- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
dorkababa #5149 üzenetére
Üdv!
rtorrent, és akkor bármely szerver disztró megteszi. Lehet ubuntu, de nem feltétlenül. Debian jó választás lehet, bár kicsit nehezebb. wlan: passz. Elvileg megoldható parancssorból.
Böngésző mihez kell? Winhez pedig samba kell.Erről is írás.
De jön majd ngabor2. Szerintem ő dolgozott epijáva.
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
dorkababa #5149 üzenetére
tudok ajanlani pl egy debian netinstall-t (majd jonnek masok es ajanlanak ubuntu-t, ahhoz nem ertek) - wlan reszehez lovesem nincs sajna, de az szerintem nem igazan disztro fuggo, hogy tamogatva van-e, vagy sem
maga az image 100MB alatt van, lerangatot, elinditod, bekonfigolod a halot, ami kell, azt leszedi netrol
torrent kliensnek tudom ajanlani a fentebb emlitett rtorrent-et, kicsi, minimalis az eroforrasigenye (egy 166MMX-en eszre sem venni, hogy fut) es tobb fele webui/gui is van hozza
van errol iras a logout-on, ott ubuntu alapon bemutatva az rtorrent telepitese/beallitasa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged