Hirdetés
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
stranys
újonc
hello Ferkoboy
A vélemenyed szeretném kérni prizmás szemüveg ügyben,, 2 éve gondolkodom és eddig több a rossz vélemény mint a jó, nálam strabizmus és nystagmus is van a látásom az viszont elég jó de közbe nagyon kell koncentráljak ami lassít sokszor pl olvasáskor is a sok sor egymás alatt összekeveredik ha gyorsan probálok olvasni vagy pl szupermarketben sokszor többet állok a polc előtt míg meglátaok valamit főleg ha sok minden van egymás mellett, érdekes hogy mikor először probálta az örvos a prizmás lencséket egyik se volt jo ez egy esti vizsgálat volt míg egy masik alkalommal ez délután volt láttam is és sétáltam is a rendelőben a prizmás lencsékkel : szf -0,5/-0,5 pr 2/3!
Szerinted segíthet nekem ez stabilizálhatná látásom?
Más is írhat ha van véleménye...
Köszi előre is -
stranys
újonc
válasz ferkoboy #1238 üzenetére
Amugy nem polateszttel volt kimérve hanem a lencsék probalgatásával de nem is rejtett nálam a kancsalság hanem látható! Érdekes hogy az első dokinő úgy írta fel ránézésre nem is volt prizmás probalencséje aztán voltam egy dokinál ott egyik lencse se volt jó majd egy optometristánál jónak tünt immár kiprobálva is az első variáns!
-
stranys
újonc
Reméltem elmondod a véleményed a Ferkoboy de látom semmi....
-
stranys
újonc
válasz ferkoboy #1244 üzenetére
Igen azt tudom hogy a nystagmuson nem segít semmi ebben azt hiszem mindenki egyetért viszont azon morfondirozom hogy ha középen tartja a szemem akkor vajon esetleg gyorsul e a reakció egyes esetekben mert akkor már megérné a dolog. És kicsit elegem van abból is hogy közbe rámkérdeznek hogy most engem nézel e, a tavaly egy haver megkérdezte kapok e valami szociális segelyt a szemem miatt....azt hittem lehídalok...én magamról nem érzem de ugy vettem észre nem áll egyformán se a szemem közbe nekem ugy tünik teljesen középen van máskor meg nem...fura az egész!
Mivel ha jól olvastam a fórumból te is hordasz prizmát gondoltam biztos tudsz tippeket adni amugy tudom minden eset más!
Köszi mindent és bármit írhatsz ha valami véleményed van!
Üdv.
Csíkszeredából -
stranys
újonc
válasz ferkoboy #1246 üzenetére
Hát igen az egyik orvos is megmondta nincs kétszemes együttlátás és bizonyította egy csellel tartott egy ceruzát és felülről lefele kellett megérintsem és mellényultam csak nála érdekes modon mindegyik prizmás lencsével furán láttam nem tudom azért e mert már este 6 órakor volt a vizsgálat majd egy optometristánál okés volt a dolog!
Az teljesen úgy van ahogy mondod mindig rosszabb a helyzet fáradtság esetén es egy szimpla megfázáskor is!
Priviben küldök képet hogy talán jobban lásd a helyzetet, amugy tényleg szép itt ha még jársz itt összefuthatunk'Üdvözlettel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- Addiesdive AD2101 automata karóra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest