Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
emre33
üzenetére
valahogy igy, bar nem probaltam, es azt sem tudom, alapbol bele van-e forgatva a kerneled-be
iptables -A INPUT -i eth0 -p tcp --dport 80 -m state --state NEW -m recent --set
iptables -A INPUT -i eth0 -p tcp --dport 80 -m state --state NEW -m recent --update --seconds 1 --hitcount 30 -j DROPez annyiban ter el a te megvalositasodtol, hogy csak az uj kapcsolatokat szuri (egy ip-rol masodpercenkent 30 uj kapcsolatot enged), ha minden csomagot szurni szeretnel (tehat egy ip-rol masodpercenkent 30 csomag), akkor a -m state --state NEW reszt hagyd el
-
válasz
emre33
üzenetére
meg lehet csinálni, csak brutálisan sok erőforrást fog zabálni, úgyhogy az értelme szerintem nulla. fel lehet lógatni kaszkádba 256 master queue-ra másik 256 slave queue-t, mindegyiket darabonként korlátozni, de ezzel még mindig csak az ip cím 3. és a 4. száma szerint korlátoztál, és egy ilyen önmagában agyoncsap egy rendesebb processzort.
Ha a 2,3,4 számok szerint is akarsz korlátozni, az szerintem nem fog elférni annyi ramban, hogy kernel szinten érdemes legyen foglalkozni vele, és a tripla hashelés szét fogja csapni a teljesítményt. De te tudod, miért is nem apacsból korlátozol...
3 szintű queue-t még nem csináltam, 2 szintűt igen. egyébként lartc a mágikus kulcsszó, amivel gugli barátodat kell bombázni.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Update 11.20. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
((((((((((