- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fecogame: A csámcsogás
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarat
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy TP-LINK WDR3600-as OpenWrt - vargalex build ver. 1.1.7 estében. A router be van állítva és már egy ideje remekül teszi a dolgát.
Fel akartam telepíteni rá a Rendszer/Szoftver résznél új szoftvert, mely el is indult, de elhalt a telepítés (valószínűleg elfogyott a hely (without extroot-al lett telepítve).Ezt tudomásul vettem és hagytam is. A router azóta is teszi a dolgát.
Most beállítást szeretnék változtatni rajta, de semmit nem hajlandó elmenteni.
(Pl: Hálózat/Tűzfal/Forgalmi szabályok módosítása, Szolgáltatások/Hálózati megosztások/Megosztott könyvtárak módosítása)
Látszólag menti, de semmi nem változik, miután a homokóra eltűnik és a Módosítások: 0 a jobb felső sarokban. Újraindításra is a régi beállítás marad.A Rendszer/Router-nél a Szabad hely: 6% (32.00 KB). Gondolom ez a probléma.
Úgy gondoltam, hogy letörlöm amit felrakott és akkor felszabadul hely. Összevetettem a routeren lévő package-eket és Vargalex által publikált package-eket (http://logout.hu/bejegyzes/vargalex/openwrt_for_tp-link_tl-wr1043nd_by_vargalex.html), de ugyanaz (vagy csak nem látom a letöltött, de fel nem települt packageket).
Szóval a következőkben kérném a segítségeteket:
- Szerintetek is az lehet a baj, hogy nincs hely?
- Hogyan tudnám megtalálni a letöltött, de nem telepített packageket?
- Ha az lenne a javaslat, hogy csináljak extroot-ot, akkor azt hogyan kell egy már élő rendszernél?Előre is köszi a segítséget!
tarat
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amatőr csillagászat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- BestBuy topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest