Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
Zjunior
üzenetére
Ismered azt a klasszikus viccet, hogy az állatorvos elmegy a körzeti orvoshoz, és megkérdezik tőle:
- Nos, mi a panasza?
- Ja kérem, ez így könnyű!De viccet félretéve, én a következőt vártam volna/várom:
Az Apple ugyebár alapból hardverrel foglalkozik, ezen van a profit jelentős része. Ebből fakadóan én egy új hardvert vártam így négy év után, szerintem nem is alaptalanul, és nem, nem az iPhone, iPad egy újabb, kötelező éves iterációját. Egy olyan új hardvert, amellyel az Apple ismét az élvonalba lép, amellyel megint néhány éves előnyt szereznek a konkurenciával szemben, amit ismét néhány évig gigászi marginnal tudnak értékesíteni. És végül a lényeg: A jelenlegi csapat a Steve Jobs hagyaték csiszolgatásán túl képes megújulni, képes az Apple-lángot életben tartani, és továbbvinni. Ehhez pedig előbb-utóbb szükség lesz egy új „forradalmi” hardverre, mert a mostaniak záros határidőn belül ki fognak fújni, ahogy az iPod is kifújt, pedig azt talán még egy nagyobb durranás volt anno, mint az iPad '10-ben. Ezzel nincs is semmi probléma, csak lassan látszódnia kellene az iránynak, és hogy valami alakul, ami mellett el is kötelezik magukat.De akkor be is dobok valami konkrétumot a végére, amitől valószínűleg azért elég sokan seggre ülnének:
A Google-féle Glass saját, némileg tupírozott változata, teljesen integrált iPhone-nal, tökéletes hangvezérléssel, és kezdetleges, de már valamilyen szinten működő agyhullám(-minta) felismeréssel, amivel a gondolataink kifejezését és közlését egy következő szintre lehetne emelni.Hát én valami ilyesmit képzelnék el.

-
TheMarci
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- LEGO klub
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- Intel Core i7-5820K, GA-X99-Gaming 5P, 32 Gb RAM
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TigerCat