Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz
Rimuru
üzenetére
ezzel már odáig eljutottam, hogy felismeri, hogy van ott valami, az ID alapján a mappát is megcsinálja a /media-ba, de nem tudom megnyitni a tartalmát, azt mondja "a szállítási végpont nincs csatlakoztatva"
ntfs-3g fent van, kipróbáltam azt is, hogy a vfat|ntfs-t átírom vfat|ntfs|fuseblk-ra, de azzal is ugyanez -
fo_di
őstag
válasz
Rimuru
üzenetére
ahogy erre rákerestem, úgy tűnik, ez is egyedi azonosítók alapján akar mountolni, de én meg azt szeretném, ha úgy menne, mint windowson, hogy bedugok egy pendrive-ot (mindegy milyet, akár olyat is, amit még nem is láttam), és bemountolná valahova, nem azt, hogy mindig első alkalommal parancssorban kelljen turkálni
-
fo_di
őstag
sziasztok,
innen irányítottak ár a topikba, remélem, ti tudtok segíteni nekem
mit kell csinálnom, hogy ubuntu server 16.04-re telepített kodiban automatikusan bemountolja a rendszer az ntfs partíciós pendrive-okat? nem egyedi azonosítónként csinálnám meg, mert jó lenne, ha bármilyen pendrive-ot be tudna mountolni a rendszer
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest