- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csibor #16894 üzenetére
Én is azt javasolnám, amit rybank is megemlített, azaz LXDE felé kacsintgatni, én ezzel mindenképp tennék egy próbát: Lubuntu 12.10 (Lényegesen kisebb étvágya van, mint az Ubuntu-nak)
-
rybank
senior tag
válasz
csibor #16894 üzenetére
Én azért próbálgatnék. Ha Unity sok neki, akkor a következő sorrendet vetném fel , cinnamon, gnome shell, lxde,
A mate szerintem sokat eszik, xfce megint, a kde-t ha van türelmed belőni tud az is keveset enni. Openbox és társai fele gondolom nem akarsz menni. A Shell és a cinnamon 2-300 megán elvannak. Ha meg sok a gépnek akkor lxde.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Gyúrósok ide!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Háztartási gépek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Jogász topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest