- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyi biztos, hogy a csomaginformációs adatbázisod elavult volt az eredeti hibaüzenetnél. Azért nem tudta letölteni a csomagokat, mert már nincsenek ott.
libboost-date-time1.34.1_1.34.1-15ubuntu3_i386.deb
helyett
libboost-date-time1.40.0_1.40.0-4ubuntu4_i386.deblibboost-thread1.34.1_1.34.1-15ubuntu3_i386.deb
helyett
libboost-thread1.40.0_1.40.0-4ubuntu4_i386.debgnash-common_0.8.5-0ubuntu1_i386.deb
helyett
gnash-common_0.8.7-0ubuntu1_i386.debgnash_0.8.5-0ubuntu1_i386.deb
helyett
gnash_0.8.7-0ubuntu1_i386.debVerziójú csomagok vannak a Lucid tárolójában. De a verziókból ítélve azt kell megállapítanom, hogy azok eredetileg sem a 10.04-es kiadáshoz tartoztak, hanem a 9.04-hez. Annak a kiadásnak az eredeti tárolói pedig már megszűntek, helyette az old-releasest kell beállítani.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy pontosan melyik Ubuntu kiadást használod? -
márNemKereső
tag
-
Vladi
nagyúr
Azzal csaplak agyon, ha nem tudod beállítani a jinukszot!
a 10.4 az jó, ne babráld. synapticot ne frissítsd. A net kapcsolat az ok?
Valami gond van a beállítással. A meta adatokat kellene először töröltetni vele, de annyira nem emlékszem már az ubuntura, hogy meg nem mondom, hogyan.majd jönnek ubuntusok és megmondják.
-
mzx
senior tag
1) Kijelölöm telepítésre a gnash -t.
2) "Figyelmeztetés: nem hitelesíthető Kijelöli a további szükséges váltioztatásokat?"
3) Erre megnyomom a kijelölést.
4) majd zöld jobbra nyíl: alkalmaz -t megynomom a synaptic-on
5) "Alkalmazza a köv. változtatásokat?"
6) Megnyomom az alkalmaz-t7) "Hiba történt:
W: Nem sikerült letölteni a következőt: http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/universe/b/boost/libboost-date-time1.34.1_1.34.1-15ubuntu3_i386.deb
Nem lehet feloldani a következőt: 'hu.archive.ubuntu.com'W: Nem sikerült letölteni a következőt: http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/universe/b/boost/libboost-thread1.34.1_1.34.1-15ubuntu3_i386.deb
Nem lehet feloldani a következőt: 'hu.archive.ubuntu.com'W: Nem sikerült letölteni a következőt: http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/universe/g/gnash/gnash-common_0.8.5-0ubuntu1_i386.deb
Nem lehet feloldani a következőt: 'hu.archive.ubuntu.com'W: Nem sikerült letölteni a következőt: http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/universe/g/gnash/gnash_0.8.5-0ubuntu1_i386.deb
Nem lehet feloldani a következőt: 'hu.archive.ubuntu.com' -
mzx
senior tag
Hopp! Probléma van. A Synaptic hibát jelez mindkét player installálása helyett! Így megpróbáltam webről, az egyikőtök által megadott linkről a gnash-t, azonban nem tudom, hogyan kell installálni. A weboldalon belül ezt találtam letöltési linkként:
legújabb béta
->
ftp://ftp.gnu.org/pub/gnu/gnash/0.8.9
Letöltöttem ezt a négy file-t, ebből ugyebár kettő: kicsomagolandó. Utána mit kell tenni? Próbáltam többféle indítható file-t startolni, de semmi reakció, ill. egyik esetén hosszú perceken át fil-e okat hozott létre, mást nem tett... alig tudtam leállítani..
Tehát hogyan installáljam innen a gnash-t?
És miért jelez hibát a Synaptic-om ezekre? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest