Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vamzi: Vodafone te csodálatos... (Volt UPC)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3043 üzenetére
Én egy TP-Link TL-WR941ND v3-al szivattam meg magam, mert á úgyis van failsafe. Sikerült a belső virtuális ethernet csatlakozóját bridge-be kötni a többivel, illetve a wan már korábban le volt csupaszítva. Aztán kiderült, hogy ezen a routeren a belső virtuális eth csatlakozó kapja meg az alap címet (ez ismert hiba), így 1-2 hónapig pihent majd beszereztem egy nokia kábelt.
Ezen át kell esni mindenkinek szerintem, utána kétszer és háromszor is végig gondolja az ember hogy biztos azt akarja e csinálni. Azóta (7-8 router openwrt-sített router) egyszer sem kellett serial kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Haditechnika, harcászat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Politika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest