Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ

Új hozzászólás Aktív témák
- 

MoP_FX 57
őstag
válasz

Zjunior

üzenetére
						Ismered azt a klasszikus viccet, hogy az állatorvos elmegy a körzeti orvoshoz, és megkérdezik tőle:
- Nos, mi a panasza?
- Ja kérem, ez így könnyű!De viccet félretéve, én a következőt vártam volna/várom:
Az Apple ugyebár alapból hardverrel foglalkozik, ezen van a profit jelentős része. Ebből fakadóan én egy új hardvert vártam így négy év után, szerintem nem is alaptalanul, és nem, nem az iPhone, iPad egy újabb, kötelező éves iterációját. Egy olyan új hardvert, amellyel az Apple ismét az élvonalba lép, amellyel megint néhány éves előnyt szereznek a konkurenciával szemben, amit ismét néhány évig gigászi marginnal tudnak értékesíteni. És végül a lényeg: A jelenlegi csapat a Steve Jobs hagyaték csiszolgatásán túl képes megújulni, képes az Apple-lángot életben tartani, és továbbvinni. Ehhez pedig előbb-utóbb szükség lesz egy új „forradalmi” hardverre, mert a mostaniak záros határidőn belül ki fognak fújni, ahogy az iPod is kifújt, pedig azt talán még egy nagyobb durranás volt anno, mint az iPad '10-ben. Ezzel nincs is semmi probléma, csak lassan látszódnia kellene az iránynak, és hogy valami alakul, ami mellett el is kötelezik magukat.De akkor be is dobok valami konkrétumot a végére, amitől valószínűleg azért elég sokan seggre ülnének:
A Google-féle Glass saját, némileg tupírozott változata, teljesen integrált iPhone-nal, tökéletes hangvezérléssel, és kezdetleges, de már valamilyen szinten működő agyhullám(-minta) felismeréssel, amivel a gondolataink kifejezését és közlését egy következő szintre lehetne emelni.Hát én valami ilyesmit képzelnék el.

- 

TheMarci
addikt

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
 - ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
 - Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
 - GAMER PC! i9-13900K / RX 9070 XT / 32GB RGB / Z690 Strix / 850w Strix! BeszámítOK

- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
 - DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

TigerCat