Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz Rickazoid #10434 üzenetére
ha pl 10-100-1000 gepet kell naprakeszen tartania, akkor jol jon, ha van egy helyi tarolo, s nem kell midnen szukseges csomagot 10-100-100 alkalommal letoltenie
amugy a bambano altal emlitett debmirror csomag letezik ubuntu-ra is, plusz egy leirast is talaltam hirtelen hozza
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz n0_gAboR #10453 üzenetére
itt nezz szet, hogy milyen eszkozok erhetoek el, s milyen driverrel mennek, itt pedig meg tudod nezni, hogy az egyes driver-ek mire kepesek
ajanlani nem tudok, mert az eszkozokben nem vagyk jartas
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #10460 üzenetére
iptables-nek add meg az alabbi sort:
iptables -t nat -A POSTROUTING -o wlan0 -j MASQUERADE
nem tudom, minden disztron menti-e a szabalyokat az iptables ujrainditaskor, ha nem, akkor ezt minden reboot utan vegre kell hajtanod (irsz egy script-et, amibe az iptables szabalyokat teszed es azt boot soran meghivod)tovabba az ip forwarding engedelyezesehez ird be konzolba, hogy:
echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward
hogy ezt ne kelljen minden reboot utan megtenned nyisd meg a /etc/sysctl.conf file-t es allitsd be a ott is az ip_forwarding erteket:
net.ipv4.ip_forward = 1ezek utan elvileg mukodik is a dolog, amennyiben jol vannak beallitva a kliensek (a geped lan interface-enek ip cimet adjak meg atjaronak, valamint egy alhalozaton vannak)
ha szeretned, hogfy legyen dns feloldas es dhcp is, ahhoz telepitened kell egy szervert ezekhez
en a dnsmasq-ot tudom ajanlani, minimalis beallitast igenyel csak es mindket szolgaltatast tartalmazzap.s.: elofordulhat, hogy problemak merulnek fel a nem megfeleloen beallitott mtu ertek miatt (ez nalam gentoo-n jelentkezett, egyes oldalak bejottek, masok nem), ezt az alabbi iptables sor javitja:
iptables -t mangle -A FORWARD -p tcp --tcp-flags SYN,RST SYN -j TCPMSS --clamp-mss-to-pmtuPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #10462 üzenetére
a nat beallitasa nagyjabol disztrofuggetlen, barmilyen leiras jo lehet a temaban, ha jobban bele szeretnel maszni
amugy hozzad hasonloan en is inkabb windoze-os beallitottsagu vagyok (legalabbis desktop-ra, de oda mindenkepp), par eve kezdtem el tanulgatni a linux-ot (itt is eleg sok segitseget kaptam), en anno debian-on, azota valtottam gentoo-ra
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
Hi!
mit ajanlanatok teljes lemezek/particiok (beleertve a boot, root es swap particiokat is) titkositasara?
nem tudom, szamit-e, de egy gentoo rendszerrol lenne szo
barminemu otletet, javaslatot szivesen fogadokvalaszaitokat elore is koszonom
Udv: VladimirR
-
rt06
veterán
Hi!
tudom, nem szep dolog, de valoszinuleg itt tobben olvassak, mint a gentoo topic-ban (aminek van kb 3 allando olvasoja), ezert athoznam ide is a kerdesem
valaszaitokat elore is koszonom
Udv: VladimirRPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz ro_bert17 #10758 üzenetére
miert ragaszkodsz a windoze-os kulsohoz? egyreszt a mukodese gyokeresen mas, szoval az, hogy ugyanugy nez ki a "start menu" gomb, nem visz elorebb, mert mogotte egesz mas van, masfelol pedig sokkal nagyobb szabadsagot kapsz a megjelenes beallitasahoz (szandekosan nem szebbet irtam, az izles kerdese, de ha valakinek a csicsa tetszik, itt megkap hozza minden eszkozt es meg tobbet is)
-
-
rt06
veterán
válasz dokee78 #10910 üzenetére
lehet ubi alatt van egyszerubb modja is, en csak a parancssori mikentjet tudom, de az mindossze harom lepesrol van szo
1: szerkeszted a /etc/apt/sources.list file-t (a tarolo nevenek vege valtozik, tobbnyire kovetve a release nevet*)
2: apt-get update (ez frissiti a csomagok listajat, par masodperc az eges)
3: apt-get dist-upgrade (ez letolti es telepiti a frissiteseket, ez altalaban tovabb tart)*: pl errol csereled:
deb http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/ maverick main
erre:
deb http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/ natty maines ezt megteszed minden olyan sornal, ahol szerepel a maverick (vagy az altalad hasznalt release-nek megfelelo) nev
-
rt06
veterán
válasz dokee78 #10912 üzenetére
esetleg ez meg haszons lehet (ezt is atdobom privatban)
megadod az orszagot, a release-t, kivalasztod az agakat, hogy mely szoftvereket szeretned elerni, s ez alapjan az oldal elkesziti a neked kello sources.list file-t
-
rt06
veterán
szeretnek egy linux-os gepen ketto darab pppoe kapcsolatot letrehozni, es ezzel kapcsolatban lenne par kerdesem
ha minden igaz, a ket kapcsolat letrehozasa menni fog, ket kulon halokartyan keresztul jon letre a ket kapcsolat (egy adsl es egy digi lannet), viszont olyan kerdesem lenne, hogy mikent tudom megoldani, hogy az egyik kapcsolatot kizarolag a 25-os porton befele jovo forgalomra hasznalja a rendszer, minden mas forgalmat (akar kimeno, akar bejovo) a masik kapcsolaton keresztul bonyolitson?
erre az egeszre azert van szukseg, mert a digi csak akkor hajlando kinyitni a 25-os portot, ha elofizetek havi 2800 ft-ert fix ip-re, amire semmi szuksegem nem lenne, hiszen .hu-s domain igy is a gepemre van iranyitva (dyndns segitsegevel), raadasul a t-online keresre par perc alatt levette a 25-os port szureset
szoval a gyorsabb digi-s net melle, szeretnem hasznalni az ugyan lenyegesen lassabb, de 25-os portot nyitva hagyo adsl kapcsolatomat is, viszont kizarolag levelek fogadasara (es esetleg kuldesere), minden masra a digi-s netet hasznalnam
barminemu javaslatot szivesen veszek, hogy mikent kell a fenti problemat megoldani, vagy hogy mire figyeljek, milyen buktatoi lehetnek a dolognak
segitsegeteket elore is koszonom
Udv: VladimirR
-
rt06
veterán
válasz BigManus #10981 üzenetére
ha az en smtp szerveremmel veszi fel egy tavoli szerver a kapcsolatot, s kuld ra levelet, akkor az en ertelmezesemben en vagyok a fogado fel, szoval igen, 25-os porton akarok levelet fogadni
imap(s)/pop3(s) mas teszta, azt nem szuri a szolgaltato egyik iranyba semlehet nem fogalmaztam teljesen egyertelmuen, megprobalom tisztazni
adott egy p3-as, gentoo linux-szal, ebben van 3 halokartya
-dsl0 megy a ppp0 fele (ez a digi-s net)
-dsl1 megy a ppp1 fele (ez egy t-online-os adsl)
-lan0 megy egy switch-be, azon keresztul kapcsolodik a helyi halohoza gepen fut tobbek kozott egy smtp (postfix) szerver is, melyet egyarant hasznalok levelek kuldesere (t-online smtp-t hasznalva relay-nek, maskulonben a dinamikus ip-m miatt 95%-ban blacklist-en vagyok pl google-nel) es fogadasara (mutat a gepemre egy mx rekord a mail.jmk.hu cimen)
jo lenne tovabba, ha tetszoleges helyrol tudnam hasznalni ezen smtp szervert levelek kuldesere (pl beallitom outlook-ban smtp szervernek), amihez szinten kell, hogy a 25-os port nyitva legyen befele
a pop3(s), imap(s) az a fogadott levelek elolvasasahoz kell, arrol egy dovecot gondoskodikeddig ott tartok, hogy egyidoben el a ppp0 es ppp1 kapcsolat, viszont kommunikalni csak a ppp0-on tudok, a ppp1-re a ping sem jon vissza (legalabbis a tuzfalban levo accounting szabalyok szerint nincs bejovo csomag, csak kimeno)
valoszinuleg a tuzfal es (foleg a) routing szabalyok azok, amiket at kellene alakitanom, ehhez keresek tampontokat
egy masik topic-ban kaptam egy tippet, hogy a policy based routing-nak nezzek utana, ami elso ranezesre jonak tunik, viszont nekem egyelore kemeny dio, szoval valoszinuleg majd a hetvegen fogok tudni foglalkozni vele leghamarabbmindenesetre ha sikerul osszehozni, egesz biztos, hogy valahol leirom a mikentjet
-
-
rt06
veterán
válasz Mahesa #10986 üzenetére
nincs, sot, ilyenem van, elegge az elejen (ezt megelozoen egyetlen tilto szabaly van, az invalid stat-tel rendelkezo csomagokat dobom el)
iptables -t filter -A INPUT -m state --state NEW -m icmp -p icmp --icmp-type 8 -j ACCEPTPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz bambano #11046 üzenetére
egyreszt nem hinnem, hogy barmi alapod lenne barmit szamonkerni (pl hogy mikor mivel foglalkozom), masreszt itt lathatoan a kerdest sem ertette meg mindenki, nem hogy valaszolni tudna (masik topic-ban is feltettem a kerdest, ott kaptam ra valaszt is, ami alapjan el tudtam indulni), vagy akarna*
*: persze tudom, beszolni, hogy mennye windoze topic-ba sokkal konnyebb
-
rt06
veterán
válasz bambano #11050 üzenetére
en csak szimplan megjegyzetem, hogy tovabbra is egy senki troll vagy
az is vicc egyebkent, hogy egy szakmai post-ot toroltetsz, mert fujjdewindoze-os, kozben nekiallsz total offtopic vitatkozni (hint: ez is a utolso senki troll ismertetoje)
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
nem ugyanaz a ketto, o perticios tablat akar csinalni, amit te linkeltel, azok filerendszerek
atesss: szerintem valaszthatod az alapertelmezett msdos formatumot, utana fogsz tudni letrehozni particiokat, s azokat a kivant filerendszerrel formazni
-
rt06
veterán
mint igertem, itt a leiras, hogyan sukerult osszehozni
-
rt06
veterán
válasz atesss #11073 üzenetére
ha tudod mit csinalsz particionalas kozben, nincs igazan jelentossege, hogy windoze, vagy linux telepitovel csinalod
naplozas: a filerendszer jegyzi, hogy milyen valtozasok mennek vegbe rajta, igy ha valami elszall (tobbnyire aramszunet, reset-ig fagyas), akkor gyorsabban allithato helyre a lemez es kisebb a valoszinusege az adatvesztesnek
ha nincs szukseged a naplozasra, akkor en amondo vagyok, inkabb ext2, az lenyegesen gyorsabb (potolhato adat tarolasara, torrent-ezesre pl ezt hasznalom)windoze alatt (hetes es xp alatt is) allithato, mi legyen a meghajtok betujele (sajatgepen jobbklikk, kezeles, lemezkezelo), igy ha nem is ugyanugy jonne ki telepites utan, at tudod rendezgetni
a linux particiok linux filerendszerrel windoze alatt nem latszanak, igy azok akkor sem kavarnak be a betujelekbe, ha meg vannak formazvairno/olvasni windoze alol csak kulon programmal (pl ezzel, vagy itt talalhatsz totalcommander plugin-eket) tudsz et2 particiot
journaling (ext3/ext4) particiot nem tudom, mennyire kezelik ezek (bar ext3 tudtommal ext2+journaling, szoval azt biztosan kezelik)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz atesss #11078 üzenetére
igen, a home megmaradhat, lgalabbis ami az adataidat illeti
a beallitaokat tartalmazo (ponttal kezdodo rejtett konyvtarak) torlese esetleg szukseges lehet, de ez minimum alkalmazasfuggoPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz #24889344 #11145 üzenetére
en ezt ugy oldottam meg (igaz nalam csak 6-8 gep mozog), hogy dhcp-vel adok nekik allando ip-t (mac alapjan) es ezekhez iptables-ben van 1-1 accounting szabaly (gyakorlatilag az adott ip-re/ip-rol mozgo csomagok kapnak egy comment-et)
emelle ezt a munin plugin-t hasznalomPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
legyetek szivesek, ajanljatok nekem dhcp szervert, vagy szerverparost (vagy akarhany szervert, amik egyuttesen kielegitik az alabbiakat)
kriteriumok:
- tudjon ipv4-et
- tudjon ipv6-ot
- lehessen mac cim (vagy duid) alapjan fix ip-t rendelni egyes host-okhoz
- magyarazza el a klienseknek, hogy hol talaljak az alapertelmezett atjarot
- magyarazza el a klienseknek, hogy hol talaljak a dns szerver(eke)t
- esetleg (ez nem letfontossagu) magyarazza el a klienseknek az ntp szerver elerhetoseget is
- mukodjon grsec kernel-lel (radvd nem fer hozza a /proc/net/igmp6 utvonalhoz, hacsak nem adom hozza a wheel csoporthoz, amirol nem vagyok meggyozodve, hogy jo otlet)
- lehetoleg legyen a szerver(ek)bol gentoo csomagelore is koszonok barmifele javaslatot
-
rt06
veterán
válasz riska1982 #11708 üzenetére
ugy tunik, a postfix beallitasaidnal van valami gond, tovabba az ip cimed - ha jol veszem ki a log-bol - tiltolistan van
valamint jol latom, hogy az info@autofejlesztes.hu-rol kuldenel mail-t a rendeles@autofejlesztes.hu cimre? amennyiben igen, ugy annak el sem kellene hagynia a levelezoszervert
-
rt06
veterán
válasz riska1982 #11712 üzenetére
be kellene allitani postfix-ben, hogy a @autofejlesztes.hu cimre kuldott levelek ki se menjenek a szerverrol, hanem azok helyben keruljenek kezbesitesre
ehhez meg kell adnod a postfix main.conf-jaban, hogy
local_transport = local
valamint meg kell adnod, hogy az autofejlesztes.hu domain local domain, vagyis ekent kezeljeahhoz, hogy pontosabbat tudjak mondani, latnom kellene a postfix beallitasaidat
-
rt06
veterán
válasz riska1982 #11715 üzenetére
a mydomain miert az lett, ami? oda szerintem inkabb az autofejlesztes.hu kellene (webszerver es local nelkul)
valamint ellenorizd le, hogy a transport_map-ban megadott file-ban (/etc/postfix/ispcp/transport) jol szerepel-e az autofejlesztes.hu domain (ugy latom, nem is local, hanem virtual kell hogy ott szerepeljen)
-
rt06
veterán
disztribuciotol fuggoen fellelhetoek, de az 5-10 evvel ezelotti mediaplayer nem biztos, hogy lejatssza neked a mai filmjeidet, vagy pl az 5-10 evvel ezelotti bongeszo biztos nem ugy nyitja meg a honlapokat
en is azt tudom javasolni, hogy kerits bele nemi memoriat, es valami naprakesz rendszert tegyel raPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz Speeedfire #11826 üzenetére
elvileg tobbfelekeppen is megoldhato, en share level security-t hasznalok
az smb.conf global szekciojaban be kell allitani, hogy share level security-t kivansz hasznalni, majd az egyes megosztasokhoz megadhato, hogy kik ferhetnek hozzajuk
reszletek a sajat smb.conf-ombol:
[global]
security = share
guest account = albi
[public]
path = /home/albi
comment = Public Files
browseable = yes
writable = yes
create mask = 0644
directory mask = 0755
guest ok = yes
guest only = yes
[cyla]
path = /home/cyla
follow symlinks = yes
wide links = yes
browseable = no
writable = yes
create mask = 0644
directory mask = 0755
valid users = cyla
[wwwroot]
path = /home/cyla/wwwroot
browseable = no
writable = yes
create mask = 0644
directory mask = 0755
valid users = cylaa public megosztas lathato es hozzaferheto barki szamara, mig a masik ket megosztas jelszoval vedett, es a listaban nem is latszik, ha valaki belemaszik a gep megosztasaiba
a felhasznaloi jelszavakat az smbpasswd paranccsal tudod allitanisajnos arra nem sikerult eddig rajonnom, meg lehet-e adni tobb, megosztasonkent kulonbozo guest felhasznalot
-
rt06
veterán
bambano javasolta, hogy ezzel jojjek at ide, igy akkor feldobom a problemat
adott egy asus p2b-ds alaplap, es adott egy tp-link wn651g kartya, amik nem kulonosebben szeretik egymast
ez abban nyilvanul meg, hogy a kartya megletenek sehol, semmilyen nyomat nem latom a gepen, sem a rendszer felallasa elott (post utani eszkozlista), sem az utan (lspci, hwinfo)van barkinek barminemu otlete, hogy mi okozhatja a gondot?
-
rt06
veterán
termeszetesen probaltam, a kartya hibatlan, s eddig a deszkaban is ment minden mas, amit beledugtam
szerk.: vegigprobaltam az osszes slot-ban, ugy is, hogy vagy csak egy vga, vagy csak egy halokartya volt mellette, nem segitett (a gepben jelenleg 3 db intel pro100 van a vga mellett, ez meg egyedul nem ment)
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz bambano #11832 üzenetére
tuningolva nincs
frekvenviaknak ennek fenyeben jonkak kellene lennie, de hol tudom ezt megnezni (bios-t leszamitva, mert nem szivesen inditanam ujra)nem tudom, ez pontos-e, de lshw a procihoz 100, a vga-hoz 66, a pci bridge-hez es a kartyakhoz pedig 33 MHz-t ir (mondjuk ir nehany helyen emeletes baromsagot is, ez kicsit elbizonytalanit)
-
-
rt06
veterán
válasz bambano #11884 üzenetére
errol nem tudok nyilatkozni, joideje valtottam gentoo-ra, de mikor hasznaltam, szamomra eleg stabil volt a testing (sot, gentoo-ra valtas elott egy ideig a sid is), akar release utan is (azt hiszem a etch jelent meg akkoriban)
[ Szerkesztve ]
-
-
rt06
veterán
válasz bambano #11919 üzenetére
egyfelol a mar emlitett biztonsagi javitasok (szinten egy felhasznalos rendszer, s merem remelni, hogy a hasznalt jelszot nem torik meg 3-4 honap alatt egy szalon), masfelol pedig a hardvertamogatas javitasa (bar ez egy szervernel nem erv, de amig baszkodtam usb-s wifi ketyerekkel, tudam volna orulni, ha nem kell kulon forgatnom a modult - mondjuk azota sem kerult bele a kernelbe, ha jol tudom)
a kernelcsere miatti downtime okozta relativ kieses minimalizalhato, ha ugy utemezed, s annyira surun meg en sem cseszem el, hogy emiatt evente 1 alkalomnal tobbszor kelljen radugni a gepre a monitort (akkor is inkabb az a problema, hogy nem olvasom el, amit el kellene, mert ilyenkor nem csak kernelt frissitek)
plusz engem az sem zavar, hogy odavesz a csodasan magas uptime-om, arrol gondoskodnak az idonkenti aramszunetek
-
rt06
veterán
probalj meg szerintem elinditani egy backtrack live rendszert, ha az latja a wifi ketyereket, akkor van remeny, ha nem, akkor valoszinuleg felejtos (en legalabbis ugy tapasztaltam, hogy ami halozati eszkoz abban nem megy, masban sem fog)
tovabba ne tamaszkodj a disztrok alap kerneljere a wifi hasznalatakor, olvass utana, hogy (az adott disztron) mikent kell eletrekelteni az eszkozt - valoszinuleg legalabb egy zart firmvare, esetleg uj kernelmodul is fog kelleni hozza - ugyanez vonatkozik a bluetooth-ra is
-
rt06
veterán
ki tudom valahogy listazni az osszes hardvereszkozt es az altaluk hasznalt drivereket ahhoz hasonloan, ahogy az lspci -v teszi? esetleg minden vendor es device id-t ki tudok iratni?
ha igen, ugy milyen paranccsal/parancsokkalkiscereltem a gepet a linux-om alatt, es hozza kellene igazitanom a kernelt es van egy olyan gyanum, hogy valami hianyzik (erre abbol kovetkeztetek, hogy az egyik eszkoz neve mas livecd-rol boot-olva, mint a sajat kernelemmel)
tovabba ha van egy kernel config nevem (pl.: CONFIG_E100), vagy modul nevem (pl.: e100), akkor van arra valami mod, hogy azt egyszeruen, fajdalommentesen megtalaljam menuconfig-ban?
ez pedig azert lenne jo, mert ezen az oldalon ugy latom mindenhez meg lehet talalni, mit kell hozza beletenni a kernel-be, de ha egy mod van ra, nem a .config file szerkesztesevel ernem ezt el[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz Jester01 #11959 üzenetére
nem, az aktualis futo rendszerben levo osszes eszkozt, es a hozzajuk tartozo driver-eket
a masodik sajnos keves, ennyit kidob a fentebb linkelt oldal is, viszont pl az e100 az a driver/net egy alkategoriajaban van (s van neki topbb is), en meg nem igazan ismerem ki magam, mi merre van (egy halokartyadrivert meg megtalalok, de mast nem mindig, s van, hogy a google sem segit)
a masik temahoz: win7-nek elegendo ketto primary particio
egy 100 megas, amivel nem tudom pontosan mit csinal, meg egy masik, amire telepul
sot, lehet eleg neki egy is, ha mar particionalva kapja a lemezt (vistanak eleg volt)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest