöke szerzi a munkát, tárgyal az ügyfelekkel, satöbbi, megteremti a feltételét annak, hogy az asztalos a valódi fizikai jószágot megtermelje.
Nagyon sok kiállított darabot biztosítani szoktak a gyártók.
Én nem várom el, egyáltalán nem, ha nem lenne lehetőség, akkor megrendelném és cshő, de ezt geciségnek tartom
Van ilyen lehetőség, élnék vele.
-
ferkoboy
senior tag
válasz
baluka26 #1205 üzenetére
Eléggé off a témánk.
( Van egy -fura- elképzelésed a világról, az már látszik. )
- Mennyivel látod jobbnak felpróbálgatni azt a szemüveget, amit más az üzletből vesz meg utánad, mint újat?- Továbbra is tartom azt, hogy ha etikus akarsz lenni, akkor rendeld meg látatlanba, és ha nem tetszik, akkor küldd vissza. Hisz annak a kereskedőnek lesz rajtad haszna. Akkor miért mástól várod el, hogy lehetőséget teremtsen számodra a vásárlási döntésed meghozatalában?
[De már rég leszűrtem magamban, hogy te erre igen nagy ívben teszel.]- Erre az értékteremtésre mondhatnál egy példát azért. Ugyanis a "kihasználás" nem attól függ, hogy te lopod csak a napot, vagy pedig tényleg "termelsz".
Értékteremtés pl. egy bútor elkészítése. Ettől még kihasználja azt az asztalost a főnöke (a cég tulajdonosa), mert nem jófejségből foglalkoztatja, hanem azért, mert neki abból haszna lesz! -
ferkoboy
senior tag
válasz
baluka26 #1203 üzenetére
Tudom, nem nekem szólt a hozzászólásod, de azért engedelmeddel reagálnék.
Én a másodikat tartom etikusnak. Tehát rendeld csak meg a webshopból, és küldd vissza akár 8 napon belül - ha már erre lehetőséged van.
- De tudom, hogy mégsem így fogsz cselekedni, így inkább csak sajnálom, hogy ilyen szűk látókörűen szemléled ezt. Kicsit bonyolultabb ez annál, mint ahogy te elképzeled.
(A másodálláshoz főállás kell, ahhoz meg az szükségeltetik, hogy valaki foglalkoztasson. Tehát "kihasználjon", mert ugyebár ő sem karitasz, hogy "csak" munkát adjon.)
[Ha ezt a gondolatmenetet továbbviszed, akkor pedig nem kell csodálkozni, hogy miért is van kakiban a kapitalizmus.]Máshonnan szemlélve: ha a webshopok miatt tönkremegy a hagyományos "bolt", akkor nem tudsz majd sehova sem elmenni felpróbálni...
Abban egyet értek veled, hogy ne sokszoros haszonnal akarjon a kereskedő értékesíteni, és pár hónap/év alatt jól megszedni magát.Üdv: Ferkó
-
baluka26
veterán
válasz
balazsbence #1202 üzenetére
Nem etikus rabolni az időt. Bemegyek, felpróbálom, nem tetszik. Ugyanannyi időt raboltam, mintha máshol venném meg, mégsem veszem meg sehol sem.
Pénzből élek, nem vagyok jószolgálati ember. Legális dolog akár küföldről behozni a cuccot, és igen, etikusnak tartom ezt. Verseny van a piacon, el kell dönteni, hogy megéri-e boltot fenntartani a bevételből, vagy gazdaságosabb másodállásként webboltot üzemeltetni.Megrendelhetném, felpróbálhatnám, és visszaküldhetném, mert 8 napon belül jogom van rá, de ezt szemétségnek tartom.
Bemegyek boltba, megmondom, hogy csak körülnézek, körülnézek, majd itthon eldöntöm, hogy mit és honnan szeretnék. És senki idejét nem raboltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest